Maraton de mici plăceri pentru cei nu foarte mici

maratonulcelormici

În nemuritoarele cuvinte ale lui Mihnea Columbeanu „iubește copiii mici ai altora ca și cum ar fi ai tăi„, ca să sărbătorim ziua copilului, împreună cu Andrei am organizat un halfmaraton de mici, desigur, la Cocoșatu.

De ce halfmaraton? Pentru că nu puteam să îi spunem alpinism, de aia.
În ultimele luni, pe internetul românesc, dacă nu ai alergat la un minimaraton, halfmaraton, ultramaraton sau megamaraton, nu meriți nici să lingi saliva celor ce, alergând la halfmaraton, au scuipat pe jos, ca să înnobileze terenul pe care calcă. Iar cei ce aleargă sunt niște ultraoameni, cam la același nivel ca mâncătorii de verdeață și mămăligă vârtoasă ai Oliviei Știr.

Prin urmare, halfmaraton de mici, adică doar 6, că nu duceam 12, era prea cald și nici să spăl cu bere nu aveam cum.
Am câștigat detașat, când eu lingeam farfuria, Cismaru se chinuia cu micul numărul 3. Dar să îl privești atingând acel mic cu dinții săi perlați, cum îl sorbea cu buzele, cum îl ingera apoteotic, vă zic, Mihnea Columbeanu ar fi tremurat de invidie.

La mulți ani!
Și nu uitați, oricine poate participa la #maratonulcelormici.

24 comentarii

 1. #1

  In poza sunt doar 5 mici. Nu te-ai putut abtine 2sec. sa faci poza?

  0

 2. Nu lipsește doar un mic CI ȘI UN DEGET!
  Nasol!

  0

 3. #6

  la mine e mai saracie. Zilele astea am scos ultimele vinete de anul trecut de la congelator, ultima salata de vinete tot de acolo, in fata lor am gasit o pulpa de miel ramasa de la paste langa care am pus-o de o mamaliga cu usturoi…se poate spune ca am mancat resturi zilele astea.

  0

  • #7

   „ultima salata de vinete tot de acolo” de ardei vroiam sa zic. ca vinete cu vinete nu prea merg :)

   0

 4. #8

  Ce s-o mutat facebook-ul aici la arhi pe blog. :)))

  0

 5. #9

  Baga si un pret cocoshat, ca bulgaresc ai bagat.

  0

 6. #12

  Atata lauda pe micii aia…pfff trebuie sa ajung in Bucuresti neaparat

  0

 7. #14

  Am o dilema: mai este cineva care mananca mici cu salata de hrean, in loc de mustar?

  0

 8. #15

  Doamneee ce am ajuns… fara Moet ! Niste barbari !

  0

  • #16

   ne scufundam in inconstienta barbara a leossului primordial…

 9. #17

  Acum 100 de ani pe cînd fabrica la care presteam aveam birourile în Băneasa, nu avea sens să mergem la Gil sau Cocoșatu pentru mai puțin de 10 mici.

  0

 10. #18

  Se merita micii? Pe restograf e plin de review-uri negative si nu stiu daca e concurenta/ postacii altora. Cand trec prin Bucuresti as vrea sa-i incerc insa am nevoie de o asigurare ca sunt ok, nu arsi pe dinafara si cruzi inauntru.

  0

  • #19

   sunt cei mai buni mici din bucuresti. problema e ca in restaurant, cateodata, servirea e cea mai in scarba posibila. dar daca iti iei la pachet, nu ai treaba

  • #20

   sunt decenti, doar ca un pic mai scumpi. nimic deosebit. au fost fantastici intr`o vreme.

   0

 11. #21

  Se merita atat de mult incat sa bati drum si sa consumi benzina si bani pentru micii de acolo? Eu te stiu un tip migalos si cred ca ai reusi sa faci ceva mai ok daca te zbati cat de cat, doar n-o sa fie pentru totdeauna efortul depus la niste mici buni dar na, sunt mici pana la urma, zic si eu ca mie imi pari un tip orgnanizat, nu am mancat de acolo vreodata dar poate ca ai degete migaloase si nu stii :).

  0

 12. #22

  marius de pe pantelimon „e sefu la mici”

  0

 13. #23

  Doar 6 mici duce marele tatar? Sau esti iar la dieta?

  0

 14. #24

  vezi ca a inceput sezonul 3 Hannibal !

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]