Dacă mai aveați dubii că Oprescu vrea reales…

Anul trecut, când a fost zăpadă, nu am văzut NICIODATĂ mașină de deszăpezire între blocuri. Niciodată. Erau niște bătăi pe locurile de parcare, de nu vă imaginați. Ieșeam să îmi deszăpezesc locul, plecam și seara găseam ori zăpadă o tonă pe el, ori o mașină care a găsit un loc bun.

Anul ăsta se cunoaște că e an electoral, muncim cu spor, nu mai facem autostrăzi suspendate, aia o lăsăm pentru urmatorii 4 ani.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

36 comentarii

 1. la mine pe alee, in fiecare au intrat. Chiar ma enervau ca de la lama se facea zid langa masina si ieseam greu 🙂 (Sector 3 langa parc Titanii)

  Thumb up 0
 2. Iti cerseste votul cu excavatorul, ma mir ca nu scrie pe Votati Oprescu
  la mine in an electoral se tunde gardul viu, se vopsesc pomii, se despaducheaza maidanezi, ajuta babele sa treaca strada and stuff….

  Thumb up 0
 3. #3

  Strazile dintre bloguri sunt ale primariei de sector, nu ale lui Oprescu. Asta e o tehnica sau chiar nu stii despre ce scrii?

  Thumb up 0
  • Virgilica » ia studiaza tu putin contractele de deszapezire, o sa gasesti miracole.

   Thumb up 0
  • #5

   Cetinica tata, atunci de ce boul de la 3 baga comunicatul asta?

   „Primăria Sectorului 3 a acţionat, astăzi 25 ianuarie, începând cu ora 24.00, cu 44 de utilaje care au pluguit şi împrăştiat 250 tone de material antiderapant pe arterele principale, secundare pante și pasaje rutiere.”

   Thumb up 0
  • Virgilas » tot nu te-ai uitat cum e cu contractele de deszapezire, nu?

   Thumb up 0
  • Pune link spre contracte, nu spune „e asa cum zic eu, ca eu am studiat!”

   Thumb up 0
  • vlad » de ce?

   Thumb up 0
  • #9

   @Vlad Pai nu are de ce sa puna linkul ca si-ar da singur in cap. Banii de deszapezire sunt platiti din bugetul Primariei Generale, dar contractul a fost votat de Consiliul General. Executia deszapezirii e coordonata de primarii de Sector.
   Sa revenim, Cetinica, unde puma mea e implicat Oprescu in toata povestea asta?
   De curiozitate…

   Thumb up 0
  • #10

   VirgilAS » ai grija la langaj, ca derapezi. deci banii vin de la bugetul general, iar executia e coordonata de comandamentul de iarna, format din primarii de sector si condus de sorin oprescu. am inteles.

   Thumb up 0
 4. Arhi, imi bag picioarele, am fost dupa tigari, era sa ma inec cand traversam strada…ideal ar fi fost sa am iesirea din bloc in mijlocul strazii.

  Thumb up 0
  • #12

   Radu » concluzia, fumatul poate provoca moartea

   Thumb up 0
  • #13

   @radu:pai nu citesti ce scrie pe pachete;e de tigari? Fumatorii mor mai tineri 🙂

   Thumb up 0
 5. e clar! Nu stii despre ce scrii!

  Thumb up 0
 6. in zona mea de locuit n-are sanse… o fi curatat strazile in functie de sondajele de opinie?!

  Thumb up 0
 7. #16

  am masina pe theodor pallady si deja aveam un mic baraj in spatele ei, noroc cu lopata ca l-am dat. acuma daca mai ninge o sa am treaba in fiecare zi sa dau zapada ca altfel nu o sa mai gasesc masina!

  Thumb up 0
 8. La mine pe strada au fost si anul trecut cu masinile de deszapezire, zilnic de cateva ori pe zi, atunci cand a nins. Insa excavator n-am vazut 😀

  Thumb up 0
 9. #18

  Arhi, poate ca ar trebui sa te uiti tu peste contracte. :))

  Thumb up 0
 10. Si n-ar fi de mirare ca d-L Oprescu sa spuna ca pana si D-zeu il vrea din nou reales ca altfel nu ar fi dat zapada ca sa poate el sa arate ce gospodar e. Dar daca -s-a schimbat omul in acest an, nu ii acordati si acest drept la schimbare?? A luat angajamente noi, ca va curata zapada, ca va spala strazile, ca va curata mizeriile si va asfalta alte drumuri decat cele de anul trecut!

  Thumb up 0
 11. #21

  In Sect 3 in ultimii ani (din 2k7) de cand m-am mutat acolo, in fiecare an am vazut dezapeziri pe strazile secundare.

  Thumb up 0
 12. #22

  isi cauta omu proteza ca i-a cazut prin zapada…repede sariti voi

  Thumb up 0
 13. „Primariile de sector vor intenta recurs la hotararea Curtii de Apel Bucuresti prin care inceteaza contractelor de salubrizare aflate in derulare in Bucuresti, obligand totodata edilii sa organizeze noi licitatii pentru acest serviciu public, spun reprezentantii Prefecturii Capitalei.”

  1. Primariile de sector isi aleg firmele, deci treaba e in responsabilitatea lor
  2. Primaria generala este acolo doar sa se asigure ca e ok
  3. Anul trecut in sectoru 4, dupa ninsori serioase, asfaltul era negru

  Thumb up 0
 14. „mai aveați dubii că Oprescu se vrea reales…”

  ce-i drept cine ar vrea sa fie reales ca primar al bucurestiului 😀

  Thumb up 0
  • #25

   animaloo » nu si dupa ce vii cu halucinogene ca autostrada susopendata, iar in rest orasul arata ca dupa bombardament

   Thumb up 0
  • aide bre. a zis ca face autostrazi suspendate. Pana una alta a suspendat autostrazile.
   Clos enough

   Thumb up 0
 15. #27

  la mine pe strada a fost tot timpul curat – dar daca nu facea, era naspa ca nu facea, daca facea – cerseste voturi.este? 🙂

  Thumb up 0
 16. #28

  Deci in bucuresti ninge…

  Thumb up 0
 17. #29

  Acum cativa ani, un prieten de-al meu si-a deszapezit locul unde si-a parcat masina si nici n-a mai mutat-o de acolo vreo 10 zile, pana a trecut zapada, numai ca sa nu-i fure cineva locul pentru care a muncit destul de mult, ca sa-l deszapezeasca si a rupt si si o lopata in timpul procesului.

  Thumb up 0
 18. Crezi ca vom ajunge ca sclavii aia din Coreea de Nord? 🙁

  Thumb up 0
 19. Tind sa dau dreptate unui baiat de mai sus care zicea ca n-ar fi mana lu’ dom’ doctor. De ce? Pentru ca prin sectorul 4 dupa blocuri nu a intrat nimeni (am mai multi colegi care stau in sector).

  …de asemenea baiatu din film poate fi un privat tocmit pe niste bani sa dea zapada. E un adevarat business cu asta.

  Thumb up 0
 20. #32

  Daca e asa (cu contractele alea), atunci de ce sectorul 5 e Siberia si in Sectorul 4 zici ca e vara si nici nu a nins?

  Thumb up 0
 21. Ce noroc ai si te mai si plangi! Masina de pe bulevard e practic ingropata sub 1 m de zapada din cauza plugurilor, care a inghetat si nici macar nu o pot scoate de acolo! Zapada aia e deja gheata, bocna, si nimeni nu ma ajuta.
  Pe aleea mea am iesit sa dau cu lopata si iar a viscolit…

  Eu m-as bucura sa vina cu utilaj si pe strada mea…

  Thumb up 0
 22. La mine, in Cluj, pe straduta din spatele blocului inca nu a intrat nicio masina de care sa dea zapada la o parte. E clar ca Apostu se gandeste sa stea mult la „spa si relaxare”

  Thumb up 0
 23. #35

  Nu conteaza de unde vin banii. Totul tine de primarii de sector. Mereu secotrul 5 a fost sub asediu, se mai imbuna piedone si ii mai trimitea niste masini pe la el pe acolo.

  In sectorul 4 sunt foarte multe masini, pe stradute, pe alei , pe bulevarde. in 5 si 6 nu e asa . In sectorul 4 aia de la adp curata statiile de tramvai si autobuz. In ce sector se mai face treaba asta? Oare oprescu e votat doar de un sector ?

  Thumb up 0
 24. #36

  Acum cativa ani in Baia Mare,pe vremea cand Oroianu,vecinul de la 2 de pe scara cu mine,era director la E-On Gaz,lucram pe noapte in taxi.Pe la 22.00 trecute fix a inceput sa ninga…si-a continuat sa ninga.Toata noaptea am cautat o masina pe arterele principale s-o vad,sa-mi scuip in sân ca sa-mi poarte noroc.Am ramas doar cu cautarea.La orele 4.45 predam masina schimbului de zi,la mine la bloc. Eram disperat la gandul ca nu la bloc,nici macar la 200 m de bloc n-o sa ajung prin 20 cm de zapada,constientizand ca nu locuiesc pe artera principala,ci pe o alee iar blocul are curte interioara unde neam de neamul meu n-am vazut plug de zapada. La orele 4.35 surpriza:curtea interioara a blocului meu era curata luna,vis-a-vis de arterele principale unde inca nu vazusem plug toata noaptea.Inclusiv coltul de 90 grade facut de garaje,care-s in forma de L,era curatat luna. Cu cupa mecanizata nu se poate,magician sa fii,de aceea eu cred ca vecinii mei au lopatat toata noaptea. Rauvoitorii o sa se jure ca directorul de la E-on Gaz a sunat pe directorul Drusal (firma locala de dezapezire) si l-a rugat sa-i faciliteze transportul la birou cu masina proprietate personala din fata blocului.N-o sa cred ce insinueaza rauvoitorii,ca se poate cu aceeasi bani sa se faca treaba dar nu se vrea.Eu raman la convingerea mea:din 20 apartamente din bloc 18 au avut reprezentanti in curte unde si-au etalat simtul civic cei 3 ingineri,2 juristi,2 italieni someri care cu 800 euro/luna sunt mari patroni,avocatul de la 2 si cei 10 pensionari au lopatat cu spor pentru a putea eu sa imi parchez masina pe presul de la usa apartamentului.Rusine sotiei mele si pensionarei de 89 ani de la scara vecina care nu au participat la perinita cu lopeti!
  P.S. Rusine lui Arhi pentru insinuarea ca primarul capitalei ar avea interese ascunse!

  Thumb up 0