Magnatii intre ei

Mai tineti minte de ce scriam eu AICI? Cum ca toti guru astia ai internetului se premiaza unul pe altul, pe motivul o mana spala pe alta si amandoua fac un WEB 2.0?
Uite ca nu sunt singurul care sustine asta.
Din metropotam aflu, cu stupoare, ca organizatorii concertului Rolling Stones au primit premiul Revistei VIP, pentru cea mai buna organizare a unui concert. Initial, nu am vrut, nu am putut sa cred. Imi era imposibil, chiar daca stiam ca sunt roman in romania, sa cred ca asa ceva se poate. Numai setea naucitoare incercata de toti participantii, si scuzele penibile ale pasaricii de la organizare, ca nu se astepta, ca nu e vina lor, ca ei au actionat, si ca la urma urmei atata lichide pot sa faca chiar rau cand esti incalzit.
Nu mai vorbim de sunetul jalnic, distrugerea stadionului prin neprotejare, si altele.
Doar setea aia cumplita, data de caldura si inghesuiala de acolo.
Si atunci, care a fost baza pentru care agentia Events a primit acest premiu?
Alo, revista VIP, sa va dau si eu adresa unui blogger, mare jurnalist, sa imi ziceti cat ma costa sa il scot jurnalistul anului la voi, ca vad ca se poarta gunoaiele.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. Lasa varu ce te chinui sa il scoti jurnalist. mai bine fa un VIRAL contra VIP si sa vezi ce succes va avea !
    ;)

  2. O mana spala pe alta si fiecare ia cate un premiu ( In aceasta seara mana dreapta are onoarea si placerea sa decerneze premiul pentru cea mai INutila mana…. mainii stangi…. povestea continua :) )

  3. Oricum, trebuie sa fii disperat rau sa-ti si pese de premiile fitzuicii aleia de isi spune Vip
    De cand cu click-ul si Libertatea, au trecut de la cozonac la austeritatea painii negre

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.