Mesajul Altetei Sale Regale catre Blegosfera

Da, ati citit bine, Majestatea Sa s-a coborat in mijlocul vostru si va ureaza traditionalul alea alea.
Si cu asta fiind spuse, in ultimul post pe acest an, va urez si eu La Multi Ani, poate reusiti sa ii petreceti in alta tara, nu in jegul asta, fericire, etc.
Sa beti bine!

8 comentarii

 1. La multi ani, si tot ce vrei u sa se implineasca, etc etc etc, ca nu prea le am cu urarile :))

  0

 2. nici eu:P deci, back 2 ya`:))

  0

 3. La mul?i ani! :) Happy new year, alea, alea…

  0

 4. Fie ca dorintele tale sa devina realitate Arhi. Un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi :)

  0

 5. La multi ani sanatosi si tie sa iti poti realiza toate visele.

  0

 6. nu e tarziu, arhi!
  poate rege Nu,dar un print ai putea fi. iti descoperi niste ascendente, descendente ceva,te duci sa faci un master la osford si te poti prezenta ca printz. ceri independenta judetului constanta,are iesire la mare e bun.
  asa au facut smecherii din Monaco si altii ca ei…
  te sustin(vreau in schimb pozitia de prim-ministru)

  0

 7. #7

  Va multumesc mult pentru urari; dupa cum i-am spus si Danielei, m-au emotionat foarte tare. Eu am scris acolo ce va urez, nu-mi place sa repet. Si tu stii ce va doresc, pe langa toate celelalte. Sa aveti un An Nou si toti cei care vor urma dupa sufletul vostru.

  0

 8. eu n-am inteles nimic din ce ai spus caci tocmai se joaca junior cu un ciocan mare care sisiie pe linga mine dar am primit mesajul optic, alteta regala, bradul, cravata, banuiesc ca ziceai ceva de bine.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]