7 comentarii

 1. #1

  Doamna Maddame, eu zic să nu vă opriți în ’43, am înțeles că sunt nişte capodopere nemțeşti făcute prin ’35, artă, nu alta.

  24

 2. #2

  Propaganda , nepropaganda…eu am ras 🙂

  4

 3. #3

  Bag sama că Șefu la propagandă era un norvegian, Schlesinger, văr cu Goldblum…

  8

 4. #5

  In acelasi mod am incercat sa caut subtilitati in muzica romaneasca din ultima vreme. Am crezut ca poate poate face cineva misto ascuns de politica. Din pacate nu… ori mesajul e direct, ori nu e. Iubire, strazi si prieten chiar aia inseamna …

  3

 5. #6

  Schuuuuuuuuuuuuuultz!!!! :)))))

  0

 6. #7

  Nimeni nu inventeaza nimic nou in domeniu, doar instrumentele de propagare difera, sunt mult mai rapide si cu un public mult mai numeros, deci mult mai eficiente….mai devreme sau mai tarziu, netul o sa trebuiasca reglementat intr-o forma….pt ca devine o arma la liber….

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]