7 comentarii

 1. sa ii faci asa ceva unui coleg, poate si prieten… chiar nesimtire, parerea mea. profiti de pe morti, si inca de pe prieteni morti..

  0

 2. #2

  nu ati inteles nimic. nici unul. nu e vorba de „stire”, de senzational, e vorba de o durere sincera. habar n-aveti prin ce trec oamenii din agentie, habar n-aveti ce inseamna sa pierzi un om ca Sultan.

  Stii, nu totul pe lumea asta e mercantilism, mai e si sentiment, durere, tristete. habar nu aveti nici unul.

  Dumnezeu sa-l odihneasca pe Sultan!

  0

 3. Alexandra, eu stiu ca daca imi moare cineva drag, si scriu pe site despre asta, pun condoleante si eventual un film cu amintiri despre el, nu filmul cu momentul mortii.
  Asa ca lasati-ne cu dureri si sentimente de astea, cand voi ati pus pe site filmul cu masinile facute zob. Sunteti ahtiati dupa bani si vreti sa ii scoateti chiar si din moartea colegului vostru.

  0

 4. #4

  cu riscul de ma repeta: nu ai inteles nimic.

  e vorba de respect. si durere, da! chiar daca ti se pare imposibil, chiar si noi avem suflete.

  plus, nu cred ca un film cu niste masini facute zob poate sa ne aduca un venit extraordinar. crede-ma, nu asa stau lucrurile.

  si nu, nu am postat stirea pentru bani, ca nu ne „face” pe noi asta, am postat-o din respect, dupa cum iti ziceam, crede-ma pe cuvant.

  0

 5. la multi ani, multa sanatate si fericire, succes deplin si implinirea tuturor dorintelor.

  0

 6. Alexandra, tatal meu a murit de cancer. In viziunea voastra, respectul ar insemna sa ii postez agonia, durerile groaznice de dinainte de final, pe internet.
  Din respect.
  Chiar nu vezi ca insistand pe subiect, nu faci decat sa te umpli de penibil?

  0

 7. James, multumesc. Desi topicul nu e chiar perfect ales:)

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]