14 comentarii

 1. #1

  Iar dezbracat.

  0

 2. bai, dar tu ma urmaresti????:)))))

  0

 3. #3

  Nu mah … da` numa` Laura Andresan mai e alergica la haine ca tine …

  0

 4. #4

  i dont suck, ok?!:))))

  0

 5. #5

  pai daca are unde…ce sa faca si el??

  0

 6. nu… Romania nu e o tara de kkt… :( … cei ce traim in ea suntem de kkt (cu mici exceptii… ) … in rest penibil dar „DA, DA, DA ( inainte de a spune cineva ceva), DA ….

  0

 7. #7

  hai sa explic. ai un cozonac, cu exterior frumos, dar compus din kkt..ce faci, spui ca acel cozonac e de kkt, sau ca doar interiorul e de kkt.
  sau altfel: daca intr-un butoi cu vin torni o picatura de urina, ai realizat un butoi cu urina. daca intr-un butoi cu urina torni un strop de vin, ai tot un butoi de urina.

  0

 8. Imi place titlul.Foarte ironic dar chiar foarte.Un video cred ca exprima mai bine in unele cazuri ce vrei sa zici.Intre timp mai lingem la Americani si asteptam sa pice ceva ca tiganii care stau afara la nunta si asteapta sa se termine nunta poate se fac si ei cu o bere,niste cozonac.Dar am uitat noi suntem aliati nu subordonati.Nottttttttt

  0

 9. Se exagereaza… Rice avea un mesaj de transmis, o durea in cot de prezenta „ministrului de externe” al unei tari aflate prin Africa dupa mintea multor americani, a.i. reactia tuturor fata de Cioroianu mi se pare trasa de par. In plus, Cioroianu nu face decat sa respecte linia de politica externa a Romaniei din ultima perioada. Fie ca spui „yes, yes” fie ca faci fraze elaborate care exprima tot un „yes, yes” tot aia-i. :)

  0

 10. Si daca spui „nu, nu” sau fraze care exprima „nu, nu” crezi ca e vreo diferenta? Ca efect, vorbesc :D

  0

 11. S-a trezit inca unu’ sa comenteze ce se mai intampla in tara asa!!! Si se cere atat de des demisia incat atat de putini(care, catzi)’se opresc la cainii care latra?’ Asta sa ca prima impresie la filmulet. Ma surprinde ca dupa atata timp in care ne ‘jucam’ de-a democratia inca nu am invatat sa ne resemnam.Vezi?Romanul este nascut optimist :)

  0

 12. pai se presupune ca acolo e o intalnie la nivel nalt, pe picior de egalitate, intre doi ministri de externe, nu? Ori, ministrul nostru se repezea sa spuna Da Desigur, inainte sa termine aia propozitia, cum a fost la faza cu atentatul….

  0

 13. da da … bun … vezi sa ne salvezi de la brainwashing acolo :)

  0

 14. Picior de egalitate?! Cred ca ai scris asta dupa vreo doua ore de plaja. :D Nu exista „picior de egalitate” intre Romania si SUA, cum nu exista picior de egalitate intre un blogger din Ro si unul din State. Primul scrie news dar al doilea nu scrie stire. :)

  Sigur, ne-am dori. Dar asta-i alta poveste.

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]