Mai Mal de-atâta nu se poate

Asta pentru că îmi spunea nwradu că peste tot e la fel şi că toate molurile au avut probleme la deschidere. City Park s-a deschis pe 31 Mai. Arată asta a mol cu mici probleme minore de rezolvat? Nu cred. Aştept cu interes ziua când macaraua aia o să scape o betonieră peste oamenii adunaţi la ronţăit kentucky pe terasă.

Btw, KFC au deschis magazin şi acolo. De peste o lună. Ei, de atunci tot aşteaptă un filtru de cafea. Dacă vă vine să credeţi, la KFC nu e cafea. Nu mai vorbesc că la nici o cafenea nu merge plata prin card.

15 comentarii

 1. Cum ziceam, frangi inimile pitzipoancelor constantene… De fapt, acum ca e vara, frangi inimile pitzipoancelor sezoniere :)

  0

 2. Cafeaua de la KFC e pe masura celorlalte produse oricum. Nu merita banul. Dar asta cu „mici probleme minore” cum vine? :))

  0

 3. vrei sa platesti cu cardu a? sa numa lasi shpaga la lautari :D

  0

 4. #4

  Andrei, aia era si ideea:)))

  0

 5. este city PARK! cum ai vrea să arate? :D

  0

 6. Foarte interesant, la Cluj sunt doua mall-uri dar sunt de ultima generatie nu din preistorie :))

  0

 7. La intarre in Mamaia este un Hotel nu mai stiu cum se numeste dar timp de 3 ani langa intrarea in Hotel era o macara :))

  0

 8. Arhi, mie imi place vocea ta calma:)) Pe bune, ar trebui sa te apuci de zis povesti pentru copii, ai o voce asa de materna..

  0

 9. #9

  materna, mersi:)))

  0

 10. #10

  arhi… am si eu o intrebare: tu chiar esti masochist? adica am inteles ca nu iti place city park mall, am inteles ca e naspa acolo. Dar atunci de ce naibi tot treci prin acel loc?

  0

 11. #11

  Tu Arhi, chiar te crezi in strainatate la imperialisti. Ce te tot plangi? In loc sa zici mersi ca au vent investitorii si ti-au facut mal si poti sa bei o cafea (adica nu, scuze :) ) tu te uiti in sus dupa drobul de sare? Pai chiar meriti sa-ti lase designerul de la mal macaraua acolo. Pentru ca despre asta era vorba: design imperialist pt mal (macaraua este inclusa in proiect). Ce sa-ti fac; daca te-ai nascut in RSR (ca si mine). :D

  0

 12. #12

  il stii pe ala micu de respira greu ? era taso bah. arhi iti mai tre niste ore pe banda :P se aude respiratia grea din cauza miscarii :P

  0

 13. #13

  dude, eram dupa 8 kilometri facuti pe jos, si inainte si 2ore de sala

  0

 14. Arhi, mi-a placut noul Mall cu vedere la mare, intrarea, imprejurimile, dar cel mai mult mi-a placut terasa. Daca mergi pe terasa sa bei o bere, recomandabil ar fi sa porti casca de protectie pentru a diminua socul primirii in cap a vreunei sarcini scapate accidental din carligul macaralei. Iar daca, pe caldura asta mai faci si exces de zel ingurgitand mai multa bere, nema problema- cele trei toalete ecologice frumos aliniate, te asteapta dornice sa le folosesti. Dar…daca sunt incuiate? Atunci ne-am ars!

  0

 15. abia astept in august sa-l vad si eu si sa-mi cate vor fi schimbate atunci fata de acum ;)

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]