Mergem si anul asta la Eurovision

Opinia mea de nespecialist, ci doar de ascultător de muzică.
E o manea bună pentru un eurovizion unde a câștigat, anul trecut, stupizenia asta inspidă. Nu are nimic ce să o diferențieze, stilul este retro, rock de ăla vechiu’, agitație de popor în cadru, multe instrumente, rețetă pentru clasarea în primele 12.

Problema pe care o văd este că solista nu are o plajă prea largă de ambitus și, prin urmare, atunci când când cu orchestra full pe background, se distinge o zăngăneală, nu reușește să se reliefeze pe vocal.

În fine, chițibușării.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. #1

  Astept momentul cand rapsodul neamului va merge la Eurovision pana atunci nu avem nici o sansa.

  Thumb up 0
 2. Avand asigurat votul tau, anul asta castiga Rumania :)) Garantat !

  Thumb up 0
 3. #6

  E buna de plua.

  Thumb up 0
 4. #7

  O avea-o sau nu prea larga de cunilingus pe plaja (nu stiu, nu ma pricep la chestii tehnice) dar un lucru e clar, astia fac gaura-n buget. Altii mai putini nu gaseau si ei sa trimita, de exemplu…. Traistariu. Vejnicul Traistariu!
  Deja omul o arde la un alt nivel, si-a dat cu gel.

  Thumb up 0
 5. Și să nu uităm că au fost votați de public, cam 3000 de voturi au avut.

  Thumb up 0
 6. #9

  Nu ambitus-ul e problema daca nu i se distinge vocea . Este vorba de armonicele pe care le are in voce ( sau nu – in cazul de fata) sau de felul in care se mixeaza piesa ( live – probabil mult mai prost decat in studio, fara compresie pe voce etc).
  Da stiu – m-am bagat in seama ca chilotii in cur – dar te-ai bagat peste domeniul meu…. 🙂

  Thumb up 0
  • am spus de plaja vocala pentru ca mi s-a parut ca acolo se opreste.

  • #11

   nu are nici-o legatura…. cu exercitiu poate avea un ambitus destul de larg. Armonicele din voce insa tin de mostenirea genetica. Ca sa-ti dau un exemplu – Cotabita – are armonice in voce cat casa… Acum niste ani m-am nimerit in sala la concertul traditional de craciun al megastarului SB Junior…care a facut prostia sa-l aiba ca invitat pe Cotabita ( si pe altii de altfe). Cand a deschis gura Cotabita – s-a facut liniste, se auzea bine de tot… asta in timp ce Megastaru mai avea un pic si-i ieseau ochii din orbite… Totul pe aceeasi amplificare, sistem de sunet etc…

   Thumb up 0
  • nteles

  • #13

   la Cotabita nu vocea e problema. aparent pe unde trece apare un fel de condens, o umezeala lipicioasa. e super-puterea lui.

   Thumb up 0
 7. #14

  Bine ca mergem cu incercarea asta de manea si nu cu maneaua lui Feli 🙂 Am avut ceva emotii

  Thumb up 0
 8. #20

  Mi se pare o mancare fara sare. Trebuia sa o faca mai ritmata sau sa bage ceva vioara, voce, ceva interesant. Piesa moldovenilor e draguta dar nu o sa aiba sanse ca nu se voteaza taranoaia. https://www.youtube.com/watch?v=Kg3ecHrFM_4 . A cehilor https://www.youtube.com/watch?v=k6_oxE2MxZE e bine ritmata.

  Thumb up 0
  • #21

   Moldova, Eurovision 1998 da. Plm, ceva macar din mileniul asta? Cehia – pt pustani de 14-16 ani, da. Cati din astia urmaresc Eurovision?

   Thumb up 0
 9. i’d bang the bitch playin’ the cello

  Thumb up 0
 10. piesa e vai pizda ei, no offence

  Thumb up 0
 11. #24

  daca femeia era dusa la lup iesea lejer o voce de tutungista gen bonnie tyler. se potrivea mai mult cu melodia asta lesinata. ii dadea gust.

  Thumb up 0
 12. #25

  am ascultat piesa asta de vreo 3 ori, de fiecare data n-am ramas cu nimic dupa ea, e o chestie usor retro si total insipida, nici nu stiu daca prindem finala cu asa ceva, total generic, fara vreun carlig, un gen obosit si care nu mai e de mult la moda, daca asta a castigat, cat de proste erau restul melodiilor?

  Thumb up 0
  • #26

   Wow, 3277 de voturi din partea publicului, sa inteleg ca a rupt audienta.

   Thumb up 0
 13. #27

  Cred ca e prima piesa romaneasca de la ESC unde nu avem accent de moldoveni cand cantam in engleza. Parca doar Voltaj a mai fost ok in sensul asta. Nu ne-a luat decat douaj de ani.

  Thumb up 0