Dar cum, în ministerul de interne este mafie?

Bănuiesc că ați văzut toți imaginea cu Aurelian Miu, seful Serviciului Control din IGPFR, stând în genunchi în fața unor boșimani din sistem, ca în cele mai penibile scene mafiote dintr-un film de mâna a 3 a.

Nimic special, știm toți că ministerul de interne este doar o încrengătură mafiotă, cu rădăcini în toate structurile, practic imposibil de dezasamblat. Dacă va pleca Miu, va veni cineva din sistem, care va sta în genunchi în alt loc, mai protejat.

Ce mă interesează pe mine sunt servitele astea.
Bănuiesc că nimeni nu e atât de tâmpit să creadă că pozele sunt făcute de Cătălin Tache de la Național, nu?

Adică și prin urmare, pozele sunt făcute de cineva de la un mic serviciu de urmărire internă și au fost scoase pe interval pentru că acum a apărut o nevoie. Care o fi fost acea nevoie, dintre cei 3 menționați în articol, nu se știe. Probabil unul din ei a mișcat în front și nu a vrut să facă ceea ce trebuie. Urmarea se vede.

Oare cine i-o fi trimis materialul, cu sublinierile necesare, „jurnalistului”?

22 comentarii

 1. #1

  O manipulare grosolana, de fapt domnii sunt actori amatori si imaginile sunt dintr-o reprezentatie.

  0

  0

 2. #2

  Cine e ofiter SIE, stie! :)

  0

  0

  • #3

   Ce insinuări grosolan de nesimțite ai pe tine!! Se știe ca patrioții de la SIE nu acționează niciodată pe teritoriul Romaniei, ei avand activitate doar pe extern. :)))))))

   0

   0

  • Eventual patriotii care si-au luat juma de norma si la intern :D Da’ nu cred.

   0

   0

 3. #5

  Bai, deci nici chiar asa! Avem un stat de drept in care justitia face dreptate, DNA lupta cu coruptii, MAI e in avangarda anti-infractionalitatii, SRI si SIE ne apara de atentaturi( vai de burgejii de franceji, engleji, belgieni ca nu-l au pe coldeanu la butoane), Parchetele e impartiale, cei mai procurori integri salasluiesc pe-acolo, basescu &macovei a starpit mogulii, luluta&udrea a starpit ….in fine…. a starpit incomozii din politica si afaceri!
  Rusine, Dinu Patriciu!

  0

  0

 4. #8

  E bine ca e. Nu conteaza cine, cand, unde … E bine ca se sapa intre ei. Atata vreme cat e liniste si toate partile sunt impacate, ne-am futut. Atata vreme cat nimeni nu e dispus sa dea candva ceva pe sub masa, ei pot fura linistiti.

  Tu chiar crezi ca in state, suedia, sau orice alta tara in care traieste mama-anticoruptiei e diferit?

  0

  0

 5. #9

  Plm, sufletul cald si primitor al romanilor. In 2017 il pui pe unu sa stea in genunchi. Apoi ala de a stat in genunchi se duce si ii fute pe altii in cur si tot asa.
  Principalul vinovat in toata asta e lacomia, daca nu ar fi unii lacomi sa aiba si sa fie ei mai smecheri ca altii nu ar avea cine sta in genunchi in fata alora.

  0

  0

  • #10
   Arhi

   gata, te-ai calmat, pot sa te scot din spam?

  • #11

   Faci cum vrei. Tu le stii pe ale tale eu pe ale mele. Eu stau in genunchi doar intr-o situatie. ;)

   0

   0

  • #12

   @super_fotbal In fata sau in spate stai in genunchi?

   0

   0

  • #13

   Depinde de iubi…

   0

   0

 6. #14

  I believe in Romania.

  0

  0

 7. #15

  Cineva cu Nikon, ca prea naspa-i poza …

  0

  0

 8. #17

  Ce mi se pare relevant este ca daca astia asa se comporta intre ei, restul poporului in general înseamnă un fel de vierme din cauza căruia frecinitel talpa de beton dupa ce l-ai calcat.
  Asa ceva nu se vindeca decât cu napalm.

  0

  0

 9. #18

  tot sistemul e alcatuit din mafioti si smecherasi. Dar , ma rog uit cum la SIE totul e roz si frumos de exemplu… Nu pot sa cred cum de mai sunteti mirati de faze de genul :)) sau mai credeti ca niste copilasi ce v-au turnat cei de la SIE de exemplu (lol, marii spioni ).

  0

  0

 10. #19

  Isi mai aduce cineva aminte cum in Georgia, in anul 2004, intr-o noapte a fost desfintata politia rutiera?
  Doua luni nu a existat politie rutiera in Georgia. Paradoxul a fost ca in acest interval de timp nu a crescut numarul accidentelor rutiere.

  Reteta asta ar trebui aplicata si in Romania, cu fiecare institutie a statului.

  0

  0

 11. fun fact: un prieten bun al cumnatului meu lucra la ăştia, chiar în clădirea în care cică s-a întâmplat faza. omul mai mergea cu maşina la serviciu şi o lăsa bineînţeles în parcarea instiituţiei, oarecum păzită şi supravegheată video. nici paznicul nici camerele n-au văzut când i-au spart-o :)

  0

  0

 12. #21

  Simpla idee aruncata in spatiul public de desecretizare a arhivei SIPA provoaca miscari pana in strafundul sistemului mafiotizat din interne si justitie. Pentru ca asa cum spuneau Catalin Voicu si Marean Vanghelie aici ” se stie si cand se fura o gaina”.

  0

  0

 13. #22

  Jucau mima.

  0

  0

Citește și...