Material de furt cu rechini

În principiu, nu e vreun mare film. Dar simt că poate fi un material bun de inspirație pentru băieții care nu au furat când au înlocuit rechinii cu delfini și m-am gândit să îl las aici, pentru posteritate, în cazul în care apare vreo reclamă cu un delfin violent la pontonul de pescuit.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”39303″]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. Apare ceva de genu pana sa dai pe citeste mai departe jwplayer(‘jwplayer-1′).setup({“flashplayer”:”http://www.cetin.ro/poze/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf”,”width”:”590″,”height”:”400″,”controlbar”:”bottom”,”dock”:”false”,”autostart”:”false”,”skin”:”http://www.cetin.ro/wp-content/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/skins/stijl.zip”,”icons”:”false”,”playlist”:”none”,”playlistsize”:”180″,”repeat”:”none”,”shuffle”:”false”,”bufferlength”:”1″,”smoothing”:”true”,”stretching”:”exactfit”,”mute”:”false”,”volume”:”90″,”fbit.link”:”true”,”tweetit.link”:”true”,”plugins”:”fbit-1,tweetit-1″,”playlist.position”:”none”,”wmode”:”opaque”,”mediaid”:”39303″,”image”:””,”file”:”http://www.cetin.ro/poze/2012/07/unexpected_fishing_new.flv”,”modes”:[{„type”:”flash”,”src”:”http://www.cetin.ro/poze/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf”},{„type”:”html5″,”config”:{„streamer”:””,”provider”:””}},{„type”:”download”,”config”:{„streamer”:””,”provider”:””}}]} !

  0

  0

 2. #2

  asta da reactie……………

  0

  0

 3. Foarte tare, oare Spielberg de Romania l-o fi vazut?

  0

  0

 4. Cel mai troll rechin pe care l-am vazut in ultima vreme :D:D:D:D

  0

  0

 5. #5

  Asta e mai celebru decat ala cu rechinul din Amsterdam… A aparut pe 9gag aseara. Trebuie sa fii mai mult decat nesimtit sa te „inspiri” din asta :)

  0

  0

 6. Eu l-as fi prins sa-l fac salam :)

  0

  0

 7. #7

  Salut, poate sunt eu mai noob, dar nu ar fi trebuit sa dai si o sursa de unde ai preluat clipul?

  0

  0

 8. Cica: Oooh Shit. OO Gizas Craist.

  0

  0

 9. #13

  Rechinii nu „doarme” domnilor :)))

  0

  0

 10. Glasul duduii m-a stresat un pic :D

  0

  0

 11. Wow, asta da adrenalina

  0

  0

 12. #16

  Arhi nu citeaza sursa,sursa il citeaza pe arhi.

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]