Am râs masiv și sper să fie pe bune

Așa arată scrisoarea de amenințare primită de fiecare din familiile celor 7 violatori din vaslui. Băieții ăia care chiar și arestați fiind, făceau mișto de victimă, care de fapt nu a fost violată, ci a avut parte de sex surpriză și că doar nu o să le dea 5 ani de închisoare pentru 5 minute de plăcere.

De fiecare dată când văd așa ceva, mă gândesc la Drasius Kedys și sper, în adâncul sufletului, ca decizia punisherilor să fie reală, nu doar bravadă de internet sau de poșta română. Nu ar rezolva problema din vaslui, e nerezolvabilă, dar are rezolva nevoia de justiție reală a publicului, a concetățenilor, nu gunoaiele astea cu reeducare și cu închisoarea care nu trebuie să fie o pedeapsă, ci reeducare a omului, care să iasă de acolo o altă persoană, gata de a se încadra în societate.

Pentru că da, părinții Larisei Chelaru sau ale fetei vasluiene asta doresc, reeducarea și aducerea pe drumul cel bun a vinovaților, nu pedepsirea lor.

În altă ordine de idei, Adevărul a furat știrea de pe vrn.ro, a împănat-o cu lacrimogenisme, nu a dat link și uite jurnalism și social media.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  Is curios dacă s-au spart bile in bucile lor. Stiti voi, știuleți de aia de porumb

  Thumb up 0
 2. Criminalul Larisei are deja 4 ani de cand e liber, reabilitat, neprihanit ca paserea ceriului.

  Thumb up 0
  • #4
   Arhi

   yep. inca 4 și poate cere reabilitarea, adică să nu mai aibă pedeapsa înscris z in cazier:)

  • #5

   Am impresia ca tatal fetei s-a si sinucis. Daca e vreo veste buna ar fi ca nu a apucat sa Il vada pe criminal eliberat.

   Thumb up 1
  • #6
   Arhi

   parca așa țin și eu minte

 3. #7

  Un condamnat incarcerat costa statul roman undeva la 2500 ron/luna. Un cretin din moldova vrea sa le dea si niste bani pt ca au avut conditii de cazare nasoale.
  Sunt foarte curios cum arata averile primite de victime.

  Thumb up 0
 4. #10

  golanii ăștia merită executați public în centrul vasluiului prin decapitare

  și să vedem câți or să mai facă așa ceva

  Thumb up 0
 5. #11

  Poza aia cu Drasius Kedys ma omoara. Am vrut sa-mi fac tricou cu ea cand mi s-a nascut prima fetita, dar am renuntat pentru ca nu as putea sa-mi vad tricoul in fiecare zi.

  Thumb up 1
  • #12
   Arhi

   atiu, nu esti singurul care simte asta

  • #13

   Mereu m-am intrebat cum un judecator ar putea spune ca Drasius Kedys e vinovat?
   Un alt caz: Vitaly Kaloyev (referinta 2002 Überlingen mid-air collision). A facut fix ce ar face oricare din noi. A avut si mijloacele, si ma bucur ca a reusit si e liber!

   Chiar cred ca nu exista alta metoda ca un om sa-si gaseasca linistea dupa ce trece prin asa ceva!

   Thumb up 0
 6. #14

  Timbrul de pe plic spune tot….ce se face se face in concordanta cu morala crestina

  Thumb up 0
 7. #15

  ii pedespeste pulea, o sa-si ia si bani cand ies pt buna purtare.

  Thumb up 0
 8. Dik, lipsește cipul !
  Păi cum așa ?!
  Păi odată cu piercingul va trăbui montat și un cip pentru urmărire, adică un dispozitiv electronic miniaturizat, specializat și programat ca să monitorizeze „implementările” sculei și în altceva decît găuri de copac (cu sau fără viespi) sau găuri de canal. Se permite totuși sexu cu o scîndură găurită. Mai pe înțeles, implementările înseamnă să-și bage…, n.r. De asemenea, lunar vor trăbui să se prezinte la organele(!) de control ca să descarce „fișa de folosință”, stocată în format electronic deci în acel cip miniatural. Practic, acuma chiar și cînd or să vrea să facă necesitățile mici va trebui să bifeze în fișa de evidență (de data asta pe hîrtie), la rubrica: ceea ce faci nu contravine normelor morale.
  Astfel deci că acei indivizi nu vor mai putea fi numiți… băgăcioși !

  Thumb up 0