Mai Mal de-atâta nu se poate

Asta pentru că îmi spunea nwradu că peste tot e la fel şi că toate molurile au avut probleme la deschidere. City Park s-a deschis pe 31 Mai. Arată asta a mol cu mici probleme minore de rezolvat? Nu cred. Aştept cu interes ziua când macaraua aia o să scape o betonieră peste oamenii adunaţi la ronţăit kentucky pe terasă.

Btw, KFC au deschis magazin şi acolo. De peste o lună. Ei, de atunci tot aşteaptă un filtru de cafea. Dacă vă vine să credeţi, la KFC nu e cafea. Nu mai vorbesc că la nici o cafenea nu merge plata prin card.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Cum ziceam, frangi inimile pitzipoancelor constantene… De fapt, acum ca e vara, frangi inimile pitzipoancelor sezoniere 🙂

 2. Cafeaua de la KFC e pe masura celorlalte produse oricum. Nu merita banul. Dar asta cu „mici probleme minore” cum vine? :))

 3. vrei sa platesti cu cardu a? sa numa lasi shpaga la lautari 😀

 4. #4

  Andrei, aia era si ideea:)))

 5. este city PARK! cum ai vrea să arate? 😀

 6. Foarte interesant, la Cluj sunt doua mall-uri dar sunt de ultima generatie nu din preistorie :))

 7. La intarre in Mamaia este un Hotel nu mai stiu cum se numeste dar timp de 3 ani langa intrarea in Hotel era o macara :))

 8. Arhi, mie imi place vocea ta calma:)) Pe bune, ar trebui sa te apuci de zis povesti pentru copii, ai o voce asa de materna..

 9. #9

  materna, mersi:)))

 10. #10

  arhi… am si eu o intrebare: tu chiar esti masochist? adica am inteles ca nu iti place city park mall, am inteles ca e naspa acolo. Dar atunci de ce naibi tot treci prin acel loc?

 11. #11

  Tu Arhi, chiar te crezi in strainatate la imperialisti. Ce te tot plangi? In loc sa zici mersi ca au vent investitorii si ti-au facut mal si poti sa bei o cafea (adica nu, scuze 🙂 ) tu te uiti in sus dupa drobul de sare? Pai chiar meriti sa-ti lase designerul de la mal macaraua acolo. Pentru ca despre asta era vorba: design imperialist pt mal (macaraua este inclusa in proiect). Ce sa-ti fac; daca te-ai nascut in RSR (ca si mine). 😀

 12. #12

  il stii pe ala micu de respira greu ? era taso bah. arhi iti mai tre niste ore pe banda 😛 se aude respiratia grea din cauza miscarii 😛

 13. #13

  dude, eram dupa 8 kilometri facuti pe jos, si inainte si 2ore de sala

 14. Arhi, mi-a placut noul Mall cu vedere la mare, intrarea, imprejurimile, dar cel mai mult mi-a placut terasa. Daca mergi pe terasa sa bei o bere, recomandabil ar fi sa porti casca de protectie pentru a diminua socul primirii in cap a vreunei sarcini scapate accidental din carligul macaralei. Iar daca, pe caldura asta mai faci si exces de zel ingurgitand mai multa bere, nema problema- cele trei toalete ecologice frumos aliniate, te asteapta dornice sa le folosesti. Dar…daca sunt incuiate? Atunci ne-am ars!

 15. abia astept in august sa-l vad si eu si sa-mi cate vor fi schimbate atunci fata de acum 😉