Cum să mergi pe tocuri

Cea mai haioasă femeie pe care o poți vedea în oraș este aceea care merge pe cele mai înalte tocuri pe care le-a găsit, ea habar neavând să își țină echilibrul pe ele, prin urmare arătând ca o lebădă la o cursă de 50 de metri garduri, șleampete, dezechilibrate, caraghioase în cel mai profund mod.

Dintotdeauna m-am întrebat.
Orice chestie trebuie să aibă un ciclu de învățare. Mersul pe tocuri nu e ceva natural, ci e un artificiu feminin pentru a-și cambra pulpele și bucile, să pară mai sexy și mai atractive sexului inteligent. Prin urmare, logica ar spune că, înainte de a începe să porți agregatele respective în lăbuțe, ar trebui să exersezi o perioadă prin casă, în fața unei oglinzi, în fața unei prietene, chestii de astea.

Doamnelor, exersați sau considerați că dacă ești femeie, echilibristica asta vine în mod naturel?

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/896255597159031/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Filmat cu Vico Marcus 4

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. #2

  Grațios dar palatul cu turnulețe aurite din stânga-față l-ai remarcat?

  Thumb up 0
 2. Trebuie sa exersezi destul de mult ca sa mergi pe tocuri ca o gazela. Altfel vei arata ca o taranca care s-a intors de la muls vaca si si-a pus ciocatele cu toc, ca sa mearga la discoteca din sat.

  Thumb up 0
 3. N-am exersat, dar am luat-o gradual de la tocuri de 1 cm pana la maxim 7 (pt pantofi de ocazie) sau 5 (pt ceva de uz curent).
  Intre noi fie vorba, depinde si de calapod. Am avut pantofi cu toc decent, dar care mi-au busit coloana si pantofi cu toc mai inalt, dar in care stateam sau umblam toata ziua sau jucam la nunta pana dimineata si era ok.

  Thumb up 0
 4. Stiu ca e vechi dar eu ma pis pe mine de cate ori il vad
  https://www.youtube.com/watch?v=74E_Uo9ieaM

  Thumb up 0
  • #14

   my constanteanca:))

   Thumb up 0
  • #15

   cum plm sa mai mergi cand ti-ai sclintit glezna?
   asta are deja experienta in asa ceva. dar nu renunta.

   mai degraba erau utile niste role.

   am avut o pretina care „mergea” la fel. mi-a rupt cateva geci.

   Thumb up 0
 5. #16

  Eu credeam ca poarta tocuri pentru ca sunt complexate de inaltime. La fel cum poarta machiaj pentru ca sunt complexate ca sunt urate.

  Thumb up 1
 6. Mie-mi pare doar grabita.

  Thumb up 0
 7. #18

  Tinand seama ca-s pe strada …e ok, poate invata, poate asa ii e mersul (apropos, aveam un coleg caruia toata lumea ii spunea Tzup-Tzup pentru ca avea un mers de iepure – saltat intr-un fel tare caraghios desi nu avea tocuri sau alte nebunii de bascheti /pantofi), poate are o batatura…cine stie. Dar cand vezi manechinele alea cum cad de pe podium, cum isi manechinuiesc picoarele care si-asa sunt doua bete infipte intr-un bot de mamaliga te-apuca nebunia. https://www.youtube.com/watch?v=Y18iHbl-Ha8

  Thumb up 0
 8. #19

  Nu stiu pe nimeni care sa fi incercat intai acasa si apoi pe strada, cred ca vine „au naturel”:P , inveti pe parcurs. Bine, sunt unele care oricat ar incerca, talentul de a merge pe tocuri le ramane un mister mult timp. Cred ca e ok sa incerci dar daca totusi nu te descurci sa o lasi balta. Aici intervine prostia si incapatanarea de a continua sa mergi pe tocuri desi stii ca nu poti.

  Thumb up 0
 9. #20

  E complet diferit mersul pe tocuri in casa fata de mersul pe strada, timp pierdut asta cu exersatul in casa. Source: am exersat in casa.

  Thumb up 1
 10. #21

  Cetineeee… zice barbata`meu sa mai postezi si tu niste tate, buci, ca de prosti e satul

  Thumb up 0
  • #22

   Nico, o bere la bărbac’to de la mine!
   Așa ziceam și io, să ne mai veselim și noi nițel :)))

   Thumb up 0
 11. #23

  Femeile ar trebui să se îmbrace mai decent, mai acoperite, să lase figurile astea de prost gust și tocurile.

  Thumb up 0
 12. Sunt o doamnă. Ce plm!

  Thumb up 0
 13. #26

  Eu zic sa scrii un articol despre cum fetele ar trebui invatate sa mearga de mici pe tocuri si cu o carte pe cap…Inainte de orele de orele de economie casnica, si alte lucruri vag folositoare care acus sunt camp minat..
  Chiar,.ai sarit vreodata de 1000 de comentarii??

  Thumb up 0
 14. #27

  Apropos de mersul pe tocuri, vreau sa felicit toate mergatoarele pe tocuri astazi, de Ziua Mondială a Zonelor Umede.

  Un calduros la multi ani.

  Ziua mondială a zonelor umede este marcată în fiecare an, la 2 februarie, pentru a sublinia necesitatea menținerii caracterului ecologic al zonelor umede. La 2 februarie 1971 a fost semnată Convenția Ramsar, actul internațional care reglementează zonele umede.

  Thumb up 0
 15. lasa, lasa ca atunci cand vedei vara 2 puisoare cu fizic de escorta ce merg pe tocuri alta viata….alea sunt acum in grecia, italia, spania.

  Thumb up 0
 16. #29

  Ahahahaha mi-aduc aminte de o zi de naștere de acu vreo zece ani când mama îi dădea cu „feminitate” și alte delicatețuri d’astea și eu m-am gândit că ce poate să se întâmple dacă joc bowling la petrecere în minijup și tocuri, fiind prima oară pe astfel de culmi pedestre? Să vezi acolo echilibrare prin greutatea bilei de bowling în condițiile în care pe parchetu ăla al pistei patinezi mai ceva ca la olimpice. După aia nici n-a mai fost nevoie vreodată să exersez.

  Thumb up 0