Mircea Diaconu rămâne europarlamentar

horia-georgescu

Curtea de Apel București a respins ca neîntemeiată acțiunea Agenției Națională de Integritate (ANI) prin care se solicită anularea hotărârii Biroului Electoral Central (BEC) privind atribuirea mandatului de europarlamentar lui Mircea Diaconu.

O știre pentru care mă bucur.
În primul rând pentru că îmi place că Diaconu le-a dat peste nas imbecililor din PNL, care s-au gândit ei repede că se spală de prostie, lepădându-se de Diaconu.

Și în al 2 lea rând pentru că mincinosul patologic, intoxicatorul de renume mondial, substituțiarul de justiție numit Horia Georgescu și-a mai luat o pealmă peste nasul ăla arogant, de deținător al adevărului absolut.

Știu, porcul de Diaconu a angajat-o pe nevastă-sa la teatru.
Animalul.

29 comentarii

 1. #1

  TOTAL OFFTOPIC : fiind botezat azi noapte, in speta de viata si de moarte " a freca si alta... sau nu, aceasta i intrebarea " de astazi ma botez in Ursu Marlanu'.
  Howgh !!!

  Thumb up 0

 2. #2

  Se zice Animal00

  Thumb up 0

 3. #3

  Pe principiul actiune-reactiune, Diaconu nu poate sa le faca nimic la ANI respectiv Horia Georgescu, pe motiv ca au footoot bani si timp cu cereri neintemeiate?

  Thumb up 0

  • nu, ca sunt institutiile statului, se prezumeaza ca actioneaza pentru apararea legii, nu din rea vointa

   Thumb up 0

 4. Arhi mi-ai facut ochii fliper cu galbenu' asta

  Thumb up 0

  • E culoarea "Depanero". Cât timp nu-l plătești tu s-o scoată mai mult decât l-au plătit băieții s-o pună, n-ai ce face decât să, citez, „salveazi numărul în telefon!”

   Thumb up 0

 5. #7

  Horia Georgescu nu era ăla pe care l-a denunțat frate-su că lua/dădea șpăgi prin masinile unor diverși ca să pună mâna pe postul de la ani?

  Thumb up 0

 6. #9

  Adica lake flaushat Diaconu, marele actor national, va papa in continuare pe banii nostri? Si ce va face el acolo, la UE? Va duce tava, cu mutra lui de tzaranete coborat din personalul de Slobozia?

  Thumb up 0

  • #10

   Lasă că la anul o votăm pe Eba că aia n-are mutră de țărănete. Creieri? Dă-i plm, ăia e penttu fraeri.

   Thumb up 0

  • #11

   @Ala Micu': păi și dacă e unul/una cu mutră de țărănete, atunci e ok să fie mai mulți? Dap, așa e, ăla e pentru fraieri.

   Thumb up 0

 7. #12

  Deocamdată. Mai așteaptă două zile și pornesc încă un proces. Indianul Talpă-Iute.

  Thumb up 0

 8. m-ai strigat?

  Thumb up 0

 9. #14

  @Ahmet:
  Iti place tie sau nu, ala a fost votat, la fel ca EBA sau Becali deci are perfecta legitimitate.
  Spre deosebile de aia doi, cu tot cu "mutra lui de tzaranete" are premisele sa faca mai multi pureci pe-acolo decat ailalti doi...

  Iar in speta in cauza, fie ca iti place fie ca nu situatia e asa: individul e un impostor legal dovedit; totusi intr-o untr-un stat de drept, domneste legea iar importorul ala si-a castigat dreptul de a fi repreznetantul nostru. Chiar daca mi-e nu-mi place (tocmai pentru ca e un impostor) nu inseamna ca nu tre sa fie pe placul nimanui...

  Thumb up 0

  • #15

   Omul e incompatibil. Si-a angajat nevasta pe cand el era director si a fost director in timp ce era parlamentar. Indiferent de ce zice justitia in cazul asta, tot un gainar ramane. Problema mea nu e ca a fost votat, si nici nu il compar cu eba sau becali. Problema mea e ca el ocupa o functie atunci cand nu are dreptul sa o ocupe. E in aceeasi situatie cu primarii aia care au fost votati cand erau in puscarie.

   Thumb up 0

  • #16

   m mai discutat asta. inainte de inceperea mandatului, a intrebat, in scris, comisia juridica, daca se afla in incompatibilitate si a primit aviz favorabil. stiu, e irelevant. am pus doar ca sa nu se creada ca tac pentru ca ai dreptate, ci pentru ca nu te bag in seama

   Thumb up 0

  • #17

   Nu are nicio importanta ce a intrebat el, ca legea nu o stabileste comisia juridica, asa cum nu o stabileste nici administratorul de bloc sau doamna de la ghiseu. Si pentru angajarea nevesti-sii pe cine a intrebat? Pe soacra-sa, probabil.

   Cum vine aia cu "am pus [...] pentru ca nu te bag in seama"? :)

   Thumb up 0

  • #18

   nu, am pus ca sa nu se inteleaga ca nu iti raspund pentru ca ai avea dreptate. pentru ca bati campii de-ampulea.

   Thumb up 0

  • #19

   mdeah... rectific: e un gentleman si un monument de moralitate. nu a mancat cacat in viata lui, nici macar in gluma. e si inteligent.

   Thumb up 0

 10. #20

  eu preferam sa ramana actor. animalu

  Thumb up 0

 11. #21

  Mda, viata e complexa si are multe aspecte...

  Thumb up 0

 12. #22

  Arhi, las si eu asta aici - e un punct de vedere tot mai rar in societatea noastra. E off-topic oarecum, da' ma ierti tu :)

  http://www.dorintudoran.com/civilizatia-optiunii/

  Thumb up 0

 13. in ultima vreme cand se vorbeste despre Diaconu..am un flash....https://www.youtube.com/watch?v=7Qp-MXjxlq8

  Thumb up 0

 14. #25

  Nu te bucura repede! Banuiesc ca stii ca nu e defitiva sentinta! si a fost deja atacata

  Thumb up 0

 15. tot jigodie ramane

  Thumb up 0

 16. #28

  Acum tara va fi repusa pe sina.

  Thumb up 0

 17. #29

  Doamnelor si domnilor ...mai aveti loc pentru o parere... multumesc.
  ANI face recurs in 48 h; p`orma se agata de decizia CCR ; alti bani alta labareala. ANI va juca la rupere ;probabil sesizand inspectia CSM . Nu se pot ignora decizii si mai ales completarile facute de CC.... ma opresc ca le dau idei celor de la ANI. ( pe gratis) :)

  Peace ..

  Thumb up 0