Și a fost și interviul Escăi. Mie, personal, mi s-a părut de bun simț și decent, poate și ușor conform cu realitatea, având în vedere că nu a mai existat niciun infectat de la petrecerea vieții.

Ce m-a frapat au fost comentariile de la vali, lăsate de diverși oameni care nu pot înțelege propoziții simple sau nu pot emite propoziții simple, comentarii care au ca numitor comun expresia medicina și religia nu se exclud, totul bazat pe faptul că Esca spune ceva de genul Cât ești în spital, lași religia și te încrezi în medici. Ah, o toantă a scris chiar că placebo este un fenomen religios.

E o tâmpenie masivă.
Medicina este și reprezintă știința în cea mai pură formă a ei, cea prin care salvează și prelungește viața oamenilor. Medicina reprezintă cercetare de ani de zile, experimentare, sacrificiu de sine și sacrificiul în general. Medicina reprezintă, peste secole, eroi care întâi au luptat cu religia pentru a. fi lăsați să vindece oameni, după care cu societatea religioasă modernă. Eroi care au experimentat pe ei înșiși, în secret, pentru a putea vindeca alți oameni.

Religia este misticism, întunecare a minții, prostirea omului de către om și ținerea sa în lanțurile fricii unui dumnezeu plin de dragoste, dar care te trimite la chinuri eterne dacă mănânci carne vinerea. Religia este exclusiv despre bani, câștig material, opresiune și negru.

Cu siguranță există și medici religioși, habotnici și proști, pentru că statistica nu minte, iar medicii sunt doar o altă clasă profesională. Dar nu confundați știința medicinei cu practicanții ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.