Mircea Baniciu spamează

InboxMi-a plăcut de Mircea Baniciu dintotdeauna. Mi-a plăcut şi blogul lui. Până la un moment, când s-a transformat într-o continuă jelanie la adresa a ce a fost Phoenix şi cât de nasol om e Nicu Covaci. I-am făcut şi reclamă, am şi comentat la el pe blog.

Ei, aici e aici. Comentariile. În termenii de confidenţialitate ai oricărui blog se spune clar: „emailul tau nu va fi folosit şi nici facut public, in nici o eventualitate”.
Ce am primit eu azi pe mailul cu care comentez pe bloguri?

noul album
Mircea Baniciu – Best of vol 1 „Esarfa”

este disponibil acum pentru comenzi online (cd audio sau produs digital)

click aici pentru detalii despre noul album!

Piesa „Merg mai departe” considerata autobiografica de Mircea Baniciu este pusa la dispozitia fanilor gratuit in format digital. Pentru a o transfera pe calculatorul personal imediat – click aici!

Albumul contine 14 piese, in special balade, compuse in cea mai mare parte de Mircea Baniciu, care a spus ca despre ele ca „pisele care i s-au lipit de suflet”. De la piese mai vechi care au aparut pe albume vinil ale anilor ’80, pana la noutati pe care le veti auzi prima oara in interpretarea lui Mircea Baniciu, acest prim volum al albumului Best of aduce cateva dintre cele mai frumoase versuri din muzica romaneasca. Contine piese precum „Esarfa in dar”, „Scrisoare de bun ramas”, „La-nceput de drum”, „Cantecul ceasornicarului”, „Frunza”, „Himera”, „Intelegere”, „Merg mai departe”.
PR Colibri Music
http://www.mirceabaniciu.ro

Dacă nici ăsta nu e spam de cea mai joasă speţă, atunci nu ştiu ce e. Nici măcar obişnuitele ameninţări din coada spamurilor, acelea cu „acest mail nu poate fi considerat spam, pentru că are adresa expeditorului” nu există. Pur şi simplu semnătura seacă, PR Colibri Music.

Pr Colibri Music, eşti nesimţit. În primul rând. În al doilea, profiţi de emailurile din baza de date a blogului lui Baniciu, fără să ai dreptul şi încălcând regulamentul de funcţionare free a unei platforme Wordpree, plus legile române. În al 3 lea rând, nu ştiu dacă am menţionat, dar eşti nesimţit.

Jenibil.

7 comentarii

 1. Exagerezi daca ai postat pe blog poa au zis oamenii ca na te intereseaza muzica …

  Nu e foarte etic da nu e nici spam jegos …

  0

 2. este metoda cea mai ieftina de publicitate. si cum la noi asta conteaza cel mai mult…da-i inainte ca merge si asa.
  Si eu m-am trezit cu „informari” din astea de la diverse bloguri si site-uri pe care le-am vizitat. Am trecut adresa la spam si gata.

  0

 3. #3

  logic ca da, dar ramane gestul nesimtit. iti dai seama ca devine de preferat sa dai un mail aiurea, decat sa te spameze idioti

  0

 4. de la paraziţii nu primeai aşa ceva
  :D

  0

 5. Incultul din mine nu stie ce anume face Mircea Baniciu, astfel incat sa merite să il recunosc…

  0

 6. :)):)):)) Marketing-ul asta. :)):)):)) Si site-ul meu are vreo 100 de utilizatori inregistrati (cu adrese de e-mail valide) dar nu le-as da pentru nimic in lume. Un pic de respect fata de increderea ce ti-a fost acordata, totusi.

  0

 7. Ce jalnic………..sa minti oameni…………….chiar asa? Si eu care auzisem de el ca e un mare blogger……:P

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]