De ce a mărit Dragnea amenzile pentru legea pumnului în gură

dragnea

Poate nu ați remarcat, dar, deși în varianta inițială, legea prin care Dragnea vrea să pună pumnul în gură librtății de exprimare avea ca amendă maximă 60 000 de lei, după ce a trecut prin comisii a ajuns la 100 000. De ce?

Simplu. E clasica manevră comunistă. Oamenii, presa deja au început să se agite în jurul cuantumului sumelor, nu legat de mizerismul legii. Normal, cifrele sar în ochi și se simt amenințați la buzunare. Și în câteva zile scandalul se va concentra pe sumele uriașe dat drept amenzi.

La acel moment, Dragnea va ieși și va cere societății civile să vină ei cu soluții. Spuneți voi cât să fie amenzile. Ok, legea e necesară, dar amenzile le micșorăm, le facem 10 000 de lei, e ok? Iar prostimea hipsteristă va bate din pălmuțele dolofane, mulțumită că a repurtat o mare victorie împotriva PSD-ului.

Și nu vă amăgiți cu trecerea prin cameră sau promulgarea de către președinte. TOȚI au fix același interes, cel de a pune pumnul în gură internetului, în primul rând. Dacă nu era internetul, mai aflam noi că Gorghiu s-a dus linge blide la Washington, la o masă unde are acces oricine face cerere? Împreună cu Gâdea?

Iar Johannis 6 case promulgă orice, se știe.

53 comentarii

 1. probabil santa klaus observa cu deosebita atentie ce se intampla

  0

 2. #3

  Are de ales neamtul? Hai, ii da jet o data, dar apoi e cam obligat sa promulge legile, daca au trecut de Parlament. Hai, mai poate s-o trimita si la CCR, dar se stie ca aia de pe-acolo sunt niste imbecili.

  0

  • #4

   Ai si nu ai dreptate. Constitutional este cum zici tu. Dar poate sa faca galagie in jurul unei probleme de acest gen, asa cum facea Basescu (bine, de multe ori pentru propriile sale motive, dar principiul e acelasi). Daca sta si tace ca gasca-n pantofi, pulimea o sa spuna ca e bine cum zice dragnea, ce atatea injuraturi si defaimari, sa-i amendeze, da-i dreacu’ de nesimtiti

   0

 3. #5

  Desi iohanis 6 case promulga orice, de multe ori nu prea are ce face.
  A intors legi, cacanarii din senat+parlament le dau iar mai departe aproape nemodificate.
  El trebuie sa o promulge a doua oara, nu o mai poate intoarce.

  0

  • #6

   a promulgat din prima legea cu pensiile parlamentarilor, sa fie.

  • #7

   poate era omul cu chef de promulgare in seara aia

   0

  • #8

   Da, din pacate asta e un mare minus.
   Nu-i tin partea. Si mie mi se pare ca e mult prea tacut si nu face galagie deloc.

   0

  • #9

   #numaidefăimaț

   0

 4. Orice mărire se face atunci cînd o ai mică.

  0

 5. #11

  mutam siteurile in alte tari sau ne mutam noi?

  0

  • #12

   e un mit asta cu mutatul sitului in alta tara. raspunzi tu, ca cetatean, indiferent unde il ai hostat

  • #13

   worpress, blogger, ce atata domeniu propriu?

   0

  • #14

   Serios ?

   Context Ipotetic prezentata de o cunostinta la o betie.

   Iau un vpn pe $10 cu cardul meu personal, stiu niste baieti care ofera virtualiare la $10 cardul meu personal pe saptamana cu remote access ubuntu cu acces la gui si drepturi root, intrii fiver.com pe conexiunea lor si sunt acolo baieti care vand paypal-uri verificate si cu credit, vorbesti cu baietii pe acolo si gasesti unul sa iti dea un paypal verificat (+ email mail.ru) cu credit $100 + inca $30 pentru job – cardul meu personal – fiver escrow. Convertesti euro din paypal in bitcoin (still traceble) acum devine complex …. teoretic ar trebuii sparta trazactia in 20/*10/*20/*1000 (4 mil) tranzactii cu sume diferite si dupa in decurs a cateva zile (maxim 3) adunata toata suma inapoi sub o cheie noua. Acum sunt cateva servicii obscure de hosting foarte decente de unde poti achizitiona hosting, nu dam nume, Faci un cont cu mail.ru pe romarg.com/name.com (yep exista), faci un cont pe cloudflare.com, instalezi tor pe ubuntu, intrii pe tor tot de pe conexiunea lor, cauti pe cineva dispus sa iti fac un gig de genul asta si te risti (depinde unde cauti) 30% before, rest after. Gig-ul este de intrat pe cont si idgf cu ce card cumpara un domeniu .ro/.com eu ii dau bitcoin cost domeniu + ciubuc, cu anumite date la rotld si acces pe mail.ru, bagam dns-urile de la hostingul obscur, se adauga in cloudflare se face discovery, se schimba cu cele cloudflare.

   Need DNS change ? Rinse and repeat.

   Asa sau cumparat multe domenii pentru „filme seriale subtitrate romana”.

   Da se poate face traceback, dar sunt multi de daca.

   0

  • #15

   da, noi discutam despre altceva, nu despre anonimitate. dupa cum vezi, eu vorbesc cu nume si prenume

  • #16

   Si renume… :D

   0

 6. #17

  Soluţie pentru implementarea democraţiei:

  Democraţie, da? Poporul decide, are puterea. Cum facem să funcţioneze treaba asta?
  La vârsta de 18 ani, fiecare cetăţean primeşte un certificat de calitate. Se dau mai multe teste (inteligenţă, personalitate, educaţie civică, cultură generală, fizice, medicale). Se face un scor general, în funcţie de ponderea fiecărui test. Şi vom avea 4 (patru) categorii de cetăţeni: A, B, C şi D. Categoria A este calitatea superioară.

  La ce ne ajută asta?
  În primul rând, la vot. Un vot din categoria D are un punct. Un vot din categoria C are 2 pct. Categoria B are 4 pct şi Categoria A are 8 pct. Puterile lui 2.
  Deci dacă 8 milioane de cetăţeni din categoria D votează Xulescu şi un milion din cat. A votează Zulescu, iese egal.
  Automat, clasa politică va creşte calitativ. Se va purifica.

  Asta înseamnă democraţie, puterea poporului!

  0

  • #18

   Sa vezi spaga pe urma sa-ti iei certificat A…

   0

  • #19

   Si dupa un timp A-ii decid sa faca asa un Auschwitz cu D-ii, ca si-asa is prosti si ocupa loc degeaba. Si desigur, casatoriile intra clase nu sunt admise, ca stricam bunatatae de material genetic de la A sau B.
   Sfinte Polonic, or fi multi ca tine???

   0

  • #20

   nu, e unic

  • #21

   Judecand dupa adanca si profunda istetime, pentru tine, se va institui o categorie speciala.
   Achiesez in mare masura la acesta idee revolutionara si te plasez cu un etuziasm dincolo de alfabet.

   0

  • #22

  • #23

   da cu tim ce facem? ca tre sa ne gandtim si la cazurile speciale.

   0

  • #24

   i-l dam valet lui corban, sa il ucida cu incompetenta

  • #25

   Erata: entuziasm debordant :)

   Am fost prea socat de solutia nastrusnica sa imi potrivesc bine cuvintele.
   Ca o paralela, cum ai ajuns pana la varsta asta(oricare ar fi ea, subunitara)???

   0

  • #26

   @Morrissey, A-ii sunt suficient de inteligenţi încât să nu facă asta. Ei înţeleg funcţionarea sistemului şi sunt conştienţi de importanţa D-ilor.

   @adon „Judecand dupa adanca si profunda istetime, pentru tine, se va institui o categorie speciala.”
   Nu ştiu cum să te anunţ fără să te sperii. În momentul ăsta există deja categorii speciale. Ai impresia că toţi suntem în aceeaşi categorie, wtf?!
   Doar că prin instaurarea democraţiei de care zic, vom avea mai multă corectitudine. Vom repara anomalia următoare: Oamenii NU SUNT egali şi totuşi voturile lor SUNT. Este împotriva firii aşa ceva.

   0

  • #27

   @Dani Corban nu mai bine tara ar functiona ca o societate pe actiuni ? valoarea impozitelor si taxelor platite = nr. de voturi ?

   0

  • #28

   @Funcky, nu putem aplica asta. Vom avea o categorie restrânsă de bogaţi care va conduce autoritar. În cazul nostru, va fi o hegemonie a corupţilor. Păi cine plăteşte taxe mai mari? Bogaţii plătesc. Iar cei mai mulţi bogaţi sunt corupţi, sunt mafioţi, slugile seriviciilor străine. Slugile ruşilor, slugile americanilor.
   Bogaţii îi vor transorma pe săraci în sclavi. Ajungem la feudalism.

   În democraţia de care zic, puterile în stat vor fi alegerea poporului. Noi, poporul, vom alege, nu mafioţii şi slugile ruşilor, americanilor.
   Vom avea aşa:

   Sfatul Poporului – Va fi ales prin vot, iar votul va avea ponderea explicată mai sus, de la A la D. Sfatul Poporului va elabora legi.

   Catedra Executivă Imperială – Va fi aleasă de Sfatul Poporului şi va pune legile în aplicare.

   Paladinii Dreptăţii – Aceasta va fi puterea judecătorească! Se vor face alegeri noi. Poporul va vota Consiliul Suprem al Paladinilor. Iar Consiliul îşi va alege membrii, în funcţie de competenţe. Paladinii Dreptăţii vor fi judecători, procurori şi reprezentanţi ai Serviciilor Informaţionale şi de Securitate.

   Secretarul General al Imperiului – Ne va reprezenta la nivel internaţional şi va fi numit de Sfatul Poporului.

   0

  • #29

   Corbane, azi n-a sunat ceasu’ ca sa iei pastilele?

   0

  • #30

   @Dani Corban . Coruptii platesc taxe ? :))) nice one.

   0

  • #31

   Cele mai mari taxe plătesc. Păi Năstase, Hrebenciuc, Vrunzăverde, Udrea, Videanu, ăsta mai nou, Măricuţa… a plătit Măricuţa taxe la stat cât toţi vecinii mei de bloc. Primar în Şelimbăr e ăsta. Au primarii sute de hectare, case, podgorii, livezi. Au afaceri, angajaţi. Ăştia ai mei din Vâlcea: Gutău, Frâncu, numai primari corupţi am avut la Vâlcea. Toţi cu proprietăţi, cu afaceri.

   0

  • #32

   Dani Corban este la fel ca sexul anal: inutil, urat mirositor si neplacut.

   0

  • #33

   Roberte, imi pare rau daca ai avut vreo experienta nasoala cu Corban, dar sexuI anaI este asa eventual doar cu ceva prostituate nespalate de pe Prelungirea Ferentari care se apleaca pentru o cola la jumate’ si o punga de seminte Nutline …

   0

  • #34

   astia de sariti la beregata lu Corban, ciocu mic, ca striga retardul din voi. de-asta sunteti ingroziti de planul lui fiindca stati si va uitati in voi insiva si descoperiti ca de abia v-ati califica pe la categoria C, adica aia care are dreptul cel mult sa comenteze pe bloguri. D-ul nici atat n-ar trebui sa aiba. Democratia actuala , se vede in tot internetul, e triumful imbecilitatii asupra universului. Eu as fi si mai rau decat Corban, as restrange drastic si drepturile fundamentale. D ar trebui sa aiba dreptul doar sa respire si sa faca laba. Morrissey si adon ar fi la calitatea E. Combustibil fosil viu.

   0

  • #35

   Ma scuzati domnu’ pervertit sexual nu stiam ca experientele dumneavostra din Ferentari au fost asa de neplacute.Pe viitor as dori sa ne scutiti de astfel de detalii.

   0

  • #36

   Cam ai dreptate, este putin utopic , dar vezi ca deja ti-au sarit in cap iubitorii de ” Political Correctness” ! Puterea poporului este puterea prostimii care este evident majoritara ..asta este democratia .

   0

  • #37

   Robert, încearcă să stai şi de partea corectă a plii.

   0

  • #38

   Si te-ai gandit la majoritatea covarsitoare a „D-ilor” ? Sau e „D-urilor”?

   0

 7. Cetățean român cu domiciliu in străinătate, să-l Chiș in freză pe dragnea &Co

  0

  • #40

   chiar mă întreb, cum o să se aplice legea?
   doar vorbitorilor de română?
   doar celor care locuiesc în românia?
   doar celor cu cetățenie română?
   tuturor pământenilor?

   0

  • #41

   Yeap. What if I post from Uk ‘mr. Dragnea is an ass hole’, will I get a call from the romanian police? Interpol maybe?

   0

 8. #42

  Dragnea? :))
  https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Liviu_Dragnea&oldid=704304868

  „Liviu Nicolae Dragnea (born October 28, 1962) is a Romanian transsexual engineer,pedophine and necrophile. He is best known as a necromancer who rapes dogs

  0

 9. #43

  Parcă am înțeles ca Iohannis a pierdut 2 case până acum. Ghinion!

  Deci nu mai e Johannis 6 case, e Johannis 4 case. Ca Năstase.

  0

 10. #44

  ieri pareau cam stresati antenistii de posibilitatea ca ce fac ei zilnic sa fie considerat defaimare.

  0

 11. O sa se intample la fel ca in urma cu ceva timp cand a fost „marea revolta” in care ne-au facut sa credem c-am schimbat ceva. :))

  0

 12. #46

  Am sa las aceasta poza aici:

  0

 13. #50

  Badea te injura ca cica cu alta ocazie ai cerut CNA pentru interzicerea de emisiuni. E asa?

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]