#metoo cu Steven Seagal

Am aflat de la Nea Ilie că tovarășul Seagal a intrat și el în morișca #metoo și niște doamne și-au adus aminte cum distinsul aikidoman le-a violat, pe vremea când pe acolo curgea lapte și miere, nu vrejuri uscate.

“He closed the door and approached me from behind; he started kissing my neck and taking off my clothes. I was in shock,” she said. “I was completely caught off guard. Seagal was more than twice my size and twice my age. I was not sexually active nor had I ever been naked in front of a man before. I froze… I remember him taking off his robe and the next thing I knew he was inside of me.”

Dar stai.
Adică, mă scuzați, eu înțeleg violul cam cum sunt alea ale lui Weinstein sau, de ce nu, băieții din Vaslui, ăia 7 care se liberează anul ăsta, la modul Pisi, zi cum vrei, cu Alifie sau fără? Și, dacă are noroc și e ales, vine și Alifie, vedeta satului, cea cu o genă lipsă.

Dar eu de aici nu înțeleg nici un fel de viol. Deci ei erau singuri în cameră, el vine și o sărută, ea nu zice nimic. Îi dă jos hainele, iar nu zice nimic, pentru că era mai mare decât ea, da? După care nici măcar nu și-a dat seama când a intrat în ea, lucru care e cumva rușinos pentru domnul Seagal. Și în continuare, fata nu a zis nimic.

Da, cu adevărat, așa viol, mai rar. Cam ca sinuciderea ungurului din Cluj.
Așteptăm, în continuare, pe doamnele brutalizate de celălalt Stephen, doar că Hawking.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  În București pe un perete e un graffiti care zice așa: „Nu e viol dacă plâng amândoi”. :D

  0

  0

 2. #3

  Tre sa ai tot timpul la tine niște formulare unde bifezi căsuțe, faci desen și va semnati și tu și ea. Ca la amiabila. Și apoi sa te chinui sa nu ieși din desen, ca se cheamă viol.

  0

  0

  • #4

   Pai cam asa se face, este cunoscut cazul cand Tiffany hadish a recunoscut ca a semnat un Nda cand a mers la o petrecere a lui Beyoncé si jayz. Si acolo a fost cu baut nu si cu futut.

   0

   0

 3. nu si-a dat seama cand a intrat in ea… pentru ca e tehnica avansata de maestru aikido ;)

  0

  0

 4. #6

  Partea cu adevarat haioasa e aia in care spune ca nu a mai aparut goala in fata unui barbat pina atunci si cu toate astea a intrat facaletul in ea ca in ceaunul cu mamaliga. Probabil ca e inca una care a avut ghinion cind era mica si a cazut cu burta in ghidonul bicicletei.

  0

  0

  • #7

   Ce naiba, se uită lumea la mine și eu râd ca prostul.
   Îl aștept pe cel mic să iasă de la cursul de engleză, e plin în jurul meu de mămici și bunici mirate de ce râd singur.

   0

   0

 5. #8

  „He closed the door and approached me from behind” …deci ea statea cu spatele la usa? adica voia pe seagal intransa?
  nu i-s simtit intrarea dar ar vrea sa-i simta bitcoii. no joke, asa se numeste cryptomoneda ce se sprijina pe experienta de aikido a maestrului criptic

  0

  0

 6. #9

  Am citit mai acu vreun an doi de una de prin Beverly Hills, o ciorică la vreo 24-25 de ani, ca a mers acasa la un domn, probabil (nu suficient de) generos, a acceptat invitatia lui de a face duș impreuna, dar in duș el a inceput sa fie nerespectuos cu ea, sa o atinga, sa i-o impingă, etc. Drept care s-a adresat organelor peste cam o lună…

  0

  0

 7. #10

  Saracu Steven segal, cum se ducea el la bamboo cu Iri columbeanu si la soho rooms Moscow’s cu obelix ala ( ii prea dimineata sa ii scrie corect numele)

  0

  0

 8. #11

  Bine, si barbatii au scuzele lor, gen vai draga, nu stiu cum s-a intamplat. Zici ca le ia 3 secunde, nu alta. Nu tu scos haine, preludiu, asezat pe oarece pozitii, macar sa nu fie in urzici, etc. Nu, frate! intre un salut si pana sa termine tigara s-a nimerit si un mic secsutz cu cine s-a gasit pe o raza de 1m. Daca nu-si aminteste nimeni, e ca si cum nu s-ar fi intamplat, nu? Si peste 9 luni, un copil s-a creat doar prin autosugestie, veganism si fotosinteza. Dar ce-mi plac si astea care nici nu-si dau seama cand ups, nu mai au haine pe ele. Si hopa! au si picioarele desfacute, nu stiu nici ele cum s-au desfacut asa, cu de la sine putere. Si, ce sa vezi? Un organ deja si-a dat drumul in ele. Dar tot zic ca nu stiu cum s-a intamplat asta. Sa zicem ca mai inteleg daca te santajeaza gen esti in pustiu si el are singurul mod de transport (chiar si atunci, nu cred ca te va lasa acolo daca are un miligram de creier, doar te sperie daca pui botu’ si/ sau nu-i dai o karata) sau daca te incuie (eventual in aceeasi camera cu el), dar deja o dam in alte ilegalitati.

  0

  0

  • #12

   Eu sunt foarte interesat de fanteziile tale: sex de nevoie in pustiu si sechestrata in camera. Te rog sa continui.

   0

   0

  • #13

   Sick a sintetizat foarte bine dorintele cititorilor acestui blog ! Te rugam Dee Dee …
   Sick nu se fac de astea dimineata,era sa ma inec cu cafeaua !

   0

   0

  • #14

   @DeeDee: aici vorbim de un maestru ninja. Daca il vezi, auzi sau simti venind nu isi merita danii de pe centura neagra. Singurul amanunt care ar trebui sa il dea de gol e ca pe testul de sarcina sa scrie: „Steven Seagal was there”.

   0

   0

 9. #15

  Ii era frica sa nu ii dea o karate sau doua.

  0

  0

 10. si cica aikido-ul nu functioneaza.

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]