Misiunea 150 – Care e povestea voastră?

trigliceride

Am scris luna trecută despre trigliceride și m-a bucurat să văd că mulți dintre voi știați despre importanța lor în organism, dar, mai ales, că unii dintre voi aveați făcut deja setul respectiv de analize.

Lucru observat și de cei de la Misiunea 150, care au fost foarte interesați de comentariile celor care susțineau că ei sau apropiații lor se confruntă cu hipertrigliceridemia. Drept urmare mi-au cerut să strâng câteva testimoniale de la acei dintre voi care se confruntă direct sau indirect cu hipertrigliceridemia.

Lăsați-mi comentarii sau trimiteți-mi pe adresa de la contact câteva dintre experiențele și sfaturile voastre.

Un om informat poate fi un om mai sănătos.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. Pola mea, dupa ce ca vremea e cum e afara m-ai mai deprimat si tu cu postul asta. O saorma nu mai poate sa manance omul.

  Thumb up 0
 2. #3

  Cauze principale:stres, alimentatie, lipsa miscare. Cum am reusit oarecum sa o tin sub control: somn, miere cu scortisoara, dulciuri cat mai putine spre deloc si carne doar sambata si duminica. De stres e putin probabil sa scapi. Il poti trata cu somn. Daca reusesti sa dormi suficient noaptea ajuta foarte mult

  Thumb up 0
  • Mierea sigur e buna…. :)), pai cum ramane cu „dulciuri cat mai putine”? Scortisoara, da, cu cereale integrale de exemplu da’ nu cu miere!

   Thumb up 0
  • #5

   Dimineata si seara o cescuta cu apa calda, o lingurita cu miere si scorțișoară. Combinatia asta iti taie pofta de mâncare pe langa multe alte beneficii. Cauta si tu pe net ce fac ca nu pot scrie aici. Fac o poveste întreaga. Nu poti pune egal intre miere si zahar. Idem documenteaza-te ca sunt multe de zis.

   Thumb up 0
 3. Sex din plin cu politicieni!

  Thumb up 0
 4. #9

  Abbot Products Romania….
  Banuiesc ca vind kituri pentru masurarea trigliceridelor din singe.

  Thumb up 0