Mircea Sandu, zis și Hienă

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a pierdut procesul privind renta viageră pe care şi-o stabilise înainte de plecarea din Federaţie. Instanţa a constatat nulitatea contractului de rentă viageră şi l-a obligat pe pârâtul Mircea Sandu la restituirea către FRF a sumei de 114.736,46 lei precum şi la achitarea către forul fotbalistic naţional a sumei de 21.357,09 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Contractul de rentă viageră fusese încheiat între Mircea Sandu şi FRF în 5 martie 2014, ultima zi a fostului preşedinte la conducerea Federaţiei.

Vă dați seama ce gunoi uman? Mi se pare de domeniul incredibilului, atât de multă nesimțire e pur și simplu incredibil.
După care îmi aduc aminte că Vidieanu, când a plecat de la primăria capitalei, și-a făcut contract de borduri pe 8 ani și îmi trece uimirea.

E clar, o să mor sărac.

16 comentarii

 1. #1

  Esti deja bogat. Familia, man. Familia. :)

  0

  0

 2. #4

  Lasa ca el a declarat azi la procesul cu Mititelu ca nu a comis in viata lui o ilegalitate. Cum sa nu il credem?

  0

  0

 3. #5

  Sandu Hienă, Mitică Vierme şi Burleanu Şopârlă. Nişte animale.

  0

  0

 4. #7

  Sa vedeti la Burleanu ce va iesi la cativa anisori dupa ce i se va termina mandatul, toate aranjamentele cu echipe mizere de cartier care cumva sunt toate apte financiar, fara datorii, si fara nereguli, in timp ce marile cluburi care chiar reusesc sa mai adune cativa oameni la stadion si sa vanda ceva materiale, ale naibii toate sunt in neregula si trebuiesc depunctate, retrogradate, sau nelasate sa joace in Europa. Enfin, 100% va iesi totul la iveala si cu asta curand .

  0

  0

  • #8

   Nu stiu de ce, dar am senzatia ca esti o cioara oparita. Mereu te plangi de alte echipe „mari” care ar umple stadioanele, dar nu le lasa LPF. FRF. UEFA. FIFA. PCR si PSD
   .
   Bai nene….e simplu…vrei sa participi intr-o competitie, pai plm respecti regulile. Nu iti convine, te poti inscrie linistit in competitia nationala/europeana de facut laba in cerc.
   Mai lasa-ne cu acele echipe care ar umple stadioanele….rapiduletul nu ar fi in stare sa umple nici o librarie….

   0

   0

  • #9

   Rapiduletul nu a fost niciodată în stare sa umple o librărie….

   0

   0

 5. #10

  Au considerat totul ca fiind mosia lor.Ii dai omului puterea si ii vezi caracterul.Recte…..mircea sandu.

  0

  0

  • #11

   vezi c-ai pus din greseala un e in plus si ti-a iesit „recte” mircea sandu

   0

   0

 6. #12

  Inteleg ca astuia ii zici hiena, dar cu videanu ce ai? Fa-l si pe el mai special, doar pocindu-i numele nu e suficient.

  0

  0

  • #13
   Arhi

   nu ii pocesc numele, asa il cheama, Adriean Videanu

  • #14

   Pai asa il cheama, da. Numai ca tu i-l pocesti suplimentar, Vidieanu. Stii ca am mega boala pe jigodie, deci nu ma deranjeaza. Spuneam doar asa, ca faza. No pun intended :).

   0

   0

 7. #15

  Sarac si cinstit!

  0

  0

 8. #16

  Frate da la aia cu arcurile nu pot za zic nik? Bulangiu

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]