Male whores

Pot înțelege, deși foarte greu, dar pot, deciziile alea din USA, în care o familie dă divorț, dar soțul e obligat să își înrețină fosta soție, că uite de aia, e femeie liberă și independentă și cineva trebuie să îi asigure libertatea și independența aia, până o ia de nevastă alt fraier. Deși unul din motivele pentru care nu m-am mai uitat la 2 and 1/2 men era mizeria de fostă soție a fratelui lui Charlie Sheen, că mă sufocam de nervi când o vedeam.

Dar tu, mascul feroce, fagocer turbat, bărbat fatal, să ceri să ți se plătească întreținerea lunară după divorț? Și hainele pe care tu i le-ai cumpăra copilului?

Cât de ghei și de jenant să fii? Cum poți ridica ochii în fața cunoscuților, a prietenilor, chiar în fața copilului?
Știi, tati al tău este un milog care vrea să fie întreținut chiar dacă nu mai îi verifică presiunea lu` mami…hai să îți ia tati or rochiță, că oricum mami o plătește

Nu se mai fac bărbați cum ne făceau odată…

18 comentarii

 1. #1

  totusi, divortul este si o buna ocazie de payback. femeile exploateaza la maxim asta, si se vede ca si barbatii. daca sistemul o permite, nu e nicio problema ca si unii dintre noi sa traiasca bine pe banii femeii. pyback iz a bitch!

  0

 2. Pai e pe principiul, cine e lichea si nu munceste ala sa primeasca pensie de intretinere…nu conteaza ca e barbat sau femeie…ei trb protejati

  0

 3. #3

  Pai daca femeia nu mai vrea la cratita ci la birou atunci mi se pare firesc sa primeasca si barbatul pensie alimentara.

  0

 4. #4

  n-ai de unde sti daca nu-i hermafrodit..

  0

 5. #5

  Pai da ce p*lile noastre, daca aia are voie noi de ce n-am avea?

  0

 6. #6

  stii, mama e o curva care cere pensie alimentara, desi nu exista copil. egalitate intre sexe! :)))

  0

 7. #7

  chestia cu alimony are radacini istorice, cel mai probabil venind de la englezi: cu 200 si ceva de ani in urma o femeie nu prea putea gasi de lucru decat ca prostituata, sarcina pusului painii pe masa revenind mascilului. pe de alta parte, se cam terminase demultisor cu religia catolica si prin urmare divorturile erau permise, iar ca sa se limiteze proliferarea de curvet profesional, s-a recurs la regula ca femeii, fostul ei sot trebuie sa-i asigure acelasi trai ca pe timpul cand erau casatoriti, pana la moartea unuia dintre ei sau pana ce ea se recasatoreste.
  apoi a venit tampenia cu egalitatea in drepturi si de aici toata tarasenia cu barbati cerand alimony…

  totusi exista o demarcatie: daca ambii soti au avut venituri comparabil apropiate in timpul casniciei, nimeni nu-i datoreaza alimony celuilalt, odata divortati. deci, practic e un fel de „taxa de prost” pe care e posibil sa o platesti in cazul in care iti alegi jumatatea din stratul social mult inferior stratului tau.

  0

 8. Are femeia drepturi egale cu barbatul sau nu are ?

  0

 9. #10

  Nici barbatul sa-si intretina femeia nu-i bine pentru ca femeia isi ia lumea-n cap!

  0

 10. Aici e vorba de o avere de meleoane de dolari,cine stie cate o fi indurat saracu…

  0

 11. #12

  De-aia dai la t@rfa dar iti dai drumu pe burta. Corect?

  0

 12. #13

  250.000- 300.000 pe an , arata-mi unul care nu ar fi la fel ?

  0

 13. Nici barbati nu se mai fac ca odinioara,dar nici femei…

  0

 14. Eu credeam ca daca nu e un copil la mijloc nu plateste nimeni nimanui pensie alimentara. Mi se pare corect ca parintele care nu are custodia copilului sa il ajute pe celelat cu bani pt intretinerea respectivului copil. Dar sa platesti pensie alimentara fostei neveste asa mi se pare o mare tampenie, chiar daca tu esti milionar si ai luat-o pentru inaltele ei calitati decorative sau pentru tocirea organelor reproducatoare.

  0

 15. #16

  arhi, ce mentalitate de secolul 15 ani…

  0

 16. #17

  ai, nu ”ani”…da’ no, si de 15ani :) cica mascul feroce…am pula, mai trebuie s-o sustin si cu fapte?

  0

 17. Se pare ca profesia de manechin fabrica cocote, indiferent daca sunt cocote femine sau…masculine!

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]