Am imacul din 2010. M-a servit cu multă dăruire și iubire maximă, mi-a permis să îmi fac de cap și, ce e mai important, practic de pe el am crescut arhiblog. Da domnilor, majoritatea literelor de pe acest blog sunt scrise de la o tastatură de iMac.

Problema e că mi s-a cam luat. Pur și simplu tânjesc la libertate, iar la iMac ai orice, numai libertate nu. Sau poate doar m-am plictisit, non stop cu aceeași chestie?

Nu știu. Sincer să fiu, l-aș vinde, dar nici nu știu cât să cer pe el. La vremea lui, a costat 6500 de lei, Acum, cât poate fi, 2500? Mai mult, mai puțin? Habar nu am. Și are și o chestie de care mi-e frică să mă duc la service, gen merge ventilatorul la 4000 de ture, făcând un zgomot nu mare, dar destul cât să mă deranjeze. Mi-e frică să mă duc la service pentru că singura dată când am fost, la Noumax, am dat 500 de lei ca să îmi curețe ventilatorul de praf. Dacă trebuie să îmi schimbe vreun senzor, cum cred eu, cât o costa?

Pe de altă parte, ce aș putea să îmi iau de banii ăștia, presupunând că monitorul e investiția mea? Am și uitat cum se aasamblează un PC, nici nu mai știu cum să potrivesc caracteristicile pieselor, procesor vs MB, placă video, ce procesoare mai sunt pe piață sau etc.
Nici nu știu de unde aș putea cumpăra un PC de calitate.

Și când mă gândesc că trebuie să încep iarăși cu căutatul driverelor, cu drivere care sunt prost scrise sau nu merg, cu freeze, cu restart to install, cu antivirus, cu firewall, mă ia durerea de dinți.

Practic, nu știu. S-a mai schimbat ceva la Windows în ultimii 4 ani, de când nu îl mai folosesc eu? S-a făcut mai bun sau e la fel de crappy, mâncând memorie pe pâine și crăpând când ți-e lumea mai dragă?

Vând imac? Care dă mai mult?

Hi__I__m_a_Mac____by_copypaster

Foto