Moment poetic: Atât de fraged te asemeni cu un dement într-un cireș

Să vedeți voi dacă ăsta nu iese primar și a 3 a oară. Ascultați ce vă spune moșul, unineuronalii ăia din vest au o lene atroce în a gândi schimbări. Însuși Robu a apărut doar pentru că se plictisise Ciuhandu și avea businesuri mai mari decât primărie. În vest, dacă pui o cărămidă primar și, în 4 ani, nu se întâmmplă nimic deosebit, timișorenii vor mai alege aceeași cărămidă, pentru că a făcut bine ce a făcut.

În rest, multă poezie. Vă dați seama? Bărbat de stat, poet, atlet, social media manager, eleganță cu vopsea pe cap, tot ce vrei.

19 comentarii

 1. #1

  Timișoara, frumosul oraș al trandafirilor și hafaceriștilor imobiliari…

  0

 2. #2

  Hahahaha, din TOATE punctele de vedere? Si sexual? Ca la 30 de ani ar regula si clantele de la usi :)

  0

 3. #3

  Nu stiu cum e ca om(politic sau om simplu) ca chiar nu am auzit/nu m-a interesat de el da poezia e ok.

  0

 4. Lasa ca ne face primarul la anul o noua echipa Poli. Si poate ca ne mai face si un stadion, ca sa ramana pe veci primar sau pana la urmatorul infarct.

  0

 5. #5

  Remarca despre cum voteaza (sau nu) timisorenii este mult mai amuzanta cand vine de la unul care a trait/ traieste intr-un oras unde Firea este primar. Acea Firea a carei singura sansa sa nu mai fie primar dupa urmatoarele alegeri este sa fie presedinte.

  0

 6. #6

  Timisoara anusul Romaniei daca privesti invers harta.

  0

  • #7

   Anus, invers…. Vrei sa ne destainuiesti ceva si nu stii cum?

   0

 7. #8

  //offtopic
  Sunt în aeroport și s-au așezat două pipițe lângă mine. Și după un timp o aud pe una dintre ele:
  – Auzi, fată, aicea miroase a bere. Ție nu-ți vine miros de bere?
  – E whisky, nu e bere, cum puteți să le încurcați chiar așa?! Mai scoateți și voi capul din instagram, citiți și voi o carte.

  0

  • #9

   Nea Ilie Sculament mereu ai fost un domn.

   0

 8. #10

  16 dec. 1989.

  0

 9. Io unul nu cred ca prinde capitala culturala in postul de primar. Facebook-ul l-a ridicat, tot ala il si coboara. Mai are timp 2 ani sa se lege de olteni si cărăşeni.

  0

 10. #12

  Pt o clipa am vrut sa fac misto de vecinii timisoreni, dar apoi mi-am adus ca la noi in Arad primarul a reusit sa ne reduca la nivel de „satul ala din vest la iesire spre Nadlac pe dreapta, ala de pute a rahat”. E deja la al 4-lea mandat penprincipiul „a furat (mai mult), dar a si facut (mai putin)”. Asa ca ma retrag in coltul meu de ulita, nu inainte de a sublinia ca rade ciob de oala sparta in cazul primarilor, caci nici Bucurestiul nu se poate lauda cu cei mai destepti primari din tara.

  0

 11. #13

  Spre deosebire de multineuronalii din – Bucuresti, de exemplu, unde primar e duamna Firea. Care l-a inlocuit pe Oprescu. Care l-a inlocuit pe Videanu. Care l-a inlocuit pe Basescu. Dar da, timisorenii-s unineuronali.

  0

  • #14

   Problema pentru mitici e ca dupa Basescu n-a mai venit presedinte de tara un fost primar de Capitala carpato-dunareano-pontica ci primar de capitala culturala europeana… Oare cum ar fi cu Robu presedinte? :-)

   0

  • #15

   @mircea
   Mai bine nu aflăm :)

   0

  • #16

   Ai uitat de Viorel „Pacanel” Lis :D

   0

 12. Robu e cel mai tare, Timisoara s-a schimbat radical in mandatele lui

  0

 13. #18

  @mircea: Daca era presedinte, ne facea pasaj subteran din Timisoara la Mamaia.

  0

 14. #19

  Oare Marean Vanghelie cate mandate a avut in sectorul 5 din capitala noatra „multineuronala”? Sa nu uitam de geniul care a „inflorit” tarziu…lui Robert Negoita i-au crescut neuronii la 31 de ani cand a luat BAC-ul…si peste 6 ani era doctor in economie :))))

  0

Citește și...

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]

Am câteva prietene sau cunoscute din online care sunt, mai pe scurt, grase. Unele din ele s-au îngrășat după nașteri, altele, așa cum e obiceiul, după ce au întâlnit sexul regulat, au decis că nu mai e nevoie de dietă, altele care s-au îngrășat din cauza depresiei, mâncând ca să acopere o traumă. […]

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]