Merită bărbaţii o zi a lor?

Eu chiar eram de acord în 2008, cu Bergenbier, care strângea semnături să se facă Ziua bărbatului zi oficială în România. Ziua femeilor e non stop. Din ianuarie până în decembrie, tot timpul facem plecăciuni doamnelor/domnişoarelor, cu orice ocazie. Flori, clopoţei, mărţişoare, cârpe, bijuterii, totul băgat în sacul fără fund numit femeie.

Cred că merităm şi noi o sărbătoare oficială, vorbesc foarte serios. We men, we bring food on the table. Noi suferim lângă femei, noi le întreţinem, noi le facem copii etc. Noi noi noi. M-am săturat de discriminarea asta pozitivă. Pe noi nu ne preţuieşte nimeni?

În altă ordine de idei, uitându-mă pe site la ideile de cadouri cu care vin băieţii, mă pufneşte plânsul. Aifoane, maşini sau laptoape? Doar atât vă duce capul? Sebi vine cu o idee foarte interesantă. Bărbaţii să aibă o zi care nu se pune. Pur şi simplu, în ziua aia să putem face ABSOLUT ORICE şi să nu fie luat în seamă.

Desigur, bănuiesc că o să fie destul de dificil de prezentat ideea asta femeii personale, dar merită riscul, nu?
Idei interesante de cadouri pe care aţi vrea să le primiţi?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. O scurta vacanta ar fi bine venita. Ar trebui sa existe si un loc anume unde sa mergem, un loc unde sa fie cu acces interzis pentru ele, cel mai tare cadou.

  Thumb up 0
  • Nu cred că ar fi o idee bună să fie un loc fără femei. Mai degrabă un loc fără neveste, soacre, mame, bunici, prietene – dar cu multe fete tinere, deocheate…

   Thumb up 0
 2. Pai si cam ce ai vrea sa faci tu in ziua aia? Ca doar inselatul mi s-ar parea ca intra in categoria aia, dar nu ar fi deloc kosher.

  Thumb up 0
  • Flo » mhm, dar de threesome ce parere ai?:D sau de exemplu, eu nu mai am voie sa beau bere. cum ar fi sa imi dea voie?:))))

   Thumb up 0
  • Ideea e sa fie ceva ce ea nu accepta niciodata sau ceva ce sa faci si ea sa te ierte? Adica o zi in care sa barbatul sa poata face ce vrea sau una cand o poate obliga pe partenera sa faca ce vrea el? 😛

   PS: Poti bea bere pe bordura in spatele blocului, she’ll never know 😀

   Thumb up 0
  • Flo » am geamuri peste tot

   Thumb up 0
 3. Opţiunile ar fi valabile şi pentru ziua femeii?

  Thumb up 0
 4. #8

  my life back

  Thumb up 0
 5. Nu suna rau o zi a Barbatului insa, cei ce stiu sa petreaca, au o zi a lor in fiecare zi 🙂 (Bine, dupa ora 17 dupa programul zilnic la serviciu :))

  Thumb up 0
 6. Ziua femeii trebuie sa dispara din calendar, ziua barbatului sa fie pe 8 martie si impuscam 2 iepuri dintr-o lovitura.

  Thumb up 0
 7. Să primesc cadou biletul câştigător la loto de duminica viitoare 😀

  Thumb up 0
 8. @uploader pai daca ele nu au acces in locul de care zici e cam aiurea…suna a gayland :). E mai buna faza cu „asta nu se pune”, un fel de bucla a timpului si pe 6 mai revine totul la normal fara sa fii acuzat de nimic.

  Thumb up 0
 9. De acord si eu cu Sebi, o zi unde sa nu avem griji, mai bine zis sa se opreasca timpul pentru noi 24 de ore :d

  Thumb up 0
 10. #15

  @Cosmin Combei: Daca s-ar opri timpul, cum ai reusi sa-ti dai seama cand se termina cele 24h?

  Thumb up 0
 11. #17

  Daca ziua femeii este pe 1 si 8 martie, ghiciti a cui este in restul zilelor ramase.:>

  Thumb up 0
 12. #18

  O bicicleta 🙂

  Thumb up 0
 13. Oricat de interesant ar fi mouseul chiar esti convins ca e cel mai bun cadou? De ce ai vrea sa masturbezi in fiecare zi o pasarica virtuala? Si in plus de asta cred ca pentru toti e valabila faza cu „mouseul este primul lucru pe care il busesti cand nu merge ceva la pc” si da cam naspa sa strici un cadou.

  Thumb up 0
 14. #21

  idee de cadou ? ce ar fi daca DACA femeia te ar duce la un strip bar ?(pe banii ei doar e ziua ta ce mama dracu) ce e mai bune decat sa bei bere si sa te uiti la pasarici semigoale dansand lasciv sau poate in poala sau poate la un masaj ERoIC merge 😀

  Thumb up 0
 15. una bucata recipient draft keg si e de ajuns.

  Thumb up 0
 16. #23

  Voi ne faceti copiii?Hai ca aici n-ai nimerit-o..voi dati de cateva ori din fund..eventual vi se rupe prezervativul si va treziti uzi de emotie ca sunteti tati…. Minunat..clar meritati o zi a voastra..

  Thumb up 0
  • #24

   Sofi » experientele tale triste nu trebuie generalizate. Daca nu am fi noi, sa dam din fund, no babies, corect?

   Thumb up 0
 17. :))) corect !!! O zi in care sa stam pe canapea inconjurati de bere, nachos cu sos de salza (pana nu-ti mai simti gura), si un meci fain. Ce nu poate fi mai frumos?

  Thumb up 0
 18. NU ştiu ce mi-aş dori, dar sunt sigur că n-ar implica fotbalul!
  De ce îşi imaginează lumea că bărbaţii îşi doresc doar fotbal, t@rfe şi bere ca să fie fericiţi?

  Thumb up 0
 19. #27

  de ziua barbatilor 5 mai ar trebui sa fie in fiecare oras un festival al beri dar interzis femeilor maritate,prietene,amante sa fim numai noi barbati si dansatoare la bara ar fii super ……

  Thumb up 0