Material de furt cu rechini

În principiu, nu e vreun mare film. Dar simt că poate fi un material bun de inspirație pentru băieții care nu au furat când au înlocuit rechinii cu delfini și m-am gândit să îl las aici, pentru posteritate, în cazul în care apare vreo reclamă cu un delfin violent la pontonul de pescuit.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”39303″]

16 comentarii

 1. Apare ceva de genu pana sa dai pe citeste mai departe jwplayer(‘jwplayer-1′).setup({“flashplayer”:”http://www.cetin.ro/poze/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf”,”width”:”590″,”height”:”400″,”controlbar”:”bottom”,”dock”:”false”,”autostart”:”false”,”skin”:”http://www.cetin.ro/wp-content/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/skins/stijl.zip”,”icons”:”false”,”playlist”:”none”,”playlistsize”:”180″,”repeat”:”none”,”shuffle”:”false”,”bufferlength”:”1″,”smoothing”:”true”,”stretching”:”exactfit”,”mute”:”false”,”volume”:”90″,”fbit.link”:”true”,”tweetit.link”:”true”,”plugins”:”fbit-1,tweetit-1″,”playlist.position”:”none”,”wmode”:”opaque”,”mediaid”:”39303″,”image”:””,”file”:”http://www.cetin.ro/poze/2012/07/unexpected_fishing_new.flv”,”modes”:[{„type”:”flash”,”src”:”http://www.cetin.ro/poze/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf”},{„type”:”html5″,”config”:{„streamer”:””,”provider”:””}},{„type”:”download”,”config”:{„streamer”:””,”provider”:””}}]} !

  0

 2. #2

  asta da reactie……………

  0

 3. Foarte tare, oare Spielberg de Romania l-o fi vazut?

  0

 4. Cel mai troll rechin pe care l-am vazut in ultima vreme :D:D:D:D

  0

 5. #5

  Asta e mai celebru decat ala cu rechinul din Amsterdam… A aparut pe 9gag aseara. Trebuie sa fii mai mult decat nesimtit sa te „inspiri” din asta :)

  0

 6. Eu l-as fi prins sa-l fac salam :)

  0

 7. #7

  Salut, poate sunt eu mai noob, dar nu ar fi trebuit sa dai si o sursa de unde ai preluat clipul?

  0

 8. Cica: Oooh Shit. OO Gizas Craist.

  0

 9. #13

  Rechinii nu „doarme” domnilor :)))

  0

 10. Glasul duduii m-a stresat un pic :D

  0

 11. Wow, asta da adrenalina

  0

 12. #16

  Arhi nu citeaza sursa,sursa il citeaza pe arhi.

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]