Melodii contra reclame

Si daca tot am citit in gardianul, pornind de la fratele porc, ca politia din Iasi a inchis reteaua metropolitana (doamne, cat sa fii de retardat incat sa afirmi ca s-a inchis metropolitanul? Si sa iei si bani pentru asta), uite ca de fapt viitorul nu e chiar atat de negru cum ar vrea fratii de la Gramofonul SRL.
Care e viitorul muzicii online? Qtrax.
Ce inseamna Qtrax? Inseamna o baza de date de 25 de milioane de melodii, oferite gratuit spre descarcare. Singurul catch este ca trebuie sa vizionezi reclame in timp ce iti canta melodia. Momentan, nu merge pe MAC, iti trebuie un player special, oferit la download tot de Qtrax, ca sa asculti melodiile, dar, asa cum zice si nenea Arrington, asta e viitorul. E clar. E gratis si e bun. Exact cum ar trebui sa fie totul pe net.
Vremea pay for download se apropie de final.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Tot DC++ e baza pentru melodii 🙂 si free si legal (cred)

  Thumb up 0
 2. Aghyutza, daca vor baga control la sange, cum e la americani, si supraveghere elctronica, si o sa te trezesti ca faci 7 ani de parnaie ptr o melodie, nu o sa iti mai convina dc++

  Thumb up 0
 3. am scris si eu despre Qtrax inainte sa intru la tine pe blog. astept sa vedem cum se misca si ce e acolo.

  Thumb up 0
 4. Mai e ?i deezer.com

  Thumb up 0
 5. pixel, sunt mai multi, dar nici toti la un loc nu au 25 000 000, adica douazecisicinci milioane melodii.

  Thumb up 0
 6. Cum era vorba aia inteleapta? Tot ce e bun in viata e gratis? 🙂

  Thumb up 0
 7. Hmm, e o idee buna pentru cei care sunt corecti si chiar vor sa faca ceva pentru a obtine acele melodii, pentru cei ce vor sa cumpere muzica pe care vor sa o asculte. Totusi, nu cred ca o sa sara sa asculte acei oameni care dau download pe torrent/limewire s.a.m.d.

  Dar,e totusi o idee buna care ar putea sa mai scada din piratare.
  Si vorba ta, daca vor baga controale cum sunt la americani (desi fac ce fac si tot pirateaza si downloadeaza ilegal pe calculator indiferent de ele) chestia asta se va dovedi foarte utila.

  Thumb up 0