Mafia cupoanelor de pensionari

Sunt in autocarul de Constanta, blogand de pe Vodafone. Da, stiu, nu imi merge blogul, multumesc. O sa ii schimb hostul diseara, cand ajung acasa.

De altceva voiam sa spun. Stiati ca exista mafia cupoanelor de reduce de transport pentru pensionari?? Adica se ia un cupon de transport pentru pensionari, se baga in photosop, se schimba numele si se vinde batranilor dornici de transport ieftin pe soselele patriei.

Asta daca nu se prinde soferul. Daca se prinde soferul, nu zice nimic si anunta politia. Exact in momentul asta coboara 2 politisti din autocar, insotindu-l pe batranul dornic de chilipiruri. Din cate inteleg, e chiar pasibil de inchisoare.

Pentru 25 de lei, cat e reducere.
Si uite asa, am mai starpit putin coruptia din rromania.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  le miserable grand-pere

 2. Da, am mai scăpat de un infractor periculos. Thriller.

 3. poate avea si el nepoti care stiu sa lucreze un pic in photoshop…nu s-a ajuns la nivelul de mafie…

 4. poate mosul se priocepe la photoshop. si daca azi a falsificat un bilet de transport, maine poate falsifica cecuri! ce ne facem?
  offf! mafia asta!

 5. putin cate putin din astia mai mici si fara valoare,poate in vreo 20 de an o sa se ia si de aia smecheri…

 6. ieri am aflat ca se falsifica si cupoanele (sau ce naiba sunt) pe baza carora pensionarii primesc pachetele de la Mazare!

  sunt tari mosulicii astia! :D

 7. Logic ar fi sa-l lase pe batran, dar sa-i convinga sa le spuna de unde au cumparat si sa faca flagrant. Probabil nu se va intampla, pentru ca e mai usor sa-l arda pe el.

 8. Se ia 3 ani cu suspendare, a patit-o cineva cu un abonament fals pe transport public :)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]