Mergem si anul asta la Eurovision

Opinia mea de nespecialist, ci doar de ascultător de muzică.
E o manea bună pentru un eurovizion unde a câștigat, anul trecut, stupizenia asta inspidă. Nu are nimic ce să o diferențieze, stilul este retro, rock de ăla vechiu’, agitație de popor în cadru, multe instrumente, rețetă pentru clasarea în primele 12.

Problema pe care o văd este că solista nu are o plajă prea largă de ambitus și, prin urmare, atunci când când cu orchestra full pe background, se distinge o zăngăneală, nu reușește să se reliefeze pe vocal.

În fine, chițibușării.

27 comentarii

 1. #1

  Astept momentul cand rapsodul neamului va merge la Eurovision pana atunci nu avem nici o sansa.

  0

  0

 2. Avand asigurat votul tau, anul asta castiga Rumania :)) Garantat !

  0

  0

 3. #6

  E buna de plua.

  0

  0

 4. #7

  O avea-o sau nu prea larga de cunilingus pe plaja (nu stiu, nu ma pricep la chestii tehnice) dar un lucru e clar, astia fac gaura-n buget. Altii mai putini nu gaseau si ei sa trimita, de exemplu…. Traistariu. Vejnicul Traistariu!
  Deja omul o arde la un alt nivel, si-a dat cu gel.

  0

  0

 5. Și să nu uităm că au fost votați de public, cam 3000 de voturi au avut.

  0

  0

 6. #9

  Nu ambitus-ul e problema daca nu i se distinge vocea . Este vorba de armonicele pe care le are in voce ( sau nu – in cazul de fata) sau de felul in care se mixeaza piesa ( live – probabil mult mai prost decat in studio, fara compresie pe voce etc).
  Da stiu – m-am bagat in seama ca chilotii in cur – dar te-ai bagat peste domeniul meu…. :)

  0

  0

  • am spus de plaja vocala pentru ca mi s-a parut ca acolo se opreste.

  • #11

   nu are nici-o legatura…. cu exercitiu poate avea un ambitus destul de larg. Armonicele din voce insa tin de mostenirea genetica. Ca sa-ti dau un exemplu – Cotabita – are armonice in voce cat casa… Acum niste ani m-am nimerit in sala la concertul traditional de craciun al megastarului SB Junior…care a facut prostia sa-l aiba ca invitat pe Cotabita ( si pe altii de altfe). Cand a deschis gura Cotabita – s-a facut liniste, se auzea bine de tot… asta in timp ce Megastaru mai avea un pic si-i ieseau ochii din orbite… Totul pe aceeasi amplificare, sistem de sunet etc…

   0

   0

  • nteles

  • #13

   la Cotabita nu vocea e problema. aparent pe unde trece apare un fel de condens, o umezeala lipicioasa. e super-puterea lui.

   0

   0

 7. #14

  Bine ca mergem cu incercarea asta de manea si nu cu maneaua lui Feli :) Am avut ceva emotii

  0

  0

 8. #20

  Mi se pare o mancare fara sare. Trebuia sa o faca mai ritmata sau sa bage ceva vioara, voce, ceva interesant. Piesa moldovenilor e draguta dar nu o sa aiba sanse ca nu se voteaza taranoaia. https://www.youtube.com/watch?v=Kg3ecHrFM_4 . A cehilor https://www.youtube.com/watch?v=k6_oxE2MxZE e bine ritmata.

  0

  0

  • #21

   Moldova, Eurovision 1998 da. Plm, ceva macar din mileniul asta? Cehia – pt pustani de 14-16 ani, da. Cati din astia urmaresc Eurovision?

   0

   0

 9. i’d bang the bitch playin’ the cello

  0

  0

 10. piesa e vai pizda ei, no offence

  0

  0

 11. #24

  daca femeia era dusa la lup iesea lejer o voce de tutungista gen bonnie tyler. se potrivea mai mult cu melodia asta lesinata. ii dadea gust.

  0

  0

 12. #25

  am ascultat piesa asta de vreo 3 ori, de fiecare data n-am ramas cu nimic dupa ea, e o chestie usor retro si total insipida, nici nu stiu daca prindem finala cu asa ceva, total generic, fara vreun carlig, un gen obosit si care nu mai e de mult la moda, daca asta a castigat, cat de proste erau restul melodiilor?

  0

  0

  • #26

   Wow, 3277 de voturi din partea publicului, sa inteleg ca a rupt audienta.

   0

   0

 13. #27

  Cred ca e prima piesa romaneasca de la ESC unde nu avem accent de moldoveni cand cantam in engleza. Parca doar Voltaj a mai fost ok in sensul asta. Nu ne-a luat decat douaj de ani.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]