No more Terapia

Se tot șușotește în comentarii și oamenii nu știu ce să creadă, așa că aleg să o anunț direct și în mod cât se poate de oficial.

Începând din urmă cu câteva zile, am decis să închei relațiile cu Clinica de Bere. Mulți dintre voi știu motivația, nu e nevoie să o reiterez, iar cei ce nu o știu, nu contează.
Prin urmare, orice asociere a mea cu berea respectivă sau siturile deținute de ei este nulă și neavenită, inclusiv în comentariile de pe blog.

Mulțumesc, nu sunt necesare alte opinii.

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]