Mesaje de Crăciun

Pentru băiatul din față de la Jumbo, care m-a salutat în timp ce eu mă uitam aiurea, îmi cer scuze, pur și simplu am crezut că nu te uiți la mine. Fiind miop, sunt obișnuit cu faza aceea lame, în care omul salută de la distanță, eu salut la rândul meu și de fapt nu vorbește nimeni cu mine, ci cu omul din spatele meu deci e scuzabil :mrgreen:

___________________________________________________________________

Lasă și tu, cititorule, un mesaj de Crăciun pentru cineva în fața căruia te-ai făcut de cacao. Iisus te va iubi mai mult.

24 comentarii

 1. Cer scuze tuturor celor care mi-au dat sms și nu le-am răspuns. M-a durut în cur de mesajele voastre!

  0

  0

  • ahahahahahaha

  • #3

   Eu îmi cer scuze faţă de toţi cei de care mă doare în cur. Promit că de mâine o să mă schimb şi de-acum înainte o să mă doară în cuc de ei!:)))

   0

   0

  • Vezi că e rău să te doară în cuc. A pățit-o Zmeu’, un amic de-al meu. Nici măcar aia de la 112 nu l-au luat în seamă și au crezut că e o farsă.

   0

   0

 2. #5

  Im sailing RIGHT OOOOOO BEHIND! LAIK AAA BRIDGE OVER, SOLO! PT TOATA LUMEA,E PETRECERE mare aici la noi la obreja,de craciun! Sunt cu tovarasii mei aici, nea Lica,nea Jean si Biliboi care se crede caine.si auzi ce va uram de anu nou d-aici de la obreja. trei, si! – UN PASITO PARA TRAS, UN PASITO PARA MAS, UN PASITO PARA BAS, CALIENTE- A SI SE BAILA EL TANGO! TOATA LUMEA!!!! UN PASITO PARA MAS, UN PASITO PARA BAS,CALIENTE- A SI SE BAILA EL TANGO!! CU TOTII!!!

  0

  0

 3. Ca de obicei, te-a scos nevasta din bucluc: a zis raspuns dansa pentru tine!
  Data viitoare ma inchin pana jos, promit.
  :))

  0

  0

 4. Uite ca eu nu vreau sa îmi cer scuze

  0

  0

 5. Imi cer scuze familiei mele pentru ca platesc taxe statului roman.
  Anul care a trecut mi-a aratat cat de bou ca fac in continuare asta.

  0

  0

 6. #12

  Cati dintre voi l-au gasit pe Iisus in poza? :)

  0

  0

 7. #16

  Va iubesc oameni buni. Acum gata, nu mai beau :)

  0

  0

 8. #17

  De ce e imbracat isus la costum?

  0

  0

 9. #22

  Bă, numai eu nu pricep ce e cu cîinele ăla? Ce semnifică, durere în cur?

  0

  0

  • E si durere, si suspin, si inaltare :-).

   PS. Acum depinde cat de dispus esti sa citesti comentariile de mai sus, altfel nu vreau sa stiu ce-ai inteles.

   0

   0

  • #24

   Am văzut, pînă la urmă.

   0

   0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (