14 comentarii

 1. Rând pe rând îi dovedesc pe toți.
  Asta vară sunau să ne împacăm și să renunț la sesizarea ce o trimisesesm la dataprotection (spam si folosirea abuziva a datelor personale).

  0

 2. #4

  parca incepe sa sune mai bine/caldut sa fi ramas in fostul PRO, nu? :-)

  0

  • parca:) desi nu cred, in general insolventele astea inseamna doar ca nu mai vor sa isi plateasca datoriile, adica ei raman cu banii, fraierii cu buza umflata. dupa reorganizare, gasim alti fraieri, dupa modelul flanco sau leonardo

 3. Cred ca o insolventa nu se aproba cu una cu doua. Si nici peste noapte. Va mai dura cateva luni.

  0

 4. #7

  A bagat trustul in gard si apoi a plecat, lasand pe altii sa plateasca facturile? :(

  0

 5. #8

  Sa le fie insolventa usoara.

  0

 6. #9

  Eu ma fac ca nu inteleg pana nu scrie zoso un articol in care sa ne lumineze exact si clar despre toate subterfugiile. Doar el intelege corect.

  0

 7. #13

  Imi pare rau pentru unii oameni de acolo. Dar pe altii abia astept sa-i vad pe piata muncii, cautand, cautand, cautand. Si pana la urma gasind un post unde sa fie umiliti si tratati exact asa cum au umilit si tratat ei pe altii, pe vremea cand erau zmei si nimic nu parea sa le poata clatina scaunul de sub usor supradimensionatul lor fund.

  0

  • #14

   Sa te auda ‘mniezo (oricare ar fi acela). Tartorul sef a cazut, acum este randul pwlifricilor sa se suca pe copca. :)

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]