Melancolie de toamnă

Astăzi mă simt melancolic în mod special. Nu atât pentru că brenciu (pur le conesiors) ci pentru că e toamnă și parcă simt că e frig. De unde venim, încotro ne ducem?

Nu, nu o să pun aia cu wake me up when september’s gone.

16 comentarii

 1. tataie dacă iți este frig mă gândesc că ne spui și când plouă :D

 2. #3

  boss, vezi ca a picat de tot forumul, chiar daca nu mai intra nimeni acolo

 3. Pe mine ma dor mainile de la carat comina si ma simt somnoros. mi-e ciuda ca nu am putut face poze purceilor si iepurilor, sa va arat si voo. I-a intepenit obiectivul in pozitia sculat si nu mai vrea sa se culce deloc.

  Astazi mi-am luat helanca pe mine si n-am chef de nimic. In curand voi vars o lacrima de zaibar in pahar si o sa ma culc.
  Plumb!
  https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10514333_554349978000007_6076144077562130090_o.jpg

 4. In natura in general viata porneste cu primavara si incepe sa moara cu toamna. De aia si noi, ca oameni, simtim aceasta usoara melancolie. Stim deja ca se apropie momentul in care natura moare, iar noi facem parte din ea.

 5. #9

  Din cauza pornirilor tale poetice mă simt vinovat şi mă duc duc să-i cumpăr nevestei flori !!!!!! Dacă deseară n-o s-o mai doară capu’ (burta , spatele , bugetu’) dau o bere mâine…….

 6. ca sa iti treaca, ai putea arunca un ochi pe reddit la thefappening

 7. E frig, reincepe razboiul rece, relatiile intre est si vest sau racit, Patriciu s-a racit de tot, Voiculescu e la racoare, in buzunarele romanilor sufla vantul, campania electorala prezidentiala e apa de ploaie. Sa mai aud pe vreunul cu incalzirea globala! Al Gore unde esti tata?

 8. #13

  Bah nu stiu cum sunteti voi dar mie mi-a sarit melancolia dupa ce vazusi pozele cu Kate Upton cum a facut-o masa….am facut si o mica luxatie dar trece ea…. hah hah hah…

 9. #15

  La B2 ca sunt ambidextru….

 10. Bine ca nu te-a apucat si pe tine sindromul Poptamas http://blogdeadolescent.wordpress.com/2014/09/01/467/