8 comentarii

 1. #1

  Iata confirmarea banuielii pe care o am demult: politicienii, indiferent de culoarea politica au baut cel putin un vin de cacat impreuna la un moment dat. Sau mai rau, sau futut unii cu altii (chiar si in cur).

  0

  • #2

   este unul care le-a făcut asta multora, chiar și lui dragnea la un moment dat, de a trebuit să schimbe partidul. dar astfel s-a dovedit ca in politica orice pula-n cur este un pas înainte.

   0

 2. #3
  MP :)

  Asta chiar ca intra la categoria „Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca!”
  Si, mai ales, datorita circumstantelor faci declaratii care se vor intoarce impotriva ta.
  Dar… asa e in politica: se mananca rahat de cei fara coloana vertrebrala.

  0

 3. #4

  Probabil atunci nu banuia ca asta chiar ar fi in stare sa candideze, si a incercat sa fie si ea amabila. 5 ani mai tarziu, BAM!

  0

 4. Apropo, Cetin, zice Dan Crăciun într-o notă de traducător la „Gena egoistă” a lui Dawkins că a ales traducerea (memă/meme) care i s-a părut firească dat fiind că Dawkins a inventat cuvîntul modelîndu-l după „genă”. Eu am adoptat traducerea lui logică și încerc să-i conving și pe alții, ca de pildă acum pe tine. 🙂
  Iertare că ți-am deviat subiectul.

  0

  • #6
   Arhi

   ah, dar nu e nevoie, si eu folosesc la fel, nu sunt adeptul la miiiim sau ce mai zic astia. doar mi se pare haios cum se scrie. ca idee, eu cu nasul fiica-mii ne strigam dude, asa cum se scrie

 5. Ah, gudi, să trăiești! 🙂

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.