Mesajul Altetei Sale Regale catre Blegosfera

Da, ati citit bine, Majestatea Sa s-a coborat in mijlocul vostru si va ureaza traditionalul alea alea.
Si cu asta fiind spuse, in ultimul post pe acest an, va urez si eu La Multi Ani, poate reusiti sa ii petreceti in alta tara, nu in jegul asta, fericire, etc.
Sa beti bine!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. La multi ani, si tot ce vrei u sa se implineasca, etc etc etc, ca nu prea le am cu urarile :))

 2. nici eu:P deci, back 2 ya`:))

 3. La mul?i ani! :) Happy new year, alea, alea…

 4. Fie ca dorintele tale sa devina realitate Arhi. Un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi :)

 5. La multi ani sanatosi si tie sa iti poti realiza toate visele.

 6. nu e tarziu, arhi!
  poate rege Nu,dar un print ai putea fi. iti descoperi niste ascendente, descendente ceva,te duci sa faci un master la osford si te poti prezenta ca printz. ceri independenta judetului constanta,are iesire la mare e bun.
  asa au facut smecherii din Monaco si altii ca ei…
  te sustin(vreau in schimb pozitia de prim-ministru)

 7. #7

  Va multumesc mult pentru urari; dupa cum i-am spus si Danielei, m-au emotionat foarte tare. Eu am scris acolo ce va urez, nu-mi place sa repet. Si tu stii ce va doresc, pe langa toate celelalte. Sa aveti un An Nou si toti cei care vor urma dupa sufletul vostru.

 8. eu n-am inteles nimic din ce ai spus caci tocmai se joaca junior cu un ciocan mare care sisiie pe linga mine dar am primit mesajul optic, alteta regala, bradul, cravata, banuiesc ca ziceai ceva de bine.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]