Mariana Galescu

Privind eu cu jind, asa, de dimineata, la joburile din alerta Neogen, am realizat o chestie. Dom`ne, vreau sa o cunosc pe Mariana Galescu. Cum imi descreteste ea mie fruntea la prima ora. Cum imi arata ea ultimele joburi. Nimeni nu mai face asta.
Bine, o mai face Liviu Dumitrascu, la ejobs, dar ala nu ma farmeca deloc.
Asa ca, Mariana, come into the open! Give us pics!
PS: In fotografie nu e Maria, deci nu va bucurati.

11 comentarii

 1. EEE pai Mariana nu se arata ! Ea exista, dar nu tre sa o vezi, ca dupa aia se abate asupra ta blestemul NEOGEN ! (Nu stiu care e ala, dar cica exista :))

  0

 2. hahaha

  Arhi, daca vrei, iti dau niste poze cu mine… :)

  Hai ca vb cu mariana, poate iti face hatarul. Pana atunci, asta e contul ei – http://profil.neogen.ro/mariannag.

  Si iti dau si contul meu, cine stie: http://profil.neogen.ro/cferseta

  Bafta
  noro

  0

 3. deci care zicea ca neogen asa si pe dincolo?? uite-aici raspuns promt. asa ca, daca vine si mariana la bulgaria, sunt total si complet fericit:))

  0

 4. ah, mi-a picat fisa greu…
  NORO, SUNT CASATORIT. IN ALTA SITUATIE, IN ALTE VREMURI, CINE STIE… :)))))))))))

  0

 5. Mda, si eu as vrea s-o cunosc pe Mariana Galescu…. dom’le, femeia aia ma vrea, altfel nu-mi explic de ce-mi trimite cate 2-3 e-mailuri pe zi, in fiecare zi si ignora chestia aia cu „Pentru dezabonare apasa aici”. Am apasat acolo, dar degeaba… o fi facut o obsesie pentru mine, cine stie.. Noroc totusi cu folderul de spam. A, si m-am gandit ca nu strica daca-i bag emailu’ la SpamCop… asa, numai sa-i arat ca si eu sunt interesat de ea.

  0

 6. si eu sunt curios. ma tot cauta si nu stiu cum arata

  0

 7. Norocosilor !!! Pe mine m-a alergat ca sa ma angajeze ! :)) =))

  0

 8. Da, sa stii… :)) In fecare zi are grija Mariana sa ma anunte ce mai e nou… Joburi care MI SE potrivesc… Parca suntem prieteni… Parca stie atatea despre mine… Inca putin si dau in fantezii cu Mariana asta… :))

  0

 9. :((:((:(( Si eu care ma bucuram… :((:((:((

  0

 10. De la un timp sunt treaz la ora aia 3.55 – 3.53

  Tot felul de joburi imi trimite . Da o rog si eu sa imi dea si mie un job ca vin sarbatorile si nu am bani :))

  0

 11. Tipa asta e o fosta colega din liceu. O cheama Bianca C. :)

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]