Mai Mal de-atâta nu se poate

Asta pentru că îmi spunea nwradu că peste tot e la fel şi că toate molurile au avut probleme la deschidere. City Park s-a deschis pe 31 Mai. Arată asta a mol cu mici probleme minore de rezolvat? Nu cred. Aştept cu interes ziua când macaraua aia o să scape o betonieră peste oamenii adunaţi la ronţăit kentucky pe terasă.

Btw, KFC au deschis magazin şi acolo. De peste o lună. Ei, de atunci tot aşteaptă un filtru de cafea. Dacă vă vine să credeţi, la KFC nu e cafea. Nu mai vorbesc că la nici o cafenea nu merge plata prin card.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Cum ziceam, frangi inimile pitzipoancelor constantene… De fapt, acum ca e vara, frangi inimile pitzipoancelor sezoniere :)

  0

  0

 2. Cafeaua de la KFC e pe masura celorlalte produse oricum. Nu merita banul. Dar asta cu „mici probleme minore” cum vine? :))

  0

  0

 3. vrei sa platesti cu cardu a? sa numa lasi shpaga la lautari :D

  0

  0

 4. #4

  Andrei, aia era si ideea:)))

  0

  0

 5. este city PARK! cum ai vrea să arate? :D

  0

  0

 6. Foarte interesant, la Cluj sunt doua mall-uri dar sunt de ultima generatie nu din preistorie :))

  0

  0

 7. La intarre in Mamaia este un Hotel nu mai stiu cum se numeste dar timp de 3 ani langa intrarea in Hotel era o macara :))

  0

  0

 8. Arhi, mie imi place vocea ta calma:)) Pe bune, ar trebui sa te apuci de zis povesti pentru copii, ai o voce asa de materna..

  0

  0

 9. #9

  materna, mersi:)))

  0

  0

 10. #10

  arhi… am si eu o intrebare: tu chiar esti masochist? adica am inteles ca nu iti place city park mall, am inteles ca e naspa acolo. Dar atunci de ce naibi tot treci prin acel loc?

  0

  0

 11. #11

  Tu Arhi, chiar te crezi in strainatate la imperialisti. Ce te tot plangi? In loc sa zici mersi ca au vent investitorii si ti-au facut mal si poti sa bei o cafea (adica nu, scuze :) ) tu te uiti in sus dupa drobul de sare? Pai chiar meriti sa-ti lase designerul de la mal macaraua acolo. Pentru ca despre asta era vorba: design imperialist pt mal (macaraua este inclusa in proiect). Ce sa-ti fac; daca te-ai nascut in RSR (ca si mine). :D

  0

  0

 12. #12

  il stii pe ala micu de respira greu ? era taso bah. arhi iti mai tre niste ore pe banda :P se aude respiratia grea din cauza miscarii :P

  0

  0

 13. #13

  dude, eram dupa 8 kilometri facuti pe jos, si inainte si 2ore de sala

  0

  0

 14. Arhi, mi-a placut noul Mall cu vedere la mare, intrarea, imprejurimile, dar cel mai mult mi-a placut terasa. Daca mergi pe terasa sa bei o bere, recomandabil ar fi sa porti casca de protectie pentru a diminua socul primirii in cap a vreunei sarcini scapate accidental din carligul macaralei. Iar daca, pe caldura asta mai faci si exces de zel ingurgitand mai multa bere, nema problema- cele trei toalete ecologice frumos aliniate, te asteapta dornice sa le folosesti. Dar…daca sunt incuiate? Atunci ne-am ars!

  0

  0

 15. abia astept in august sa-l vad si eu si sa-mi cate vor fi schimbate atunci fata de acum ;)

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]