26 comentarii

 1. #1

  Atentie ! Scrie mai jos mic mic de tot că pretul transportului se calculează in functie de partidul cu care votezi !

  0

 2. #2

  In mod normal transportul public ar trebui sa fie gratuit in acest weekend: tren, autobuz, metrou, tramvai etc.Nu cred ca este un efort prea mare o data la 4 ani.

  0

  • mai bine s-ar da benzina gratis zilele astea…

   0

  • #4

   Ar fi bune si neste sticle de ulei, neste kile de orez, etc :-)) carnati cu fasole, concert cu Salam…

   0

  • #5

   E gratuit si la transportul cu avioane si submarine. Sa ne dea!

   0

  • #6

   mai bine sa fie gratuit transportul pe Tarom dupa ce se da rezultatul final al alegerilor. Oneway. Pentru dezamagiti, pasiv-agresivi si cei care cred ca tara asta nu-i merita.

   0

 3. #7

  Eu o să merg la vot dar nu o să votez, ci îmi voi anula votul. Voi intra în cabină cu foaia aia și voi scrie pe ea- mă piș pe voi. Apoi o voi băga în urnă. Pe mine mă cam doare în cot de votare și de orice în general, eu sunt monarhist , dar mă uit cu oarecare amuzament și detașare la agitația asta insipidă a unora care votează ca niște oi zevzece, crezând că fac și ei ceva important.

  0

 4. #10

  Mergi acasă și îndrăznește să crezi în România!

  0

  • ce animal finlandez esti….:)))

  • #12

   Eu nu sunt asa.

   Uite, am venit acasa pe banii mei, mi-am platit singur fasolea cu carnati electorala, mi-am lustruit pantofii cei buni, maine ma duc si votez raul cel mai mic dupa cum ma indeamna constiinta, luni am vorbit cu baietii sa sarbatorim rezultatele alegerilor asa cum se cuvine cu sorici, tuica fiarta etc si abia pe urma ma duc inapoi in Hibernia la capsunile mele.

   0

 5. Era interesant să fi căzut o campanie similară la Wizz sau la Ryanair

  0

 6. spunea careva de votat online din diaspora. eu unu habar nu am cu cine sa votez. dar stiu sigur cu cine NU.ADICALEA AIA CARE NE-AU FUTUT MAI MULT DE DOUA DECENII.SA MOARA IN CHINURI GROAZNICE INCET LE DORESC. pana una alta…..life is life. be happy, no matter what!

  0

 7. Votul democratic e una din cele mai mari prostii, unde multi fara discernamant aleg fara sa cunoasca consecintele votulu si nu au capacitatea de a procesa si selecta informatiile. Vedeti cati cred ca ciolos e fiul lui soros. Sistemul de manipulare din romanka e clasic, creezi un dusman al poporului, apoi asociezi numele contracandidatului cu el.

  0

 8. #21

  În burgul unde însăși speranța-i cam albastră

  că de-un mileniu îngeri nu s-au mai arătat

  simțim cum pisicește ne intră pe fereastră

  mașina comunală de căcat.

  (M. Dinescu)

  0

 9. #23

  Da,scuze vroiam sa vedeti ce spune jurnalizda asta : Nurledinhttps://www.facebook.com/laura.nureldin?fref=ts !

  0

 10. #25

  Laura Nureldin a distribuit fotografia postată de Eurolines.
  9 ore ·
  Awww… Isn’t that cute… But it’s wrong. Uite ce zice Ovidiu Vanghele:
  „Domnu’ patron de la Eurolines are o iubita. Iubita candideaza in alegeri din partea PNL, pe un loc eligibil. Patronul face business, deci vrea ca iubita sa ajunga sussussus, ca na, o faci p-aia, o muti p-aia, alea-alea, vorba lu’ unu’ oligofren din Banesti.
  Pariu ca, dupa miscarea asta, iubita patronului va fi in Cabinetul Ciolos II, daca nu ii bate pesedeaua + puscariasii (ALDE) + Balaceanca (PRU)?
  Hilde Brandl o cheama pe iubita patronului. Iar pe ministerul pentru care ea se pregateste de zor il cheama Min. Turismului. Acolo-i place lui sa stea ea.
  E foame da baaani, e foame da bani, baeti!
  #nuexistapranzgratis #fitzdesteptzcagemetzara #omlaompetotterenu #Illbewatchingyou”

  0

 11. #26

  Scuze Boss !

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]