Michael Jackson a făcut sex cu Nikita. Copilul Nikitei e mulatru!

Trăim într-o lume închisă, închistată şi xenofobă. Universul nostru ne este întotdeauna suficient, universul altora îl respingem apriori. Ştim totul, deşi nu ştim nimic. Am vrea ca adevărul nostru suprem să nu fie niciodată contrazis de adevărul suprem al altora.

Avem religie. E singura religie bună. A NOASTRĂ. Restul câtorva miliarde de oameni care au alte religii sunt proşti. Nu ştiu care e Dumnezeul adevărat. Dumnezeul meu. Vor merge în iad. Iadul lor. Noi în schimb vom merge în rai, la dreapta Tatălui, unde vom dezvirgina 12 hurii pe zi, care îşi vor jertfi sângele lor hymenal cu zâmbetul pe buze, pe toate perechile de buze, în onoarea vieţii noastre de schimnici, iar numele nostru sacrosanct va fi dus peste milenii de alţi sfinţi ca şi noi.

Avem aşteptări. De la oamenii din jur, de la familie, de la cei asupra cărora avem impresia că avem drepturi. Niciodată nu oferim nimic. Pentru că noi ştim, noi vrem, noi am putea. Desigur, nu facem şi nu putem nimic. Dar avem aşteptări de la ceilalţi. Străini, rromâni, bărbaţi femei. Lumea trebuie să fie la picioarele noastre. Picioare scăldate în noroiul unei inundaţii ce trece accidental pe lângă barul unde ne facem nevoile.

Suntem o naţie de intelectuali. Din 7 milioane de muncitori, avem 1 milion de intelectuali şi alte 3 milioane de studenţi la facultăţi. Mai sunt 2 milioane de tarani şi un milion de poliţisti şi jandarmi. Niciodată însă nu ne mai punem simpla întrebare Într-o ţară de manageri, cine mai dă cu târnăcopul? Nu punem întrebarea pentru că suntem foarte ocupaţi să fim manangeri, iar timpul unui manager se ştie, e drămuit la picătură.

Vrem să râdem. Să râdem încontinuu, pentru că rromânul face haz de necaz. Desigur, avem nevoie de inspiraţie pentru râs, că râsul ăsta nu se obţine aşa, cu una cu două, pentru că e râs de intelectuali. Îl căutăm pe bloguri şi pe forumuri, pentru că acolo există umorul subţire. Nu mai găsim umorul? Strâmbăm din nas dezgustaţi. Probleme? Evoluţie? Anormalitate? Nu există. Cineva ne este nouă dator. CIneva trebuie să ne ofere ce vrem. Gratis. De calitate. La timp.

Noi suntem aici pe veci stăpâni!

23 comentarii

 1. CEL MAI BUN POST DE PINA ACUM. IL PUN PE BLOGUL MEU. TE IUBESC!

  0

 2. #2

  eh, eu cred ca mai am si alte posturi bune, desi mai vechi :)

  0

 3. #3

  foarte bine scris arhi, felicitari

  0

 4. Ehe, asa mai merge :P

  0

 5. ai uitat sa scrii ca suntem cei mai frumosi si destepti si avem cele mai tari femei…

  0

 6. …gen nikita:))))

  0

 7. #7

  God, da’ parca erai intr-un soi de vacanta, ce-i cu postul asta de miroase a depresie de la o posta?! Relax! …anyway, trist dar adevarat; si bine punctat.

  0

 8. #8

  Uitasem: ce face Obama? S-a acomodat?

  0

 9. #9

  de aia nu e bine sa fie atata lume la facultate , caci un om care a facut facultatea nu mai da cu lopata , si totusi avem nevoie de oamenii cu lopata mai mult decat de pr , manageri si alte functii iesite din fund menite sa manance mancarea altora

  0

 10. Suparat esti nene!!! … Parca plecasei in vacanta … Te-a suparat Obama?

  0

 11. Titlul m-a bagat in sperieti. Zic „am gresit pagina”. Restul m-a linistit.

  0

 12. Atat de scurt scris si totusi punctat atat de mult…. Ma duc sa sap un sant. Am si tarnacop. De calitate. :alert:

  0

 13. Deh ma Arhi, pana nu se gaseste cineva care sa ne bage in cap cu biciul bunul simt si educatia, asa vom ramane si de acum incolo. Pentru ca asta e problema noastra – de unii singuri nu ne urnim sa ne schimbam, pentru ca in prostia noastra ni se pare OK cum suntem. Abia aici e tragedia. Pe un prost care e dispus sa se schimbe il poti schimba, dar pe unul care se considera foarte bun asa cum e nu ai cum sa il mai schimbi.

  0

 14. Sau mai scurt Eterna si nefascinanta RROMANIE

  0

 15. Dintr-un moldoven si o tiganca grasa ce putea iesi!?

  0

 16. Heei, dar ce ne mai place in Romanica! Zic sa nu te mai incrunti Arhi, macar in vacanta .

  0

 17. OK, din cite am citit eu pina acum, si da, recunosc nu le-am citit pe toate
  pup

  0

 18. Superb e spiritul românesc de solidaritate, care le va permite jurnaliştilor şi bloggerilor să vorbească la nesfârşit despre absurdul din jur. Societatea civilă o arde pe biciclete şi plantează copaci, guvernul e ocupat cu împrumuturile, iar şoferii îşi arată degetele în trafic. Hai că suntem isteţi, să zicem merci că nu ne împuşcă, să nu ne mai chinuim.
  http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862735/SENATUL-EVZ-Bine-ca-nu-ne-impusca-sa-nu-ne-mai-chinuim/

  0

 19. #19

  sug pula

  0

 20. #20

  Am mai spus si pe blogul lui Zoso, eu cred ca voi cunoasteti 10% din realitatea din jur. Sa nu uitam ca Romania are o populatie majoritar rurala, adica mai mult de 50%, acolo nu au toti internet asa cum ati putea crede si lumea chiar munceste si la tarnacop si la toate visele comuniste pe care ni le insirui aici (nu te fac comunist, faceam o constatare). Depinde si intre ce oameni te invarti, cam stramt universul tau totusi, cam ca o fata mare

  0

 21. #21

  Romania , tara intelectualilor !!! serios ???
  Am tot auzit aceasta autoironie pe anumite posturi tv romanesti insa nici pe departe nu este aceeasi senzatie cand aceasta remarca vine din partea strainilor. Calatorind pe ici pe colo nu o data mi s-a intamplat sa fiu intrebata ” dar in Romania toata lumea are studii superioare ??” Normal !!!! :sick: ce natie e mai „dasteapta „ca a noastra ???
  E vomitiv realmente cum a ajuns sistemul romanesc de invatamant. Personal am cunoscut oameni care aveau nu 1 ci 2 facultati absolvite + master . Mandrii de ei nevoie mare ….ce te faci insa ca nici sa vorbeasca CORECT gramatical nu stiau nu mai spun ca habar n-aveau despre ce era vorba in propozitia domeniilor studiate , unde erau licentiati….:poop:

  Cat despre habotnicia celor care cred c-au descoperit adevarul absolut si Dumnezeul Unic si mai ales „personal „…..chiar mi-e mila !!!
  Dar …..a lor va fi Imparatia Cerurilor……AMIN !!! :)

  0

 22. O descriere aproape completa si 99% corecta a unei minti cu sclipiri de geniu…ce pot sa zic, decat…la multe articole de acest gen:)

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]