Mintea noastră e pervertită de internet

Am pozele astea în draft de ceva vreme, le păstram pentru un text interesant, despre cum internetul și societatea consumeristă ne pervertesc mințile și ne fac să vedem eufemisme sexuale în practic orice acțiune nevinovată.

După care acum 10 minute, când aranjam pozele, vine Andrei, fiul meu, 3 ani și 4 luni, vede poza nr.5 și exclamă Uite puța, tati!

End of story.

20 comentarii

 1. #1

  Nu, e doar inceputul.

  0

 2. #2

  Este un copil educat. Bravo. :)

  0

 3. #3

  Da tu ce crezi ma, ca fara internet, unii dintre noi nu stiau cum arata o pizmă? :)

  0

 4. N-a zis cumva „Uite puta tatii”?

  0

 5. Asemanari PUR intamplatoare

  0

 6. Recunosc, mintea mea a fost facuta varza de eufemisme. Si nu mai pot sa dau undo. :-)

  0

 7. Nu puteai sa zici si tu „castravete”?! :-)

  0

 8. #9

  E ca-n bancul ala;
  Bula intra peste ma-sa in baie.
  – Mami, mami, ce ai acolo(aratand spre pusica)
  – E o pasarica, bula (vizibil rusinata)
  – Aaa, pai ai grija sa nu-ti intre in p**da

  0

 9. Am vazut o multime de poze de genu’ pe internet, surprinzator, n-am fost afectat si nu vad in orice lucru eufemisme sexuale, deci cred ca sunt norocos. :))

  0

 10. off topic – cand intru pe site din arhiblog (asa era salvat in tel), cu redirect, nu apre decat sigla si partea de sus cu publicitatea. Doar bara de sus – de pe telefon.

  0

 11. #16

  sa nu ridicati ochii spre nori!!! sa vedeti acolo nebunii

  0

 12. #19

  Poti sa fluturi si-un tramvai.

  0

 13. #20

  Exercitiu cu minorii de care ma ocup la gradi; invatam despre haine. Am eu o idee sa ii pun sa-si aleaga o haina de pe ei si sa-i asocieze o putere magica.
  „Costica, ia zi, care e haina ta magica?”
  „Puta!”
  „Nu, o haina pe care o porti acum pe tine, cu care te imbraci!”
  „Puta.”
  Cine stie cu ce snoave parintesti m-am intercalat. Sa nu-l zapacim de tot, trecem peste.
  Totusi, ce?!?!

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]