Mantuieste, Doamne, poporul tău și binecuvântează moștenirea Ta!

Acum, foarte serios, trecând peste acțiunea retarzilor ortodocși, aștept și eu, cu maxim interes, cum un grup de atei mai violenți vor intra peste cetățeni de ăștia cu IQ redus, într-o biserică și le vor cere să oprească mizeria aia de simulacru de închinare la zei.

Să vedem, organele statului vor reacționa tot așa de blând și cu lipsă de interes?

Posted by VICE România on 4 Februarie 2018

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

37 comentarii

 1. #1

  Pai mergi si urmareste filmul fiindca despre genul acela de „atei” activisti e vorba.

  Thumb up 0
 2. Nu o sa se intample nimic, poporul cu cat este mai credincios cu atat este mai usor de manipulat…iar religia este foarte importanta ca si instrument…In real life era nevoie de 10 baieti si in 10 min se rezolva treaba, erau toti la stomatolog…..

  Thumb up 0
 3. #5

  Deci tot Soros e de vina…tind sa cred ca Soros is za devil…

  Thumb up 0
 4. #6

  La ce film fac spuma ortodocsii? Tl;dw

  Thumb up 0
  • #7

   la un cacat de film premiat la cannes

   Thumb up 0
  • Filmul 120 BPM vorbeste despre activismul unei organizatii frantuzesti anti SIDA.Despre cum acesti oameni cer ajutor. Dar filmul nu e naturalist, nu e nici mizerabil, nici mizerabilist (ca Soldatii din Ferentari). Este nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film intr-o limba straina si a luat Grand Prix la Cannes. Deci fara etichete urechiste, va rog. Va invit sa va oripilati la filmul romanesc fara nicio valoare artistica Soldatii din Ferentari, nu sa blamati nejustificat 120BPM

   Thumb up 0
 5. Ca veni vb, o stit pe asta, nu?

  https://www.youtube.com/watch?v=Mfxzzp8E4C0

  Thumb up 0
 6. #11

  Retarzii nu isi dau seama ca fac mai mult reclama filmului decat orice altceva… dar na. I-au oprit pe aia 20 de spectatori sa il vada atunci. Dar a ajuns la stiri pe protv si pe net… un schimb cam prost

  Thumb up 0
 7. #12

  :)))))))))))) Mă repet tip copyponta, Mihai Gheorghiu, directorul adjunct al Muzeului Țăranului Român, e și președintele Coaliţiei pentru Familie, EL organizează TOATE legionarismele astea.

  În februarie 2013, Mihai Gheorghiu a organizat un boicot al unei seri de film la Muzeul Țăranului Român, eveniment în parteneriat cu Ambasada SUA, în cadrul Lunii Istoriei LGBT.

  Sursa: http://www.gandul.info/stiri/video-scandal-la-muzeul-taranului-roman-proiectia-unui-film-premiat-cu-doua-globuri-de-aur-intrerupta-de-un-grup-de-homofobi-care-a-intonat-cantece-religioase-10583345

  Orişicum, veaţa bate filmu’, e complexă şi are multe aspecte, vorba rakeţilor moldoveni din Filantropica.
  Este mega-amuzant când un artist care se declară rom, Paul Hitter: Gipsy Artist, se asociază cu bategardul cu accent rusesc, Mărincuş, care se declară rasist fan Antonescu şi visează la ruguri alimentate cu ţigani.
  Bine, ăsta, de-i lipseşte L-ul din nume, schimbă etnia după cum bate vântul bănuţilor, acuma e român-verde, ciCĂ CĂ a zis el aşa, la oha, că-i rom tip ţigan…

  Thumb up 0
 8. #15

  la cum merg lucrurile în 25 de ani se vor face filme si documentare despre oamenii normali .

  Thumb up 0
 9. #17

  Ei de fapt încercau să-i protejeze pe spectatori de un film românesc.

  Thumb up 0
 10. #24

  Mda…probabil daca nu protestau nu auzea nimeni de film.

  Thumb up 0
 11. Nu-ti trebuie un grup de atei nervosi. Ajunge doar unul. Daca se merge pe principiul de a intoarce si obrazul celelalt is usor de batut. Doar ca la un moment dat incep sa te doara palmele.

  Thumb up 0
 12. Cel mai tare se irita un ortodox atunci cand afla ca nu esti oaia domnului si nu faci la fel ca el. Frate-miu nu si-a botezat copii. Era sa crape soacra-sa de ciuda. A ajuns de ai face oferta sa suporte ea cheltuielile botezului. Cica asta e pacat mai mare decat crima. Auzi la ea: daca moare copilul nebotezat. Nici acum nu vine pe la ei. Asta ca solutie pentru cei ce vor sa scape de soacra :))

  Thumb up 0
  • #27

   i-auzi. Lipsa botezului tine dracu departe de casa. Cine ar fi zis.

   Thumb up 0
  • #28

   Lasa ca stiu eu niste socrii care au dus copilul pe nv la botezat, fara acordul tatalui… si-au asigurat biletului in rai! 🙂

   Thumb up 0
 13. #29

  Ce să zici, cam bulangi creștini ăștia…

  Thumb up 0
 14. #31

  unora le place cu legumele taiate mari

  Thumb up 0
 15. #33

  fun fact: la copil la scoala un coleg a avut o problema si era nevoie de un efort din partea parintilor pentru a ajuta la recuperare.

  Ghiciti cu cat au contribuit cei mai vehementi ortodocsi din clasa?

  Thumb up 0
  • #34

   Zero dar era zero crestinesc! Stiti voi, „de la noi mai putin de la Dumnezeu mai mult – MUZICA!” 🙂

   Thumb up 1
  • #35

   Cu rugaciuni, eventual au tocmit un popa, pentru suport moral sau impartasanie, dupa caz si dupa cum se cuvine. Astea nu se masoara in bani.

   Thumb up 0
  • #36

   Cu rugaciuni, ca alea are cel mai mare iefect.

   Thumb up 0
 16. #37

  Doamne fereste

  Thumb up 0