Mami, mami, unde se duc cărţile din ziare?

Unde să se ducă, mami, se duc la hypermarket.
În seara asta am fost în Cora, să mă uit după diverse. Când, pe un raft, la loc de cinste, cine mă privea cu o privire roşie ca focul?

Cărţile din colecţia Adevărul, acele cărţi care se dau ca pâinea caldă dimineaţa în intersecţii, de le cumpără gospodinele şi le lasă în ţiplă, ca să vadă lumea ce cultivate este ele.
Singura chestie e că la raft aveau preţul de 50 de lei., Adică 500 000 lei vechi.

Păi parcă colecţia Adevărul era o colecţie care se vindea doar cu ziarul, la preţul de 10 lei.
Întrebarea care se pune este: Dacă nu iei ziarul, ai şansa nesperată de a le cumpăra de 5 ori mai scump?
Interesant.

Sunt diferite de cele din ziar. DIn ce am înţeles, alea din ziar sunt verzi cu desene, iar astea sunt serioase, roşii.

6 comentarii

 1. chiar ca interesant…

  la bookfest aveau cei de la Adevarul un stand mare, afara, iar cartile erau doar cu vreo 50-100% mai scumpe decat cele vandute cu ziarul (adica tot un pret rezonabil) si era coada (am asteptat vreo 7 minute pana ce sotia si-a cumparat Anna Karenina)

  am vazut si prin benzinarii standuri cu cartile Adevarul, dar nu stiu la ce pret, insa 50 RON mi se pare exorbitant

  0

 2. Pai cu ziarul sunt la oferta :P

  0

 3. #3

  Ai zis „privire rosie ca focul”.. daca aveau copertile rosii,e de bine pen`ca astia au o colectie pe care o vand la preturi exorbitante.Si mai au inca una,”imbracata” in verde pe care o distribuie cu ziarul. Si p-aia cand o prinzi.. sau stii „sa te dai pe langa” tanti de la ziare… :cuss:

  0

 4. „Este dreptul dumneavoasta sa primiti ziarul Adevarul, cartea si suplimentul X in pretul de 9.99 lei. Nu acceptati pachetu la un pret mai mare!
  Pentru reclamatii sunati la 0212.407.54.64, 021.407.54.03 sau trimiteti mail la reclamati [at] adevarul [dot] ro. ”

  Asta scrie pe unul din suplimentele de la Adevarul. Daca se intampla sa ramana cu ziare nevandute (cam greu dar treaca..) normal e sa vanda cartile la acelasi pret. Adaosul ma indoiesc ca ajunge la cei de la Adevarul.

  0

 5. #5

  stai, auzi ca e diferenta intre alea rosii si alea verzi, care s-ar da cu ziarul.

  0

 6. Ia incearca si la Diverta. In urma cu cateva luni, le-am vazut cu 60 si ceva de roni, de am crezut ca nu mai vad bine.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]