Mi-am găsit tatuaj

Știți că de multă vreme mă câcâi să îmi fac un tatuaj. Bine, nu știam nici exact ce vreau, dar între timp m-am hotărât și am vorbit cu maestrul Papen să mă ducă la un nenea artist, care să facă ceva pentru mine.
Voila.

34 comentarii

 1. #1

  Dizgratios.

  0

 2. O data la ceva vreme aduci in discutie ca vrei sa iti faci tatuaj. Cred ca de ani de zile spui asta , fa odata , ce mai stai?

  0

 3. Burtception

  0

 4. Nu cred ca nu esti in toate mintile.

  0

 5. ops era vorba numai de un „nu” :)

  0

 6. Un Buddha gras care tine in mana 2 oo.
  Cand nevasta se va undui gales spre zonele tale sensibile, se va putea uita fix in ochii lui Buddha. Sau in oole lui, dupa chef.

  0

  • Maddame » nu meh, ca la mine va fi pe brat si n loc de OO, va avea o penita

   0

  • #10

   Păi dacă n-are buricul tot la buric n-are niciun farmec

   0

 7. #11

  felicitari pentru model, cand e data ?
  …nici MIG-ul tipului nu e rau….

  0

 8. N-AI TUPEU!

  0

 9. #14

  s-ar potrivi mai bine asta pentru hateri:) http://goo.gl/wxVF6

  0

 10. #15

  Il vrei pe maestrul Buddha ca tatuaj, dar totusi tu nu crezi in spiritualitate… mindfuck o.O

  0

  • Sgt. Pepper » mafrend, sa pui semnul egal intre religie si spiritualitate este semn de…te las pe tine sa completezi

   0

  • #17

   Eu unul inteleg prin spiritualitate conexiunea sufleteasca dintre om si Dumnezeu iar tu Cetin, intr-un post foarte vechi spuneai ca dupa moarte nu exista absolut nimic. Un ateu vorbind despre spiritualitate este ca un burlac de 70 de ani care da lectii cuplurilor tinere cum sa-si pastreze relatia fericita si intacta.

   P.S : Da, recunosc, religia a fost una dintre cele mai vechi si cele mai puternice clanuri mafiote din istoria omenirii, dar asta nu-mi impiedica cu nimic relatia mea cu Dumnezeu. Nu sunt credinciosul pupator de icoane si limpaitor de cururi bisericesti, pur si simplu il am pe Dumnezeu in suflet si asta este tot ce-mi trebuie.

   0

  • Sgt. Pepper » spiritualitate nu inseamna dumnezeu. ce intelegi tu prin spiritualitate e fix zero din punctul meu de vedere asupra spiritualitatii. deci, despre ce vorbim aici?

   0

  • #19

   Da, ma rog, avem conceptii diferite asupra spiritualitatii. Nici o problema.
   Despre ce vorbim aici ? Despre nimic. Mi s-a parut doar tare ideea ca un ateu sa-si tatueze pe brat un trimis de-al lui Dumnezeu : pe Buddha, dar banuiesc ca pentru tine Buddha nu semnifica trimisul lui Dumnezeu, ci doar un grasut simpatic care face parte din cultura asiatica, atata tot.
   Sa porti tataujul cu placere :)

   0

  • Sgt. Pepper » lol, buddha nu e trimisul lui dumnezeu, dude:))))) cultura asiatica e mult mai profunda de atat.

   0

  • #21

   Fiecare luminat a fost trimis de Dumnezeu pe pamant cu un scop anume ;), citeste cartile care trebuie, Cetin :). Ma rog, te rog frumos hai sa incheiem discutia ca, chiar nu imi plac discutiile astea pe teme religioase care ajung nicaieri.

   O noapte buna iti doresc :) !

   0

  • Printre altele:
   SPÍRIT, spirite, s. n. I. 1. Factor ideal al existenței (opus materiei); conștiință, gândire; p. ext. minte, rațiune, intelect. ♦ Inteligență, deșteptăciune, istețime; capacitate de imaginație, fantezie. ◊ Expr. (Om) de (sau cu) spirit = (om) cu minte ageră, inteligent; (om) spiritual, cu umor. ♦ (În filozofia idealistă și în concepțiile mistico-religioase) Element considerat ca factor de bază al universului, opus materiei, identificat cu divinitatea sau cu spiritul (1). ♦ (În concepțiile religioase) Ființă imaterială, supranaturală, duh; (în superstiții) stafie, strigoi, fantomă.

   Si cum spiritualitatea se refera la spirit eu deduc ca nu tine neaparat de religie/biserica.

   0

 11. Asta e tatuaj d-ala de-l poti arata doar dupa 5 beri baute :))

  0

 12. Fesele netatuate nu vor fi geloase?

  0

 13. :)) primul lucru ce mi-a venit in minte a fost articolul tau: http://www.cetin.ro/mi-facut-tatuaj/
  Mai ai totusi si alte optiuni? :)

  0

 14. #26

  mie imi place :) sa ne tii la curent unde il faci, pretul, poze cum se vindeca etc si eu doresc unul in viitorul apropiat ….

  0

 15. mi se pare oribil sa porti asa ceva pe brat.
  :))

  0

 16. Da-l ma in plm ca e gretos …

  0

 17. Si cand o sa slabesti, ce faci?:))

  0

 18. asta cu budda grasunel merge si de logo la arhiblog, da’ exact asa, cu buric cu tot :)

  0

 19. Dacă-l faci pe ceafă, e ok.

  0

 20. Daca esti budist, fii original: tatueaza-ti o budă!

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]