7 comentarii

 1. #1

  aproape ca as zice ca a facut-o intentionat….

  • #2

   Da, asta a fost si primul meu gand. Nici sa fii retardat nu opresti asa la 5 cm de sine.

  • #3

   E un cocalar la fel ca aia de stau pe trecerea de pieton cu 1 pas peste bordura, de poti sa ii calci usor pe picior fara sa vrei, poate poate se mai invata minte.

 2. Serios?

  @CatalinM: data viitoare când o să fii la trecere cu cale ferată, uita-te la toți tâmpiții care opresc, se asigura, pleaca mai departe.
  Regulamentar, da? Atunci de ce toți, TOȚI, se opresc PE CALEA FERATĂ?

 3. #7

  Partea tristă este că avem multe treceri peste calea ferată ce nu au barieră și pline de boscheți ce blochează vizibilitatea. Asta nu-i scuză pentru a fi „surprins” de tren.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]