Cum se mobilizează mafia lingăilor

mircea-badea-e-the-best

Eu dacă aș avea ceva să îi reproșez prietenului meu Vali, este că este/a fost băsist. Și măcar dacă era pe bani, dar a fost băsist din convingere și era mândru de asta.
Ca urmare a acestei alegeri a sale, publicul de pe situl său este MAJORITAR băsist sau cu opinii pro PDL, Boc, Udrea and shit. Jenant, zic eu, dar asta e, trebuie să respectăm opțiunea politică a fiecăruia.

De ce am făcut introducerea aceasta? Ca să stabilim cadrul exact în care ne învârtim, când vorbim de problemă.
Aseară Vali a scris despre hârtia de evacuare primită de Intact de la ANAF, care le cere să părăsească sediile ocupate de aceștia în termen de 5 zile.

Eh, aici a început circul.
După un timid comentariu al unui tip, cum că vai, se încalcă constituția, brusc au apărut zeci de anonimic care scandau despre libertatea presei și despre cum nu e constituțional plus ZECI și SUTE de voturi negative la adresa comentariilor anti Intact, Vali având, ca și mine, același plun de rating care ascunde comentariile negative.

Jenant. Și așa cum spuneam, postacii pe care îi plătea Udrea nu sunt doar de o parte a baricadei. Se pare că ideea lui Mîndruță, de a furniza comentatori pe bani tuturor puterilor politice sau economice a prins de minune în toate păturile sociale.

„Vedeți că a scris zoso de rău de dom profesor. Mergeți și comentați cât puteți, votați cât puteți, ca să mănânce și gura voastră o bucată de pâine”

Mizeriilor.

Între timp, Tăriceanu lovește decisiv

120 comentarii

 1. #1

  Tăriceanu da 404. Despre ce era?

  0

  • #2

   a schiimbat profesionistul de obaie adresa linkului. am modificat, vezi din nou

  • #3

   Tăriceanu dă 404 de când a venit la mine cu un flacon de Black Mamba :))

   0

 2. #4

  S-au strâns foarte mulţi în jurul Antenelor – Politicieni slugarnici, actori submediocri şi muritori de foame, asistaţii social plătiţi să râdă la glumele lui Gâdea. Plus Stegarul Dac. Seamănă cu un zid al solidarităţii.
  Zic să stăm pregătiţi, cu mâna la șliț.

  0

  • Nu cred ca poti spune despre Arsinel ca e un actor submediocru. S-ar putea sa puna la ficat…

   0

  • #6

   Rinichi…

   0

  • #7

   M-am gândit în primul rând la mimoza de Catrinel.

   0

  • Ba prietene, nu toti suntem bogati si fericiti si de dreapta intr-un stat care nu e nici totalitar 100% si nici democratic ci doar o mima a unuia in firea lui si normal. Aia muritori de foame, asistatii sociali si alte subcategorii, rase inferioare cum ar veni nu pot coagula in jurul elitelor de dreapta, dreapta care in Romania a sarit calul in trecut si a facut prapad in ww2 ( pogoroame and shit aka a holocaust ) … Elite de dreapta care au numa dejectii in cap pe post de orientare politica vezi PNL-ul actual.

   0

  • #9

   Ce inseamna „pogoroame”?

   0

  • Google it,
   Pai armata romana si-a strans o parte din cetateni si i-a killarit… asa din simpatie si spirit cavalersec antonescian… Estem dovezi, relax… Vad ca cetatenii romanii uita mereu ca Romania e un stat fost nazist… plm si mai vorbim de democratie cand de fapt nimeni nu vorbeste de o insanatosire la cap a romanilor care sunt defecti, inca…

   0

  • #11

   @dufu: http://www.kli.org/ ca sa il intelegi mai bine pe tim

   0

  • #12

   Tim, mai pogrom decat le faci tu limbii romane si logicii universale…

   0

  • #13

   PS: Cetin, exista posibilitatea de setare a pluginului ala de voting pentru a putea da mai multe minusuri unui anumit individ? Adica un fel de blacklist, ceva.

   0

  • #14

   Pai uite ca am cutat, si iata ce mi-a zis: https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=pogoroame
   Parca nimic din chestiile astea nu par sa aiba legatura cu statul nazist, nu?
   Un sfat: inainte sa fii asa de sigur ca tu ai scris corect, nu ar fi totusi mai bine sa cauti tu inainte, pentru a te asigura ca este corect, si pe urma sa dai sfaturi?
   Cuvintul corect este pogrom. Si nu, inainte sa-mi spui ca romana nu e limba ta materna (stim cu totii ca e jupiteriana veche, doooh….), as dori sa-ti mai spun ca nu este un cuvint neaos romanesc, ci este unul de origine slava.

   0

  • Mai Tim, zau, macar inainte sa publici aici verifica si tu dex-ul. Pogrom-pogromuri. Ca apoi zici ca are toata lumea ceva cu tine.
   Sa-ti zic un secret-si eu verific din cand in cand, pentru ca fie nu stiu, fie am uitat.

   0

  • #16

   Cine l a hackuit pe Tim? Saracul tot scrie „hmm”, da se trimite altceva.

   0

  • #17

   @Alexandru: Qapla, fratiwar!

   0

  • Da, nu am fost atent si am tst pogroame, acu; am vazut…
   Holocaust s-a inteles totusi, este?
   Desigur ca romanii sunt ospitlaieri, vesncia s-a nascut la sat si romanii sunt urmasii dacilor & stuff dar cand vine vorba de hibe si probleme din trecut e tacere totala…chiar suspecta.

   0

  • #19

   Toata lumea il jigneste/injura pe Tim mereu in comentarii. Tim in schimb niciodata nu le raspunde cu jigniri/injurii.

   0

  • #20

   Moama, Radule, ce de fani are Arsinel….

   0

  • #21

   @alexandru eu nu cred ca Tim este klingonian, ci mai degraba cred ca este romulan 100%, dupa placerea cu care plescaie cuvinte ca „pogrom”, „holocaust” referindu-se la Romania. Si placerea de a se da ‘strain’ dar nu stim inca de care.

   Asta cu victimizarea romanilor cu holocaustul pµlii e un os de ros pe care tiganii din Romania l-au descoperit in ultimii ani, de aci si banuiala mea. In plus klingonienii aveau cultul onoarei si al adevarului, ceea ce iarasi nu e in spiritul personajului Tim…

   0

  • #22

   @corcoran: Tim ii tot da inainte cu holocaustul in principal pentru ca…. Ma rog, dar asta e alta problema. Ceva dreptate are, daca ne referim la evenimenttele din Iasi din 1941. Cu cele din Bucuresti, treaba e un pic mai complicata. Dar chiar si asa, legat de Iasi 1941, Antonescu a pretins in 1946 la proces ca ce s-a intimplat acolo a fost de fapt facut sub obladuirea garnizoanei germane stationate acolo, pe al carei comandant l-a convocat ulterior si l-a amenintat ca daca se mai intimpla asa ceva, il va instiinta pe Hitler. Ma rog, in ’46 comandantul garnizoanei germane din Iasi era probabil mort, Hitler la fel, nu mai avea cum sa-i confirme cineva afirmatiile. Despre faptele facute de armata romana dupa trecerea Prutului, respectiv a Nistrului, din pacate exista documente (vezi Odessa and shit).
   Vorbesc despre evrei, pentru ca atunci cind vorbim despre holocaust vorbim in primul rind despre masacrul la care a fost supusa populatia evreiasca. Sigur ca prin extensie ( si de aceea pentru evrei nu exista holocaust, exista shoah) putem vorbi si de tigani, majoritatea deportati in Transnistria. Dar si aici lucrurile sunt discutabile (vezi tatal lui Medelin si multi altii). 5
   Revenind la teritoriul Romaniei si la evrei, din pacate in perioada 1941 – 1943 s-au facut deportari. Dar, datorita evolutiei frontului, si a opozitiei societatii civile, acestea s-au oprit , evreii fiind mai degraba fie orientati catre „lagarele ” interne, fie arestati la domiciliu. Sunt curios, oare Tim stie de existenta „Gradinii celor Drepti intre Popoare” si citi romani au saditi copaci acolo (incluzind-o pe Regina Elena)? Dar, asa, pe net e misto sa te dai de stanga si sa pretinzi ca esti oprimat de dreapta „nazista”. Apropos Tim, unul dintre cei care au afirmat sus si tare ca holocaustul nu a existat in Romania a fost Dan Sova. Ai idee ce orientare politica are domnul Sova? De altfel, dl Ponta l-a „pedepsit” trimitindu-l la Muzeul Holocaustului de la New York pentru documentare….
   Da, ce s-a intimplat sub guvernarea legionara si cea a lui Antonescu in perioada 1940 – 1943 nu are scuze. A fost trist. Dar, si asta nu o spun ca pe o scuza, asta s-a intimplat cam in toate tarile ocupate sau aliate Germaniei. Exceptie totala de la regula a facut Finlanda, si cred ca si Bulgaria (si partiala Ungaria lui Horty, dar numai pina in 1944, cind de pe teritoriul Romaniei nu se mai faceau deportari).
   Da, Romania (precum majoritatea tarilor central-est europene, chiar vestice) au un istoric de acceptare mai grea a cetatenilor evrei, dar as putea spune ca spre deosebire de alte tari, teritoriile romanesti au fost mai degraba per total mai degraba tolerante cu evreii decit total antisemite. Oare Tim stie cum au ajuns evreii pe teritoriul Romaniei? Un indiciu: cuvintul pogrom (sau porogrom, ca sa inteleaga), de origine slava, subliniez, slava, a fost un factor decisiv in stabilirea lor aici.
   Cit despre natinalitatea lui Tim, ce nu intelegi? E extraterestru, genial si neinteles. Daca aude voci sau nu, nu stim, dar sunt sigur ca ne va spune.

   0

  • Cine se scuza se acuza, asa ca…
   Sunteti prea limitati pentru a intelge adevarul, asa ca lasa asa…

   0

  • #24

   Tim, lumineaza-ne, ajute-ne sa „intelgem” adevarul”, nu ne lasa in ceata.
   Eu ti-am expus faptele asa cum s-au intimplat ele, sau cum le-au descris altii ami destepti decit mine, altii situatati si de o parte, si de alta a baricadei. I-am citi si am tras niste concluzii proprii, destul de echilibrate zic eu.
   Sincer, si aici nu ma intlege gresit, nu e o jignire, tu suferi de ceea ce se numeste „analfabetism functional”. Adica stii literele, stii sa citesti, stii sa scrii (…), dar nu intelegi un text. Fiind prea fudul (…) refuzi sa recunosti asta, si te acoperi de o aura de mister….. Cu alte cuvinte nu ai argumente, dar preferi sa spui „stiu eu de fapt cum a fost…”.
   Daca ai argumente esti liber sa le expui.

   0

  • #25

   Bine, la ultima postare nici eu n-am fost mai breaz. Sa zicem ca la mine e de la tastatura…

   0

  • #26

   voi realizati ca va certati discutati cu Tim, da? intreb asa, pentur un prieten…

  • #27

   Nu ne certam. Discutam. Si la tine tot de la tastatura?

   0

  • #28

   stii cum e…

  • Pai deci e bine ma ca nu s-a vrut omorarea la evrei, tigani si ca roamanii nu au avut incotro… e bun.
   Dufu eu ziceam de mine, ca adevaru e mai greu de inteles, chiar daca te loveste in fata…

   0

  • @dufu

   va veni timpul in care romanii vor fi obligati sa studieze in scoala istoria pogoroamele din Romania, impotriva romilor, evreilor si altor etnii. Si poate vor plati si despagubiri pentru pogoromele comise, asa cum a platit si Germania nazista zeci de ani.

   Nici pana azi etnia roma n-a fost recompensata pentru suferintele indurate in Romania, de la sclavie, violuri in grup, confiscarea aurului si mai nou persecutia discreta prin persiflarea arhitecturii rome cu turnulete si a muzicii rome, manele.

   Romanii sunt niste ipocriti, in public ironizeaza manelele dar la petreceri toti danseaza pe ele.

   0

  • commul de sus nu-mi apartine… e fake, nu eu am scris asta …

   0

  • :))))))

   0

 3. #33

  Bah, partea cea mai naspa e ca eu am biroul prin zona pe unde au sediul jivinele de la A1/A3. Pana acum, cand dadeam ca pct de reper taximetristilor / pizzarilor / curierilor / whateva sa imi livreze ceva, le ziceam Baneasa – zona Antena 1. Acum trebuie sa schimb placa, datorita basistului de johanis, americanilor si binomului, am devenit anonim. Antena 3 e aici, not! :))

  0

 4. #34

  tocmai am avut o cearta monstru cu a mea mama care spune ca e o lovitura impotriva democratiei si ca trebuie facut ceva ca trusturile de presa sa fie protejate de abuzuri :)). nu stiu cum dracu reusesc astia sa faca asta dar sunt spalatori profesionisti.

  0

  • #35

   Nu, romanii sunt naivi profesionisti, ca sa fim blanzi.

   0

  • #36

   same here. Oamenii cred ce vor sa creada, nu realitatea.

   0

  • #37

   cum e, cum nu e, e foarte enervant cand vezi la aia din jurul tau ca sustin o asemenea cauza. si nu vorbim de oameni fara educatie, fara acces la cultura sau informatii de orice fel. pana la urma, daca stai sa te gandesti cum a evoluat media ca platforma de informare in Romania, te ia durerea de cap si accepti ca astfel de efecte sunt de cacat dar sunt si inevitabile.

   0

  • @Radu – e foarte haios cum tu detii adevarul suprem iar restul sunt spalati pe creier. :))))))) Foarte, foarte haios. Sunt sigur ca nu esti basist :)))

   0

 5. mie cel mai tare mi s-a parut cand erai tu facut basist ca te enerveaza badea :D

  0

  • #40

   in continuare sunt facut basist de zdrentarosul ala cu mama de joasa speta.

  • #41

   ma-sa e alba, e cat de cat educata, e ok. Tac’su lui Badea era de joasa speta, de acolo i se trage.

   Mircea Badea seamana mai mult cu tac’su la comportament, e histrionic, drama queen, se autovictimizeaza, minte, e slugarnic, e demonstrativ, ii lipseste controlul impulsului, ii lipseste capacitatea de planificare si prognoza, toate acestea sunt in ADN-ul tiganilor, chiar daca Mircea Badea e doar pe jumatate tigan, se simte.

   0

 6. #42

  Eu totusi nu inteleg de unde atata inversunare asupra polului democratiei mediatice in Romania. Defaimam asa pe oricine si apoi ne plangem ca se da legea defaimarii publice, o lege atat de binevenita.
  Totusi la antene se uita peste 10 milioane de telespectatori, care invata lucruri noi zi de zi si au acces la informatii foarte bune.
  Sa nu uitam totusi ca domn’ profesor Voiculescu a scris niste carti de valoare, fapt care dovedeste ce era de dovedit! *

  0

  • #43

   Absolut!*

   0

  • fraiere. 10 milioane se uita lunea cand nu se uita nimeni la televizor. In uichend se uita si 24de milioane.

   0

  • #45

   @animal00: si 24 de milioane, pentru singura televiziune afiliata CNN din Romania ti se pare putin?*

   0

  • #46

   Eu zic sa spunem lucrurilor pe nume.La Antena 3 se uita peste 1.2 miliarde de oameni daca punem la socotela China si Teleormanul.Can spun Teleorman ma refer atat la oameni cat si la zombi.

   0

  • dufu: poi n-am zis eu ca e putin. Da vine calomniatorul de penciuc cu doar 10mil.
   basist basist, da sa stim si noi

   0

  • #48

   „singura televiziune afiliata CNN din Romania ti se pare putin?”
   De parca CNN e mama si tatal televiziunilor de stiri din lume. Sa fim seriosi…e doar un post american. Nimic mai mult.

   0

  • *

   0

 7. #50

  Bai radem noi ridem , dar ceva se intimpla. Tim a renuntat la linux/ubuntu sau ce mai avea el acolo si i-a instalat windows 10. E nasoala treaba….

  0

 8. Ai ma ca astia de stanga nu au bani de postaci, Elena Udrea a luat morman si d’aia avea banu gros…

  0

  • #58

   Aia de stinga nu au bani de postaci? Serios acum Tim, un sigur nume pentru tine: Liviu Dragnea.

   0

  • Pai aia de stanga sunt saraci ma, logic nu ? :)) .

   0

  • #60

   Tim, una e sa te declari de stanga si alta este sa fii de stanga. In Ro nu exista stanga-dreapta, exista ‘apuc sa fur’ mai mult sau mai putin sau ‘o bucata de ciolan’ mai mica sau mai mare.
   Politicienii romani nu au idiologie, sunt niste baieti smecheri care vor sa aiba mai mult

   0

  • #61

   In Romania de stanga si fara bani e unul singur:, cu voia dumneavoastra „Singurul” pe lista ION ILIESCU, si ar mai fi Boc, dar ala era scund gras si cu fundul mare, si cel mai prost profesor de drept constitutional din Romania fiind premierul cu cele mai multe legi declarate neconstitutionale.

   0

 9. #62

  Eu cred că și publicul de pe site-ul tău e majoritar băsist, nu vrei tu să recunoști asta :P

  0

  • #63

   Problema e ca sunt facut basisti si cei care aleg informat raul cel mai mic.

   0

  • #64

   Daca erau „basisti” in america probabil votau cu trump sau cu clinton. Din fericire nu sunt asa ca exista o sansa buna sa iasa Bernie Sanders. Mai complicat pentru el o sa fie sa raman in viata.

   0

 10. #65

  Cred ca ultima grija a lui Voiculescu si-a oamenilor sai sunt ce posteaza un blogher pe-un site citit de 10-20.000 de oameni. Cred ca in momentele astea prioritatile lor sunt cu totul si cu totul altele, gen sa angajeze postaci. Anyway, doamna Udrea cred ca e mandra de ea vazand ca scopul postacilor sai a fost atins. Iar discutia se poarta doar pe Antena 3, ignorandu-se celelalte televiziuni care ar avea de suferit. Nimeni nu sta sa se-ntrebe de ce ANAF-ul nu i-a somat pana acum sa paraseasca sediile. Nimeni nu sta sa se-ntrebe de ce ANAF nu vrea sa ia chirie pe acele spatii pana ele vor fi scoase la licitatie si vandute. Sau daca ANAF-ul are de gand sa ofere acele spatii unor alte institutii sa anunte-n clar asta. Dar sa vii tu ANAF, care pana acum n-ai trimis nici macar o somatie, si sa dai un termen de 5 zile pentru a se elibera acele spatii mi se pare rea intentie. Rea intentie fata de niste companii, care de bine de rau, au cateva sute de angajati. Companii, care din cate inteleg, sunt cu taxele platite la zi. Sigur, daca ANAF-ul a facut diligente si i-a mai somat pe cei de la Intact in urma cu 2-3-4-5-6 luni ca trebuie sa paraseasca sediile pana la sfarsitul lunii februarie atunci ANAF-ul are dreptate, iar cei de la Intact isi merita soarta. Problema e ca ura pentru o persoana ne face sa acceptam orice abuz fata de acea persoana, ne determina sa ignoram principiile, pe care in alte contexte, le aparam cu mare aplomb.

  0

  • #66

   Eu sper ca trollezi, desi nu am vazut nici o steluta. Legislatia mentioneaza exact acele 5 zile si decizia judecatoreasca in baza careia trebuie sa paraseasca acele spatii e din vara lui 2014.
   Daca politistul de la rutiera iti da o amenda si apoi primesti instiintare de plata, tu spui ca nu stiai de amenda si ai aflat brusc doar cand ai primit instiintarea, desi ai procesul verbal acasa de un an jumate?

   0

  • #67

   nu, nu trolleaza, el doar mesteca mecanic ce au rumegat antenistii ieri toata ziua

  • #68

   Surubel, na la p*la de tigan contrabandist si tu si domnul Gadea.

   0

  • Ok, asta ca anafu, ca principii ca chestii… e asa: Sediul e din furaciune? Voiculescu e la bulau ca afurat sau ce a facut … pac, pac se confisca, next? Sa le inchida sandramaua ca oricum e loc pe piata si pentru altceva mai quality si nu numai talibanism politic… de dreapta oris stg.

   0

  • #70

   @bigbear, eu inteleg ca cei de la Intact sunt chiriasi in acele cladiri. Chiriasi care inca mai au un contract in derulare. Tu ca si ANAF, dupa ce ai intrat in posesia cladirilor, ce faci? Nu incerci sa discuti cu chiriasii, sa vezi cam care ar fi solutia optima, astfel incat ei sa se poata muta? Nu de alta, dar ei au semnat un contract pe cativa ani, si-au facut un plan de business, plan afectat de faptul ca proprietarul cladirilor s-a schimbat. Ori eu inteleg ca pana ieri n-a existat nicio comunicare intre ANAF si cei de la Intact. Cei de la ANAF puteau foarte bine, ca in urma unei evaluari ample, sa le ofere celor de la Intact dreptul de a cumpara acele cladiri. Drept pe care oricum si l-au castigat in instanta anul trecut. Dar n-au facut asta.

   0

  • #71

   Si se mai plange lumea ca ANAF-ul nu isi face treaba si nu recupereaza din nspe milioarde din prejudicii aduse statului roman din procese… dar cand si-o face sare lumea ca democratie, libertatea presei, plm!

   0

  • #72

   Surub, clădirile alea au fost pierdute în instanţă în 2014. Sunt în proprietatea statului pentru că statul trebuie să îşi recupereze prejudiciul de 60 mil. Statul nu este obligat să închirieze acele clădiri pentru că aşa vrea Gâdea. Nu ţi se pare normal să VINZI şi să recuperezi prejudiciul imediat decât să ÎNCHIRIEZI şi să recuperezi în zeci de ani sau niciodată? Logică elementară (vorba maimuţoiului nevrozat).
   Statul nu este obligat să închirieze, nu este obligat să vândă la preţ de nimic. Clădirile sunt proprietatea statului, iar Antenele ocupă abuziv spaţiul, din 2014! Au aşteptat destul cred. După ce trec aproape doi ani de la decizie, vine momentul să spui „Plecaţi în plm de aici!”

   0

  • #73

   Corbane …o bere de la mine!!!

   0

  • #74

   Exact, Urat Mirositorul a punctat foarte bine.

   0

  • #75

   @corban, de acord cu tine pana la un punct. Cladirile sunt in proprietatea statului, dar ele sunt inchiriate de niste companii care-si desfasoara activitatea acolo, companii care nu-si pot muta acareturile de azi pe maine. Companii care ar putea fi interesate sa cumpere acele cladiri. De ce? Pentru simplul fapt ca mutarea si amenajarea unor alte cladiri i-ar costa prea mult. Btw, cei de la Intact au castigat in instanta, in prima instanta, dreptul de preemtiune asupra cladirilor. Asadar, cand vor fi vandute sau inchiriate ei au prioritate pentru a le cumpara. In cazul asta, tu ANAF, n-ar trebui sa iei legatura cu chiriasii si sa le comunici intentia ta? Ca statul a recuperat o parte din prejudiciu in momentul in care cladirile au intrat in posesia lui. Poate statul va da acele cladiri pentru ca alte institutii ale statului sa se foloseasca, ca si birouri. Asta inseamna ca prejudiciul nu e recuperat pentru ca n-a intrat x suma de bani in conturile statului? Asadar, tu ANAF iei legatura cu chiriasii si ii instiintezi din timp de intentiile tale, fie ca vrei sa vinzi, fie ca vrei sa inchiriezi. Le pui la dispozitie un calendar pe care sa-l respecte. Dar mi se pare aiurea sa te infiintezi la un an si ceva dupa ce-ai intrat in posesia cladirilor, timp in care ai refuzat sa comunici cu chiriasii, sa vin cu nu stiu cati angajati, sa faci o desfasurare de forta, sa legitimezi angajatii, si sa le pui in vedere ca in 5 zile trebuie sa se mute. Lucru absolut imposil. Dar nah, asta e modul meu de-a privi lucrurile. Poate sunt eu subiectiv. Chit ca, pana si bancile vand case/apartamente cu fostii proprietari inca locuind in ele.

   0

  • #76

   Surub tu uiti ideea cea mai importanta, acele cladiri au fost dobandite prin furt.Ce spui tu se aplica daca firma era de buna credinta.Tu esti un postac e si normal sa iei apararea varanului dar nu toti din tara asta suntem prosti.De apreciat totusi limbajul civilizat.

   0

  • #77

   Boss, treaba e simpla: X are un imobil. Y inchiriaza imobilul respectiv de la X. Z obtine imobilul pe cale legala de la X. Z nu vrea ca Y sa mai stea acolo.

   In cazul ipotetic in care Y a inchiriat in avans pe o perioada de timp imobilul, lui Y nu-i ramane altceva de facut decat sa se judece cu X sa-si recupereze prejudiciul.

   Stii cum e asta? Ca tiganii aia de ocupa abuziv o cladire „abandonata” pana apare proprietarul si-o revendica (dupa o gramada de ani de procese). Eh, tiganii aia stiu ca o sa trebuiasca sa paraseasca imobilul, dar nu o fac decat in momentul in care vine executorul judecatoresc cu politia. Si atunci se lasa cu pirande angajate de capatos ca dansatoare, invitati la Mamaruta cel mai prost om din curtea scolii, editii intregi de gadea cu oamenii aflati la necaz.

   0

  • #78

   Surub,
   Daca firm asta imaginara de care vorbesti tu ar avea posibilitate sa-si mute sediu intr-o alta cladire unde sa plateasca 1/2 din chiria care o plateste acum crezi ca ar mai sta pe ginduri?

   0

  • Șurubel, floricică, păpădie, nu fi tâmpit, au avut timp din 2014 până acu’ să-și mute jucăriile de acolo. Așa că las-o pe aia că nu pot să se mute de azi pe mâine.
   Ce naiba mă băieți, voi chiar n-aveți creierul propriu cu care să gândiți, trebuie neaparat să folosiți cu toții neuronu’ ăla singuratic a lu’ Badea sau a lu’ Gâdea ?

   0

  • #80

   surubel, tu esti de stanga e clar, ca daca esti prost si te uiti la antena 3 nu prea ai cum sa mergi pe picioarele tale cu creierul tau deci est obligat sa fi de stanga ca aia iubesc statul ca le da pe gratis. Sa revin la subiect. Daca esti companie si te duce capul inchiriezi sediu, bravo tie, apoi iti inscrii contractul de inchiriere pe rolul fiscal al cladirii asa ca daca hotul si turnatorul ala de e proprietar al cladirii e trimis la bulau si i se confisca sediul, noul proprietar e obligat sa respecte contractul de inchiriere. Eu cred ca pur si simplu a expirat contractul ala si aia de la ANAF nu au avut chef de legile facute de tatuca Iiescu cu protectia chiriasilor asa ca au asteptat sa expire contractul de chirie si au actionat. In rest e gargara, scuze, doream sa scriu latrina tipica de Antena 3.

   0

 11. #81

  Am primit de la Mircea o imagine de culise, luata acum cateva minute in studiourile Anatema 3

  http://imgur.com/PGokYlr

  0

 12. #83

  sper ca cineva sa arhiveze ce se da zilele astea pentru ca o sa fie un studiu de caz pt psihoza indusa. am vazut mai devreme cu „cine are interese sa scoata lumea in strada”, „intr-o tara atacata hibrid de rusia”, „tara NATO” etc. sa mor io, este mega scoala in ce fac astia. repeta cuvinte cheie cu trimitere la subiecte care agita neuronu stingher pe de o parte iar a3 e terorizata, abuzata, se incalca constitutia, anaf-ul e cu mitraliera, statul e rau si foote in gura oameni nevinovati. foarte enervant dar isi face efectul.
  sper sa se mute in alt sediu cat mai curand si sa pice sediul noi cu ei si poate crapa si realitatea cu ocazia asta.

  0

  • #84

   Pai cica se muta in aceeasi cladire, deci daca cladirea pateste ceva, sunt toate sansele ca amindoua sa pice. Sau acolo e RTV? tot aia.

   0

 13. #85

  Mai e cineva care crede ca personajul Tim e real? Doar eu cred ca e creat la oha, pentru trolling? Hmm…

  0

  • „Cele mai grele de tine nu le cerca si cele mai tari decit tine nu le cerceta. Cele ce ti s-au poruncit tie, acestea cugeta, pentru ca nu-ti sint de treaba tie cele ascunse. Intru prisoseala lucrurilor tale nu iscodi, pentru ca mai mult decit intelegerea omului s-au aratat tie. Caci pre multi au inselat gindul lor, si in socoteala rea au lunecat cugetele lor.”

   Dumnezeu sa iti calauzeasca gandurile, Arthur.

   0

 14. #87

  Am senzatia ca esti la fel de inteligent ca si Tariceanu.

  0

 15. #88

  Dana Grecu are un ranjet de veverita drogata.

  0

 16. #89

  Aaa, e doar o senzatie, stai linistit! In realitate e la fel de idiot ca Tariceanu!

  0

 17. #90

  Stimate domn MA(r)X, mi-a fost foarte greu să vă urmăresc, așa că iată recomandările mele pentru dumneavoastră:

  1. Abecedar românesc pentru copii. Îl găsiți pe goagăl plei. Ajută la învățarea și deoseborea literelor. Atenție, e pentru avansați!
  2. http://www.toatecuvintele.ro/gramatica/ -gramatica limbii române (sau încă o vizită de 4 ani la școala primară, pentru niște gramatică).
  3. Niște cursuri de topică.
  4. Niște distonocalm, poate v-ar ajuta în calmarea tremurăturilor nervoase de care suferiți, și v-ar îmbunătăți controlul asupra tastelor, reducând greșelile de punctuație.

  Sau poate problema e la mine; dacă este așa, vă rog să-mi acceptați scuzele. Mulțumesc.

  0

 18. #91

  Eu cred ca am vreo 16 luni de cand nu ma mai uit la niciun post de stiri si am dat ignore la tot ce inseamna politica (desi, spre deosebire de arhi tot o sa merg la prima ora la vot sa NU votez psd-ul)..

  Ok, clar ca de departe cei mai cretini sunt de la antena3, nici macar latrina nu o poti numi fiindca slugile alea frizeaza si ridicolul si absurdul la fiecare cateva secunde….dar si b1 sunt in partea cealalta, motiv pentru care niciodata nu le-am fost telespectator nici lor.. intr-o vreme ma mai uitam pe la realitatea, dar de vreo 2 ani sunt si astia cretini rau exceptand 1-2 persoane, gen andra miron…. pur si simplu nu exista vreun post decent unde sa asculti niste pareri obiective daca tot nu te duce capul sa ti le faci singur…

  Ahh, ba da, digi24 ar fi cel mai decent dintre toate din cate am putut vedea…. dar din pacate sunt pe dolce si nu il am in grila.

  0

 19. Tare m-as bucura daca ar disparea Antena asta, manipuleaza la greu.

  0

  • #93

   Bine ai venit pe internet.

   0

  • #94

   cum sta el si se gandeste de ce naiba a primit 8 minusuri. Probabil e un bug la site si a inregistrat gresit plusurile.

   Dar ce conteaza, uite am facut trei vizite pe blog din comentariul asta. O sa fiu senior/influencer/guru/mega/super/blogger in no time.

   0

  • #95

   Sa-mi spui un post de televiziune care nu manipuleaza.

   0

  • intr-adevar, stau si ma intreb de ce am luat minusuri pentru ca am spus un adevar, iertati-ma daca antena educa :D

   apropo nu tin cont de minusuri/plusuri, mi-am expus doar parerea. :)

   0

  • deci sa inteleg ca daca spun ceva ce este adevarat primesc minusuri, ok. mihai, pai spre exemplu discovery, national geographic, nat geo wild, sunt mai multe. :)

   0

  • Disney, Cartoon Network

   0

  • #99

   are 14 ani, serios ca nu intelege ce spuneti

 20. #100

  Eu banui ca e nitel mai prost…si asta e o performanta!

  0

 21. satisfactia pe care o am cand il vad pe arhi facut basist…nepretuita

  0

 22. #102

  Au spart hecării scatofili blogul şi trag cu minusuri :))
  Săriţi, lumeee!

  0

 23. Basiști mai sunt și pe aici dar merg mai pe burtă așa.

  0

 24. #104

  Plm, exista o decizie definita a unei instante si astia se pisa pe justitie. „Ca ei face ce vrea muschii lor”, nu ce a hotarat justia. Daca decizia era impotriva lui Basescu se mai alarmau si se excitatu toti ? Pariu ca nu.

  0

 25. #105

  nu, pentru ca sunt basist

 26. #106

  Da, numai ca articolul la care fac aia din catavencu referinta e din 16 Ianuarie 2015.

  Bun, asta nu inseamna ca Antenele nu s-au pregatit de ceva timp de mutare, ca d-aia tot sunt zvonuri prin presa de un an ca se muta in cladire cu irealitatea.

  0

 27. #107

  Bre, da’ cati postaci sunt? N-au ajuns nici macar la 100 de minusuri la comentarii anti latrine. Slabut, slabut de tot. Nu asa se lupta in online ;)

  0

  • #108

   Copilasi, serios, vreti sa-mi dati minusuri multe? Eu as fi putin atent la primul comentariu al lui Corban, ala ce ati vrut voi sa-l ascundeti; ia uite ce frumos ii cresc plusurile.

   A, si mie, da’ e alta treaba.

   0

 28. #109

  Inteleg demersul statului, inteleg disperarea celor de la Antena3, dar am o intrebare pentru voi. Credeti ca o sa cumpere cineva cladirile alea la pretul de 60 de milioane, conform evaluarii prejudiciului? Statul cel mai probabil va inchiria cladirile altei companii sau se va muta ANAF in cladirea turn, dupa cum au mentionat chiar ei. Cum recupereaza prejudiciul imediat, daca o sa inchirieze cladirea sau o sa o foloseasca chiar ANAF-ul?

  Sa vedem pe viitor ce va face statul sa isi recupereze paguba. (Paguba exista si trebuie recuperata)

  0

 29. #110

  Imagineaza-ti ca ai fi un idiot. Si imagineaza-ti ca ai fi Tariceanu. Dar ma repet…

  0

 30. #111

  in comparatie cu cele 720 de zile ale antenelor, asta cu 3 luni de zile acolo e mic copil.

  0

 31. #113

  Incredibil câtă lume suferă de hipotiroidism.Aia de la antena3 stiau de multa vreme ca trebuie sa se mute,da ei au zis las ca o dregem noi.Tipic tiganesc,circ etc. O natie care se lamenteaza in mod continuu,lenesă si care nu dorește să priveasca lucrurile mai sus decat fruntea lor.

  0

 32. #114

  http://www.reportervirtual.ro/2015/01/antena-3-se-muta-in-casa-cu-realitatea-tv-plus-economii-la-sange-la-telefoane.html

  Articolul din catavencii face referire la acest articol din reporter virtual. Uita-te la data, poate-poate te lămurești și tu.

  0

 33. #115

  #MA(r)X
  ma.. pina si tolontan pe blogul sau arunca la cos tema asa cu judecatoarea partinitoare.. eu zic ca in trust sa incercati sa vorbiti o limba comuna, ca na te face de ris si schiar el zice co vorbesti timpenii.

  „Antena3 e aici ,si pretutindeni in Romania&all over the world”

  ce spui ma??? hai sa iti explic cum te vede voiculescu:
  „Pentru ca oamenii cu care vorbim noi sunt de natura tabloida. Ei asa gandesc, lor trebuie sa le dai senzatia. ”

  sa iti explic ce insmena tabloid?: gazetarie de scandal, definire generalistă a tuturor celor mici, uşor de manevrat. Cauta dexul ca asa e trecut acolo.

  0

 34. #116

  Bai, eu cred ca Groucho asta e de fapt Mircea Badea…

  0

 35. #117

  Hipotiroidismul se corecteaza prin aport de iod. La ei e congenital.

  0

 36. #118

  Asta e Mircea Badea dupa ce a aflat ca i a vandut mama lui scaunele pentru spagat pe lajumate pubct ro

  0

 37. #119

  eu tin minte ca am scris un comentariu pe siteul lui vali in favoarea lui „dom’profesor” si m-am pomenit cu vreo 2-300 de minusuri

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]