Miele aduce „excelență revoluționară” la Eurocucina 2018

Milano, 14 martie – Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, anunță un stand mai mare și inovații tehnologice pentru vizitatorii show-ului Eurocucina, ce va avea loc în perioada 17 – 22 aprilie, la Milano. Vedeta acestei ediții va fi revoluționarul cuptor „Dialog”, ce urmează să fie lansat pe piață în al doilea semestru al 2018. Simultan cu cel mai important târg de echipamente de bucătărie, compania administrată de peste un secol de aceleași familii își va aștepta clienții cu o incursiune în lumea culinară, în Zona Tortona Designer Mile.

Pentru expoziția propriu-zisă, Miele va prezenta cele mai noi inovații din portofoliu, precum plita TwoInOne, cu hotă incorporată, și unitățile modulare din gama SmartLine. Acestea din urmă pot fi mixate de către clienți în orice combinație dorită, cum ar fi o plită cu inducție, un ochi tradițional pe gaz, zonă de inducție pentru wok și o hotă.

„Mulțumită versatilității și eleganței pure, aceste ansambluri setează noi standarde”, spune Gernot Trettenbrein, director al diviziei de electrocasnice domestice din cadrul grupului Miele.

„Star of the Show” al Miele la Eurocucina 2018 va fi, fără îndoială, noul cuptor „Dialog”, de la care Miele a ales să își inspire motto-ul standului din acest an: „excelență revoluționară”. Cuptorul „Dialog” combină gătitul convențional cu unde electromagnetice pe diferite frecvențe. Echipamentul monitorizează constant procesul de gătire și își face singur reglaje, atunci când consideră că sunt necesare. Undele electromagnetice sunt mai slabe și, drept urmare, mai delicate decât cele din cuptoarele cu microunde, dar, în același timp, pătrund mai bine în preparatele aflate în cuptor.

Cea mai importantă inovație, de la gătitul prin inducție

Prin acest proces, cuptorul „Dialog” obține rezultate excelente într-un timp mult mai scurt. Chiar dacă ingredientele unui meniu sunt complet diferite, amplasarea lor pe tava cuptorului garantează că vor fi preparate perfect și în același timp. Sistemul este atât de performant încât poate găti un pește congelat, fără ca gheața să fie topită.

„Din perspectiva bucătăriei, aceasta este cea mai importantă inovație de la introducerea gătitului prin inducție”, continuă Gernot Trettenbrein.

La nivel vizual, standul Miele de la Eurocucina se va întinde pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați și va fi dominat de 3 turnuri, vizibile de la distanță prin paleta coloristică compusă din negru, roșu și alb. Împreună cu echipamentele în sine, așezate pe verticală, standul va sublinia o puternică imagine de eleganță nemuritoare. Și zona de cafenea, ce va include 150 de scaune, este mai mare decât la edițiile precedente. În zona culinară, vizitatorii vor putea descoperi experiența gătitului cu „Dialog”. De asemenea, alte preparate ce vor putea fi degustate vor fi cele gătite în cuptorul cu aburi, a cărui aniversare de 35 de ani va fi sărbătorită de către Miele, liderul incontestabil și în această categorie, la Eurocucina. Practic, Zona Tortona va reprezenta un mix între demonstrații culinare și experiențe hands-on cu echipamentele Miele.

„Oaspeții noștri vor putea trăi aici o adevărată experiență culinară prin intermediul cuptorului Dialog”, spune Gernot Trettenbrein, managerul Miele.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

Citește și...

Știți care e adevărata problemă a generației actuale? Nu că profesorii de religie își violează elevele. Nu că Shreyl Sandberg de la facebook a transformat sfârcurile feminine în cea mai îngrozitoare infracțiune de pe internet, mizerie care s-a propagat peste tot, practic poți publica orice pe internet, cât timp nu sunt sfârcuri de […]

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nuștiuce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine: Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile […]

O mizerie de poze identice, unde fiecare se înghesuie să copie pe fiecare, în speranța de a deveni celebru și de a nu mai munci nimic. Mi-am șters contul de ceva vreme și nu simt nevoia de a face ceva în privința asta. Când primesc linkuri care duc către instagram, nu dau click […]

Iar mâine dimineață, cu cățel, purcel și prieteni, suntem direct pe baltă. De abia aștept, vă jur, a tre cut un an… Ce voiam să vă întreb, în afară de chestia aia cu spinningul, care nu e de mine, nu mă văd biciuind apa, cum se pescuiește în dunăre? Întreb foarte serios, mai […]