Metacard, card virtual pentru viata de apoi

Pasul normal si firesc a fost facut. A fost creat primul card de credit virtual, destinat vietii virtuale din Second Life.
Inteleg ca ar fi o mare smecherie, si ca da posibilitatea sa manevrezi dolari lindina de aia mai usor.
Dar totusi nu inteleg. Care este vraja second life-uli? Am zis sa nu las loc de interpretari si sa nu ma pronunt pana nu imi fac cont si nu vad exact ce si cum.
Ok, mi-am facut cont, am instalat programul, si am stat cam doua saptamani. Da, la inceput e cool ca zbori si ca te teleportezi prin diferite locatii din alea. Dar dupa ce trece coolness-ul ala, cu ce ramai?
Toate locatiile de acolo sunt facute in principiu sa iti ia banii. Sa iti ia banii fara sa ti se ofere practic nimic. Ai tot felul de panouri de unde poti plati pentru ca ai norocul si fericirea de a fi in lumea lui Xulovici. Dar Xulovici nu iti ofera nimic pentru asta. Doar niste pereti, sau eventual o locatie in care canta muzica si niste maimutoi animati executa miscari prestabilite.
Da, exista si pornache. Daca prin pornache intelegi dreptul (cumparat, desigur), de a-ti pune maimutoiul pe un patratel care are atribuit pozitia misionarului, iar dedesubtul tau e alta maimutica miscatoare, care geme cu 3 tipuri de sunete. Si sa nu intelegi ca maimutoii ar fi prea conturati, ci sunt chiar destul de grosolani.
Exista locatii unde dansezi pentru bani. Adica iti plasezi maimutoiul pe un cerc, si acolo se misca relaxat, 10 minute pentru 2 dolari lindena. In timpul asta nu ai voie sa minimizezi programul, ci trebuie sa privesti acolo, altfel esti deconectat pentru inactivitate. Deci bani destul de greu munciti.
Asa ca spuneti-mi si mie, unde este fun-ul si distratie in aiureala asta?
Eu nu am reusit sa o gasesc.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. nici eu nu pricep care-i sfarla. da’ first life ce-o avea, fratilor? :)

  2. Ai rezistat 2 saptamani? Eu l-am dezinstalat dupa 10 minute. Da’ vraja vietii virtuale e alta, sunt destui frustrati si complexati in realitate care se pot refugia intr-o alta „realitate”, unde isi pot ascunde defectele si pot schimba ceea ce nu le convine. Eu ma intreb cand s-o deschide primul restaurant in lumea aia virtuala, in care sa-ti plimbi patratelul sa stai jos si….. nush ce sa faci, da’ sa-ti ia din dolarii aia ciudati.

  3. nu am vrut sa zica nimeni ca ma pronunt fara sa fi vizitat toate alea. le-am izitat, si asta e second life. atat si nimic mai mult

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]