Moment poetic: Atât de fraged te asemeni cu un dement într-un cireș

Să vedeți voi dacă ăsta nu iese primar și a 3 a oară. Ascultați ce vă spune moșul, unineuronalii ăia din vest au o lene atroce în a gândi schimbări. Însuși Robu a apărut doar pentru că se plictisise Ciuhandu și avea businesuri mai mari decât primărie. În vest, dacă pui o cărămidă primar și, în 4 ani, nu se întâmmplă nimic deosebit, timișorenii vor mai alege aceeași cărămidă, pentru că a făcut bine ce a făcut.

În rest, multă poezie. Vă dați seama? Bărbat de stat, poet, atlet, social media manager, eleganță cu vopsea pe cap, tot ce vrei.

19 comentarii

 1. #1

  Timișoara, frumosul oraș al trandafirilor și hafaceriștilor imobiliari…

  0

 2. #2

  Hahahaha, din TOATE punctele de vedere? Si sexual? Ca la 30 de ani ar regula si clantele de la usi :)

  0

 3. #3

  Nu stiu cum e ca om(politic sau om simplu) ca chiar nu am auzit/nu m-a interesat de el da poezia e ok.

  0

 4. Lasa ca ne face primarul la anul o noua echipa Poli. Si poate ca ne mai face si un stadion, ca sa ramana pe veci primar sau pana la urmatorul infarct.

  0

 5. #5

  Remarca despre cum voteaza (sau nu) timisorenii este mult mai amuzanta cand vine de la unul care a trait/ traieste intr-un oras unde Firea este primar. Acea Firea a carei singura sansa sa nu mai fie primar dupa urmatoarele alegeri este sa fie presedinte.

  0

 6. #6

  Timisoara anusul Romaniei daca privesti invers harta.

  0

  • #7

   Anus, invers…. Vrei sa ne destainuiesti ceva si nu stii cum?

   0

 7. #8

  //offtopic
  Sunt în aeroport și s-au așezat două pipițe lângă mine. Și după un timp o aud pe una dintre ele:
  – Auzi, fată, aicea miroase a bere. Ție nu-ți vine miros de bere?
  – E whisky, nu e bere, cum puteți să le încurcați chiar așa?! Mai scoateți și voi capul din instagram, citiți și voi o carte.

  0

  • #9

   Nea Ilie Sculament mereu ai fost un domn.

   0

 8. #10

  16 dec. 1989.

  0

 9. Io unul nu cred ca prinde capitala culturala in postul de primar. Facebook-ul l-a ridicat, tot ala il si coboara. Mai are timp 2 ani sa se lege de olteni si cărăşeni.

  0

 10. #12

  Pt o clipa am vrut sa fac misto de vecinii timisoreni, dar apoi mi-am adus ca la noi in Arad primarul a reusit sa ne reduca la nivel de „satul ala din vest la iesire spre Nadlac pe dreapta, ala de pute a rahat”. E deja la al 4-lea mandat penprincipiul „a furat (mai mult), dar a si facut (mai putin)”. Asa ca ma retrag in coltul meu de ulita, nu inainte de a sublinia ca rade ciob de oala sparta in cazul primarilor, caci nici Bucurestiul nu se poate lauda cu cei mai destepti primari din tara.

  0

 11. #13

  Spre deosebire de multineuronalii din – Bucuresti, de exemplu, unde primar e duamna Firea. Care l-a inlocuit pe Oprescu. Care l-a inlocuit pe Videanu. Care l-a inlocuit pe Basescu. Dar da, timisorenii-s unineuronali.

  0

  • #14

   Problema pentru mitici e ca dupa Basescu n-a mai venit presedinte de tara un fost primar de Capitala carpato-dunareano-pontica ci primar de capitala culturala europeana… Oare cum ar fi cu Robu presedinte? :-)

   0

  • #15

   @mircea
   Mai bine nu aflăm :)

   0

  • #16

   Ai uitat de Viorel „Pacanel” Lis :D

   0

 12. Robu e cel mai tare, Timisoara s-a schimbat radical in mandatele lui

  0

 13. #18

  @mircea: Daca era presedinte, ne facea pasaj subteran din Timisoara la Mamaia.

  0

 14. #19

  Oare Marean Vanghelie cate mandate a avut in sectorul 5 din capitala noatra „multineuronala”? Sa nu uitam de geniul care a „inflorit” tarziu…lui Robert Negoita i-au crescut neuronii la 31 de ani cand a luat BAC-ul…si peste 6 ani era doctor in economie :))))

  0

Citește și...

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]

Și dacă tot am scris azi de PNL/PDL, să închidem ziua politică tot cu ei. Azi s-a votat în senat legea alegerilor locale în 2 tururi de scrutin. A fost respinsă cu surle și trâmbițe cu 44-31. De ce? Pentru că aleșii PNL au binevoit să iasă din sală la vot. Mai exact, […]

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]