M-am saturat

Presa online a devenit jenanta. Nu pot sa deschid o pagina de internet, fara sa imi sara in fata zeci de pop up-uri, care mai de care mai zgomotos, mai enervant, mai fara buton de inchidere.
Eu inchid site-urile respective, si nu le mai deschid niciodata, si banuiesc ca nu sunt un caz singular. Oare nimeni nu sesizeaza ca aceste reclame intruzive fac rau site-ului, pe termen lung?
Eu nu o sa mai intru niciodata pe Cotidianul…

9 comentarii

 1. Nu mai citest EVZ, Jurnalul, Gandul si Cotidianul din acelasi motiv
  N-am fost nascut pentru a click-ui la infinit pe inchiderea reclamelor lor enervante.
  Stiu, exista metode de a le bloca and so on dar, acum serios, chiar asa importante nu sunt incat sa si merite efortul.
  Citesc titluri in readere si unde sunt foarte interesat aleg, de regula, varianta presei straine.

  0

 2. da, exact asa fac si eu. citesc readerele. in principiu, titlul spune suficient de multe, mai ales la politica sau afaceri…in rest, la revedere. eu nu am vazut sa intru pe NYT si a imi explodeze in fata o mare reclama de cacat

  0

 3. nu imi place. blocheaza si lucruri pe care vreau sa le vad. nu am nimic contra reclamelor pe site, sunt normale, asa se castiga banii care permit continuarea functionarii, dar nu sa imi explodeze in fatza…

  0

 4. S? vezi ce mi?to m? simt eu de c

  0

 5. Cel mai simplu: Firefox+ Adblock Plus+filtre. Asa reusesc sa am mailul de la Yahoo si toate blogurile pe care le urmaresc ad free.:P

  0

 6. rogamer, mie imi plac reclamele, chiar sunt interesante unele. asa am aflat de triburile sau de travian. ideea e ca nu imi place sa imi sara in fatza…sau sa nu le pot inchide, sau sa fie un fake button de inchis si de fapt sa ma duca tot pe site. nu e logic ca imi bag pula si nu mai intru niciodata/?

  0

 7. Hai ca pe Windows se inchid, insa pe Ubuntu chiar daca le inchizi raman spatii albe in locul reclamelor, asa ca tot un drac! Eu mi-am pus adblock de cand am vazut cum se face publicitatea online la noi!
  Citesc aproape zilnic site-uri mari din afara care nu streseaza vizitatorul cu reclamele stupide care efectiv te impiedica sa citesti ceea ce doresti!
  Acum cateva luni am scris si eu un post pe aceeasi tema. Sunt prea mica pentru a se sesiza cineva!

  0

 8. Dap, asa e. Recent am scris si eu de o reclama nesimtita de pe un site la care ma nu asteptam sa faca asa ceva. Cel mai tare exagereaza aia de la dailybusiness cu asta, dar ii si inteleg, fiind exclusiv online.
  Voi, cei care ii recomandati adblock lui arhi, nu vedeti ridicolul situatiei? :))

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]