Măi Gavrilă e plin de succesuri

Lumea se strânge voioasă în jurul lui „Măi Gavrilă”, punând primele cărămizi la apărarea drepturilor corporației intact pe internet.

Sunt curios când ne va plăti corporația intact toate filmele preluate de pe bloguri, citate cu sursă youtube, articolele furate și publicate în JN, cu sursa UN CITITOR. Și tot așa.

Mă bloagherilor, noi când dracu` ne unim într-o asociație de-asta ca asta de o mânărește „Măi Gavrilă” de mai sus, să ne apere și nouă cineva drepturile?

Aud?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Cand? Niciodata.

  0

  0

 2. f bine aleasa poza

  0

  0

 3. #3

  da, e vesela si plina de oferte:))

  0

  0

 4. Sa se uneasca bloggeri, cand bloggeri care ar trebuii sa fie un exemplu, nu sunt? de exemplu: http://www.zoso.ro/2008/08/retard-fun.html dai click pe poza, sa vezi daca nu cumva ii vre-o asemanare cu http://latest-mtv.net/index.php?pag=view_post&id=225 , dar de ce sa punem un link cu sursa ca doar deah, chiar nu imi pasa, si nici nu i-am zis la Zoso, dar totusi pentru un blogger de top e o rusine.

  0

  0

 5. …”Mai Gavrila”… :))))))))) ….

  0

  0

 6. #6

  pai nu mergea Gavrilule….

  0

  0

 7. Da’ nu crezi ca esti cam familiar? Poate ti-o iei, daca te familiarizezi cu maketistii, marketarzii, ori ce-or fi. Vorbesc serios, nu fac misto. Evident, daca esti „tanar securist” te doare-n ciorap. Da’ atunci… ce mai cauti casa cu chirie? Ceva nu rimeaza aici.

  0

  0

 8. ma incercase si pe mine ideea acum vreo citeva zile. la o forma de asociere ma refer. tot atunci am realizat care sint motivele pentru care nu ar merge iar ieri am avut confirmarea ca din pacate nu m-am inselat. atita vreme cit nu i se intimpla lui, nimanui nu-i pasa. si nu stiu ce ma face sa cred ca nea gavrila si ai lui exact pe asta se bazeaza.

  0

  0

 9. #9

  Ahaaa! Esti si plin de bani si nu ai nici casa, deci nici telefon fix si mai esti si securist :D .
  Bloggerule!!! :D

  0

  0

 10. #10

  Dupa cum vezi sunt crunt de revolutionar in dimineata asta. :)))

  0

  0

 11. Treaba asta o să se întâmple la dreq şi la mulţi ani…

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]