Vin moaștele!

Cum ziceam ieri, Emma Zeicescu e cercetată penal pentru că avea o țigară (1 bucată țigară) care conținea și iarbă, iar chestiile astea sunt privite cu venerație și, în plus, tovarășa e lăsată să voteze pentru dreptul oamenilor la iubire.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

32 comentarii

 1. #1

  Cine stie piesa originala sa mi-o zica si mie va rog frumos

  0

  0

 2. #10

  El avea două. Probabil au împărțit vina la recomandarea avocatului.
  But ya, legile noastre…
  Amendă penală probabil.

  0

  0

 3. #11

  Am fost și eu la moaștele Sf. Parascheva, că nu degeaba am făcut școala în Moldova. M-a apucat un râs isteric și un băiat mai mare (plete, poet, rocker) mi-a pus mâna peste gură, m-a luat cu un braț pe după umeri și m-a scos din biserică, ceea ce mie mi s-a părut foarte erotic.

  0

  0

  • #12

   „Trairile unui maithunofil excitat pe plaiurile Moldave”-versiune erotica

   0

   0

  • #13

   Te patrunsese duhul sfant …

   0

   0

  • multiplu

   0

   0

  • Tu zici ca ai facut doar scoala in Moldova fara sa fii moldovean? Pe tentaculul FSM-ului, ce-a fost in capul tau? Pana si moldovenii verzi fac scoala in Ardeal. Sau tu esti din Buzau sau Braila, deci practic de-al locului.

   0

   0

  • #16

   Se vede că unii dintre voi nu mi-au citit biografia romanțată. Sunt oltean, doh :))

   0

   0

  • ah, cand o sa o scrii, voi fi primul fan de la lansare

   0

   0

 4. #18

  Băi, nu faceți mișto, Iașul (sau Iașiul că încă se mai dezbate) e paralizat.

  Numai prietena ta și pandelul ei ne-au trimis vreo 140 de autocare pe cap.

  0

  0

 5. #20

  Pe langa asta, ei spun ca tigarile nu erau ale lor, ci ale unui prieten care a si declarat ca ii apartin si in a carui rucsac se aflau cand au fost „intamplator: controlati de politie. Moama cata orgasmul a avut Badea in emisiune, cu drogatii de la #rezist.

  0

  0

 6. Adica aia sunt anchetati de DIICOT pentru ca au avut una-doua tigari cu iarba? Bai fratele meu hai ca asta e prea de tot. Sunt pline orasele de interlopi, retele de proxeneti, de politicieni nu mai zic umbla cu gentile burdusite de spagi. Hai da-o dracu de treaba

  0

  0

 7. #27

  azi am fost la psihiatru la control
  situația descrisă de @baba cetin pare dintr’o comedie neagră
  #țarădetâmpiți

  0

  0

 8. Eftimie despre linsajul astora doi:

  https://eftimie.net/mircea-badea-e-redactor-sef-la-libertatea/

  @Toni era bine daca eram doar #țarădetâmpiți, e mai rau #țarădeCurve.

  0

  0

 9. #29

  Momentan cred ca e seceta de subiecte si incearca sa ii mentina pe aia care le inghit laturile in stare de alerta ca altfel ii pierd. Probabil dupa esuarea referendumului si-au cam luat una peste ochi si sunt derutati. Cu putin noroc raman debusolati si se duc in pizda masii. Tre sa va ganditi ca oamenii au vreo doi ani cam asa de cand au mers ca tancu tot inainte. Daca trecea referendumul acum probabil aveam niste chestii interesante, ca nu cred ca modificau baietii constitutia si isi vedeau de treaba. Cel mai probabil aparea o miscare de redefinire a romaniei dupa valorile referendumului.

  0

  0

 10. #31

  Sunt la iasi, ce va aduc de la Sfânta? :))

  0

  0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]