Mizerabilul de la Îngerii Galbeni a fost arestat

razvan_nedelcu

În sfârșit poliția l-a arestat pe tipul care practic terorizează Timișoara cu firma sa de ridicări auto. Răzvan Nedelcu este unul din gunoaiele care pur și simplu nu ține cont de nicio lege sau reglementare. Celebru încă de când eram eu în Timișoara, arogant pentru că toți știau că lui nedelcu nu i se poate întâmpla nimic.

Well, de data asta a lovit oameni cu mașina, cu intenție. Să vedem cum scapă. Pentru că, probabil, va scăpa și de data asta. Gândiți-vă că deși legea care permite ridicarea mașinilor a fost abrogată, Nedelcu a câștigat un proces în Timișoara care îi permite să ridice mașini.

Când ai bani să cumperi un judecător, ai bani și să scapi de o acuzație de lovire. A scăpat el Huidu după ce a ucis 3 oameni, darămite Nedelcu.

17 comentarii

 1. tocmai ce a fost eliberat sub control judiciar..

  0

  • well, e ok, ca la urma urmei, trebuie sa respecte anumite reguli. pe care daca nu le respecta, e rearestat si nu mai are optiunea de eliberare sub vreo forma

  • #3

   Cretinul ăsta care calcă oamenii cu maşina în mod intenţionat nu este pericol public. Doar puţin psihopat – foarte nervos, incontrolabil, fără discernamant – dar nu-i pericol, poate sta si liber. Un parlamentar puhav în schimb… aproape la fel de periculos ca prost situata de Udrea.

   0

 2. #4

  As f*** purtatoarea de cuvant.

  0

 3. Asta ar fi meritat un pic de „street justice”. Dar cum suntem in romania, probabil scapa fara nici o problema…

  0

 4. #8

  doar atat zic: MONOSPRANCEANA

  0

 5. Chior cu tentativa de zambet.

  0

 6. #11

  Nush’ ce aveti voi cu omul, eu zic ca Nedelcu asta ar fi bun de presedinte. In vremurile astea complicate, cand razboiul bate la usa, unul din asta care da cu masina peste cei care nu sunt de acord cu el este exact ceea ce ne-ar trebui. Nu Iohannis-colectionarul-de-case care isi plimba milfa prin Europa.

  Nedelcu presedinte! :D

  0

 7. #15

  Deci cum? A stat omul ala 12 ore acolo plus niste oameni care l-au sustinut, au discutat, negociat, s-au certat, si politia n-a intervenit? Cine-i Nedelcu asta, frate?! Ce-i tara asta??!?

  0

  • #16

   n-ai vazut ca militia n-a intervenit deoarece era parcare privata?
   dupa mintea lor, ala putea sa omoare si oameni acolo si militia nu avea motiv sa intervina.
   țara curului…

   0

  • Aici putem sa dam dreptate ambelor parti dar singurul condamnabil e Nedelcu, daca eu am un teren pe care tu iti parchezi masina consider ca am dreptul sa anunt politia sau o firma de profil, politia sau firma respectiva are dreptul sa ia deciziile legale potrivite – sa ridice masina/sa fie amendat soferul/etc.

   Nu zic ca Nedelcu e usa de biserica ci doar zic ca si respectivii au provocat o persoana ce se stie ca are astfel de probleme, vezi ca-ti ridica masina si consideri ca-i ilegal? Atunci suni la politie si spui ca ti-a fost furata masina, practic asta e, nu? Atat timp cat eu vin la mall si cumpar de un leu si am bon pe acel leu ei n-au ce sa comenteze, dar daca o ard la seminte in parcare atunci da, succes la cearta.

   Consider ca ambele parti au vina, peleme, te-ai prins de capota? da ce vroiai sa faci, sa-l imobilizezi in mers? ia-i mane numarul si sari de pe capota, wtf, asta-i rezultatul prea multor filme oferite gratuit.

   Cat despre tipul ce a dat peste respectivii, i-auzi, pula mea, un alt interlop de carton, merita cateva luni pe ipj asa, preventiv.

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]