Metacard, card virtual pentru viata de apoi

Pasul normal si firesc a fost facut. A fost creat primul card de credit virtual, destinat vietii virtuale din Second Life.
Inteleg ca ar fi o mare smecherie, si ca da posibilitatea sa manevrezi dolari lindina de aia mai usor.
Dar totusi nu inteleg. Care este vraja second life-uli? Am zis sa nu las loc de interpretari si sa nu ma pronunt pana nu imi fac cont si nu vad exact ce si cum.
Ok, mi-am facut cont, am instalat programul, si am stat cam doua saptamani. Da, la inceput e cool ca zbori si ca te teleportezi prin diferite locatii din alea. Dar dupa ce trece coolness-ul ala, cu ce ramai?
Toate locatiile de acolo sunt facute in principiu sa iti ia banii. Sa iti ia banii fara sa ti se ofere practic nimic. Ai tot felul de panouri de unde poti plati pentru ca ai norocul si fericirea de a fi in lumea lui Xulovici. Dar Xulovici nu iti ofera nimic pentru asta. Doar niste pereti, sau eventual o locatie in care canta muzica si niste maimutoi animati executa miscari prestabilite.
Da, exista si pornache. Daca prin pornache intelegi dreptul (cumparat, desigur), de a-ti pune maimutoiul pe un patratel care are atribuit pozitia misionarului, iar dedesubtul tau e alta maimutica miscatoare, care geme cu 3 tipuri de sunete. Si sa nu intelegi ca maimutoii ar fi prea conturati, ci sunt chiar destul de grosolani.
Exista locatii unde dansezi pentru bani. Adica iti plasezi maimutoiul pe un cerc, si acolo se misca relaxat, 10 minute pentru 2 dolari lindena. In timpul asta nu ai voie sa minimizezi programul, ci trebuie sa privesti acolo, altfel esti deconectat pentru inactivitate. Deci bani destul de greu munciti.
Asa ca spuneti-mi si mie, unde este fun-ul si distratie in aiureala asta?
Eu nu am reusit sa o gasesc.

3 comentarii

  1. nici eu nu pricep care-i sfarla. da’ first life ce-o avea, fratilor? :)

    0

  2. Ai rezistat 2 saptamani? Eu l-am dezinstalat dupa 10 minute. Da’ vraja vietii virtuale e alta, sunt destui frustrati si complexati in realitate care se pot refugia intr-o alta „realitate”, unde isi pot ascunde defectele si pot schimba ceea ce nu le convine. Eu ma intreb cand s-o deschide primul restaurant in lumea aia virtuala, in care sa-ti plimbi patratelul sa stai jos si….. nush ce sa faci, da’ sa-ti ia din dolarii aia ciudati.

    0

  3. nu am vrut sa zica nimeni ca ma pronunt fara sa fi vizitat toate alea. le-am izitat, si asta e second life. atat si nimic mai mult

    0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]