3 comentarii

 1. #1

  Sincer, de multe ori ma gandeam ce s- ar intampla daca ar fi adusi in tara fugari gen Mazare, Udrea etc. fara voia lor, rapiti de exemplu. Stiu sigur ca Mossad- ul rapea criminali de razboi nazisti de prin America de Sud si ii ducea in Israel sa fie judecati. S- ar parea ca nu e OK :)

  0

  0

 2. #3

  Tot ilegal l-au adus și pe Hayssam. Doar că era cu permisiunea sirienilor. Cred că ne-ar lăsa madagascarezii și costaricanii să ne aducem valorile în țară, numai să-i roage cineva frumos cu niște sacoșe cu dolari.
  Kurzii i-au lăsat pe nemți să-l ia pe băiatul acela pentru că au ceva datorii la ei (au primit arme, instructori, sprijin politic, speră la recunoașterea statului lor). Nenea nu a respectat legile și regulile, de aia îl anchetează. Pentru nemți s-ar părea că e mai gravă asta decât să lași un criminal să scape!

  0

  0

Citește și...

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]