Mariciu s-a lăsat de Daily Vlog

Fără să comentez calitatea vlogurilor, subiectul sau orice altceva legat de ele pentru că, așa cum știți, nu consum vloguri, vreau să subliniez ceva important.

Proiectul Daily Vlog al lui Marian Ionescu, cu cele 1019 clipuri ale sale, este cel mai titanic proiect pe care l-am văzut în online. Timp de 3 ani, zi de fucking zi, Marian a filmat, s-a filmat oriunde a fost, ce a făcut, după care a montat, ceea ce nu e deloc ușor și publicat. Iar a doua zi, din nou.

Zi de zi. Zi de zi. Totul SINGUR, fără vreo echipă în spate, fără suportul vreunei agenții de fițe și fără să se laude că a inventat internetul. Eram în campanii cu vreo agenție, noi beam și ne hăhăiam, Marian edita la vlog. Eram în autocar, beam și ne hăhăiam, Marian edita la vlog. Dormeam ca niște zâne îmbibate de alcool, Marian edita la vlog.

Cum ziceam, complet irelevant subiectul clipurilor și nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea obiectiv, pentru că îmi este prieten, dar munca a fost titanică, îngrozitoare, nu m-aș fi înhămat la așa ceva nici dacă aș fi fost plătit să fac asta zi de zi.

Bravo, Marian, felicitări pentru ce ai făcut și succes în continuare. Am scris eu, să fie public, pentru a marca momentul și ca să știi că, deși nu o arată întotdeauna, cei ce îți sunt prieteni urmăresc ce faci și apreciază și, nu în ultimul rând, pentru că știu că nimeni de pe internet nu ar scrie despre asta, dacă nu îi conține și pe ei.

La mai mare și la mai multe.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  I fookin love Mariciu. L-am cunoscut pe gagiu, imi place Ioneasca, cu nu-i place. da m-a ucis cand chiar a dat 300k vloguri pe saptamana asa ca l-am vazut destul de rar. s-a maturizat mai greu, da plm. nu consum vlog, m-am uitat la mariciu pentru ca nu e un bididiu cordit dintr-un scaun de birou.

  gg flacau, bafta in continuare.

  also, pentru toti copiii care o sa urmeze cu comentarii „io nu urmaresc vlog, mariciu e nasol, bine ca s-a lasat de daily si nasol ca totusi mai face” ba, vezi de drum cumetre.

  0

 2. #3

  Omul a incercat sa faca bani cu vlog-ul si, cel mai probabil, n-a mers. Am vazut ca vine inca un val de noi oameni care se arunca la vlog (piticgratis, tvdce) insa eu cred ca astia nu vor avea succes pentru ca publicul roman care consuma vlog nu este interesat de ceea ce spun ei, e un public format din pusti din alte generatii ce nu marseaza la vloguri tinute de oameni de 35-40 de ani. Iar oamenii de varsta lor nu sunt invatati sa caste gura la 10 minute de video din care sa afle…. ce? sau sunt unii care scriu bine pe blog, dar isi pierd total hazul pe video, n-au sare si piper. Citeam articolul despre piticigratis, nu m-a facut sa dau play la video pana n-am vazut ca se mirau unii in legatura cu accentul lui de moldovean – am dat apoi cateva secunde sa aud. Vocea piticului clar nu e facuta pentru vlog. Nu mai spun ca a facut un video de 20 de minute!

  0

  • ‘Omul’ a renunțat la job acum 2-3 luni ca să se dedice total vlog-ului, nu banii sunt problema . Dacă nu mai face zilnic asta nu înseamnă că nu mai face deloc.

   Îi mai urmăresc din când în când, vlog-urile lui se adresează unui public mai matur. Același public care probabil nu prea are timp să se uite la vlog-uri.

   0

 3. #5

  Cantitatea e o calitate, in sinesi.
  I V Stalin

  0

 4. In sfârșit a recunoscut Mariciu ca are un frate geamăn. Mi-am dat seama pentru ca in video se misca si vorbesc in acelasi timp, deci e clar ca-s minim. Pur si simplu nu avea cum sa facă un vlog zilnic timp de 3 ani.

  0

 5. #7

  Nu mai bine citea în fiecare seară, cu voce suavă, câteva pagini din „Război și Pace”?
  À propos, ce-o mai fi făcând Mihaicuchirilice?

  0

 6. #8

  Noi nu apreciem oamenii care muncesc. Daca n-a facut si el o combinatie sa se imbigateasca peste noapte …

  0

 7. #9

  Nu am urmarit vlogul, dar ii citeam blogul. Am vazut doar cateva episoade, daca ma atragea titlul. Felicitari, Marian, pentru munca depusa!

  0

 8. #10

  Pot sa ma laud ca am urmarit absolut toate daily vlogurile lui? #suntnebuna 🙂
  O veste trista pt interneti, dar #IONESQUAD e alaturi de Mariciu!

  0

 9. #14

  Mariciu este unul din oamenii super ok din online, sper sa il cunosc intr-o zi.
  Keep up the good work Bulrgarash.

  0

 10. #15

  ok fara sa critic sau ceva
  lu baiatu asta i-au luat 3 ani ca sa-si dea seama ca nu se uita toata lumea la el zi de zi?
  serios?

  0

  • #16

   inteleg, e bun, serios, munceste enorm – toata stima
   super baiat
   dar bai… pe bune?!? cine naiba se uita absolut in fiecare zi la acelasi lucru?
   ma refer la oameni cu ocupatie nu antenisti sau alti psihopati

   0

  • #17

   Păi Anda (v. supra) :))

   0

 11. Am crezut că s-au însărcinat.

  0

 12. #19
  Anton

  Wow.. eu cred ca nici sa ma partzaii nu am reusit 1000 zile la rand…
  Bravo pentru tenacitate!!!

  0

 13. este interesant ca a reusit atata timp…”zi de fucking zi” :)). calitate nu cantitate?

  0

 14. M-am nimerit cu Marian la un event in Timisoara si pot sa confirm ca omul munceste foarte, foarte mult. Noi eram la o berula, o tigara etc, iar el era in fata laptopului edita videourile.
  Plus, tipul e om de milioane si ii zic si eu BRAVO SI SUCCES IN CONTINUARE!

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.