Moment poetic: Atât de fraged te asemeni cu un dement într-un cireș

Să vedeți voi dacă ăsta nu iese primar și a 3 a oară. Ascultați ce vă spune moșul, unineuronalii ăia din vest au o lene atroce în a gândi schimbări. Însuși Robu a apărut doar pentru că se plictisise Ciuhandu și avea businesuri mai mari decât primărie. În vest, dacă pui o cărămidă primar și, în 4 ani, nu se întâmmplă nimic deosebit, timișorenii vor mai alege aceeași cărămidă, pentru că a făcut bine ce a făcut.

În rest, multă poezie. Vă dați seama? Bărbat de stat, poet, atlet, social media manager, eleganță cu vopsea pe cap, tot ce vrei.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Timișoara, frumosul oraș al trandafirilor și hafaceriștilor imobiliari…

  Thumb up 9
 2. #2

  Hahahaha, din TOATE punctele de vedere? Si sexual? Ca la 30 de ani ar regula si clantele de la usi 🙂

  Thumb up 2
 3. #3

  Nu stiu cum e ca om(politic sau om simplu) ca chiar nu am auzit/nu m-a interesat de el da poezia e ok.

  Thumb up 2
 4. Lasa ca ne face primarul la anul o noua echipa Poli. Si poate ca ne mai face si un stadion, ca sa ramana pe veci primar sau pana la urmatorul infarct.

  Thumb up 6
 5. #5

  Remarca despre cum voteaza (sau nu) timisorenii este mult mai amuzanta cand vine de la unul care a trait/ traieste intr-un oras unde Firea este primar. Acea Firea a carei singura sansa sa nu mai fie primar dupa urmatoarele alegeri este sa fie presedinte.

  Thumb up 45
 6. #6

  Timisoara anusul Romaniei daca privesti invers harta.

  Thumb up 3
  • #7

   Anus, invers…. Vrei sa ne destainuiesti ceva si nu stii cum?

   Thumb up 2
 7. #8

  //offtopic
  Sunt în aeroport și s-au așezat două pipițe lângă mine. Și după un timp o aud pe una dintre ele:
  – Auzi, fată, aicea miroase a bere. Ție nu-ți vine miros de bere?
  – E whisky, nu e bere, cum puteți să le încurcați chiar așa?! Mai scoateți și voi capul din instagram, citiți și voi o carte.

  Thumb up 13
  • #9

   Nea Ilie Sculament mereu ai fost un domn.

   Thumb up 9
 8. #10

  16 dec. 1989.

  Thumb up 4
 9. Io unul nu cred ca prinde capitala culturala in postul de primar. Facebook-ul l-a ridicat, tot ala il si coboara. Mai are timp 2 ani sa se lege de olteni si cărăşeni.

  Thumb up 0
 10. #12

  Pt o clipa am vrut sa fac misto de vecinii timisoreni, dar apoi mi-am adus ca la noi in Arad primarul a reusit sa ne reduca la nivel de „satul ala din vest la iesire spre Nadlac pe dreapta, ala de pute a rahat”. E deja la al 4-lea mandat penprincipiul „a furat (mai mult), dar a si facut (mai putin)”. Asa ca ma retrag in coltul meu de ulita, nu inainte de a sublinia ca rade ciob de oala sparta in cazul primarilor, caci nici Bucurestiul nu se poate lauda cu cei mai destepti primari din tara.

  Thumb up 11
 11. #13

  Spre deosebire de multineuronalii din – Bucuresti, de exemplu, unde primar e duamna Firea. Care l-a inlocuit pe Oprescu. Care l-a inlocuit pe Videanu. Care l-a inlocuit pe Basescu. Dar da, timisorenii-s unineuronali.

  Thumb up 10
  • #14

   Problema pentru mitici e ca dupa Basescu n-a mai venit presedinte de tara un fost primar de Capitala carpato-dunareano-pontica ci primar de capitala culturala europeana… Oare cum ar fi cu Robu presedinte? 🙂

   Thumb up 1
  • #15

   @mircea
   Mai bine nu aflăm 🙂

   Thumb up 2
  • #16

   Ai uitat de Viorel „Pacanel” Lis 😀

   Thumb up 2
 12. Robu e cel mai tare, Timisoara s-a schimbat radical in mandatele lui

  Thumb up 1
 13. #18

  @mircea: Daca era presedinte, ne facea pasaj subteran din Timisoara la Mamaia.

  Thumb up 3
 14. #19

  Oare Marean Vanghelie cate mandate a avut in sectorul 5 din capitala noatra „multineuronala”? Sa nu uitam de geniul care a „inflorit” tarziu…lui Robert Negoita i-au crescut neuronii la 31 de ani cand a luat BAC-ul…si peste 6 ani era doctor in economie :))))

  Thumb up 3