Mafia cupoanelor de pensionari

Sunt in autocarul de Constanta, blogand de pe Vodafone. Da, stiu, nu imi merge blogul, multumesc. O sa ii schimb hostul diseara, cand ajung acasa.

De altceva voiam sa spun. Stiati ca exista mafia cupoanelor de reduce de transport pentru pensionari?? Adica se ia un cupon de transport pentru pensionari, se baga in photosop, se schimba numele si se vinde batranilor dornici de transport ieftin pe soselele patriei.

Asta daca nu se prinde soferul. Daca se prinde soferul, nu zice nimic si anunta politia. Exact in momentul asta coboara 2 politisti din autocar, insotindu-l pe batranul dornic de chilipiruri. Din cate inteleg, e chiar pasibil de inchisoare.

Pentru 25 de lei, cat e reducere.
Si uite asa, am mai starpit putin coruptia din rromania.

8 comentarii

 1. #1

  le miserable grand-pere

  0

  0

 2. Da, am mai scăpat de un infractor periculos. Thriller.

  0

  0

 3. poate avea si el nepoti care stiu sa lucreze un pic in photoshop…nu s-a ajuns la nivelul de mafie…

  0

  0

 4. poate mosul se priocepe la photoshop. si daca azi a falsificat un bilet de transport, maine poate falsifica cecuri! ce ne facem?
  offf! mafia asta!

  0

  0

 5. putin cate putin din astia mai mici si fara valoare,poate in vreo 20 de an o sa se ia si de aia smecheri…

  0

  0

 6. ieri am aflat ca se falsifica si cupoanele (sau ce naiba sunt) pe baza carora pensionarii primesc pachetele de la Mazare!

  sunt tari mosulicii astia! :D

  0

  0

 7. Logic ar fi sa-l lase pe batran, dar sa-i convinga sa le spuna de unde au cumparat si sa faca flagrant. Probabil nu se va intampla, pentru ca e mai usor sa-l arda pe el.

  0

  0

 8. Se ia 3 ani cu suspendare, a patit-o cineva cu un abonament fals pe transport public :)

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]