Moogly a ieșit de la X-Factor

În seara asta, împreună cu zâmbărețul George Zafiu de la EuropaFM, Cristina Bazavan, Vick și mediocra de la Vodafone, am savurat în sfârșit eliminarea lui Moogly din show. Abia acum X-Factor, fiind Moogly free, poate să meargă mai departe.

Desigur, îmi doresc ca următorii care pleacă să fie Refresh, care nu prea au ei treabă cu muzica în general, după aceea T&L, toată stima pentru domnul negru din formație, dar așa cum spunea un prieten de-al mediocrei, tipul nici măcar rap nu face, ci doar se învârte în jurul blondei, clămpănind din buze. După aceea, poate Antonia și…mai vedem.

Dar în seara asta, beau o nefiltrată pentru Moogly, să meargă acasă liniștit și calm, a meritat eliminarea. A, și pentru că am făcut poză cu Diana Hetea.

33 comentarii

 1. Proaspat ras in cap si barbierit… te-ai dus sa arzi ceva :D

  0

 2. gazul

  0

 3. Acum ca am rasuflat cu totii usurati intampladu-se primul lucru normal in icsfactorul romanesc o sa imi interzic sa ma mai uit la noroiul acesta de emisiune.
  Sper ca saptamana viitoare sa plece fata cu gingiile mari si dintii mici si in final sa castige Alin Vaduva sau fata blonda cu care ai o poza in acest post.

  0

 4. #4

  :)))))))))) EPIC noul look!
  Lasa bre macar cioc, ca te-ai „intinerit” prea tare asa…. Esti ceva pe genul „bendeacstyle”.

  0

 5. gresit! diana hetea a facut poza cu tine! :P

  0

 6. #6

  Da punga aia de la BILLA a cui era? :)

  0

 7. Misto btl pt billa :)

  0

 8. Ah, am ratat poza de glorie! I-ai zis Dianei ca esti cel mai mare fan al ei? :)

  0

 9. Ai început, din nou, să faci poze cu HTC-ul? :P

  0

 10. Păcat că membrii juriului se tot „înţepau” între ei.

  0

 11. #18

  iar faci poze cu Desire ?

  0

 12. In sfrasit s-a facut dreptate.Ovidiu isi va vede de dans…poate, sau cine stie ce proiect i se va oferi. A cantat live la radio . Nu duce cu vocea live…Dnsul e una, cantatul e altceva…ca se imbina, este adevarat, dar la el nu.
  Misto poza!

  0

 13. Am vrut sa scriu : dansul. O sa dau cu tastatura de pamant…dupa ce iau alta…

  0

 14. #21

  Eu zic ca Antonia este cea mai tare. Pacat ca nu-i da Morar cele mai bune melodii.

  0

 15. Pozele astea sunt antireclama la 4S. :)

  0

 16. #24

  Mama, Arhi, dar ce… luminos esti :D
  Prima oara am crezut ca l-ai pozat pe Toni de la Traznitii :))

  0

 17. Cand a iesit, ceea ce mi-am dorit, am zis din prima ca esti happy si o sa povestesti despre asta. Dar ca te-ai ras si barbierit nu ma asteptam :) Asa in cinstea evenimentului. Super!

  0

 18. #26

  Ai fost la Billa?

  0

 19. #28

  M-am uitat si eu la cel mai recent episod din X-Factor, l-am auzit pe MM zicadu-i cuiva ca a fost sub ton, dupa care am schimbat programul instant. Daca si ala se pricepe la muzica, inseamna ca suntem o tara de priceputi.

  0

 20. mamă ce urât ești! ras? :)

  0

 21. #30

  Nu halesc emisiunea asta :(

  0

 22. Deci cineva se uita si la Xfactor. :lol:

  0

 23. Nu va ambalati, este doar reclama mascata la Billa. Arhi a primit jumatate de milion de dolari (in produse Clever) pentru reclama asta :D
  p.s. nu aveai un dslr luat de la koyos, parca ?

  0

  • Jorje » ai impresia ca cu dslr-ul fac mai bine? te inseli, sunt la fel de naspa. nu, nu e de la koyos, cand aveam eu aparatul, koyos nu exista.

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]