Moțiunea de cenzură împotriva lui Oprea a căzut înainte de a fi citită

Liderul grupului PNL din Senat, Ion Popa, a anunțat că, din cauza tragediei petrecute în Capitală la sfârșitul săptămânii trecute, a retras de pe ordinea de zi de luni a plenului Senatului moțiunea simplă împotriva vicepremierului Gabriel Oprea

Înțelegi? Eternul respect datorat victimelor. Sâmbătă, porcul Oprea se plimba pe acolo, instituia comitete de urgență, vaci vocale îl lăudau pe facebook pentru dârzenie și curaj, totul spălat și uscat.

Lumea a uitat, acum avem alte subiecte, mai importante.
Nu sunt conspiraționist, ca demenții ăia care spun că focul a fost pus de Oprea, dar e de remarcat cum profită toți, ca grup, de eveniment, ca să se spele reciproc.

Pentru cei care nu stiu cine e Raisa Ekaterina Ivatenko (Ela Simona), doamna este consilier la Camera Deputaților, iar înainte a lucrat la Serviciul de Informații al Armatei potrivt descrierii asumate pe contul său de Facebook.

oprea

Foto

24 comentarii

 1. #1

  https://youtu.be/286Wj2nJxPI?t=41 daca eram asa prost ma imbracam pana la gat in dinamita si ma detonam. bine, daca esti si nesimtit probabil ca dinamita e ineficienta.

  0

  • #2

   #LE totusi nu inteleg de ce ar crede cineva ce se scrie pe fb. pt mine fb nici nu exista; singurul lucru pt care e bun e sa spionezi sa vezi ce fac azi prostii.

   0

  • #3

   S-a ajuns prea departe. Prea departe, dragii moșului. Nu pot să vă citesc. Nici pe voi, nici pe fătuci, nici pe supraviețuitori, nici pe indiferenți. Nu mai pot să vă citesc. Mă doare. Mă doare că suntem un popor nervos. Popor de harță. Popor de ură. Știți cum ne-au prostit ăia la revoluție? Prin zvonuri și ură. Și tabere. Și dezbinări. Acum e la fel. Ură, dezbinare, zvonuri, generali și boschetari, teroriști și sataniști, maneliști și jurnaliste, fraieri și șmecheri, cruci și icoane, varză și muci. https://www.facebook.com/mondialu.nelson/videos/785597971545905/
   Suntem toate astea la un loc. Câte puțin din fiecare.
   Vă spuneam dăunăzi că suntem în cel mai nefericit punct de pe glob. Aici hărăzitu-ne-a soarta să fim. La încrucișarea asta nefericită dintre orient și occident. Între turci, slavi, greci, romani și tătari. Între cântăreți la strună și ciobani ucigași, între cotropitori cu renume și poeți carnasieni. Toți au venit și-au rupt o bucată din caracterul străbun – care-o fi fost ăla? – și ne-au lăsat ce-au putut și ei: limbă, obiceiuri, prostie, stil arhitectural, ură, litere, ceartă, mândrie, pizmă, prostie și iar prostie.
   Cu toate astea, dragii moșului, nimeni nu v-a răpit dragostea. Aia de semeni. Fută-o-ar ea de religie că numai datorită ei am bagatelizat acest minunat dar al vieții: dragostea față de cei din jur. Iubiți-vă, dragii moșului, iubiți-vă. Acum mai mult ca oricând.

   0

 2. #4

  si de asta e Oprea general. Fiindca in general iese din orice situatie chiar fi fara coloana… oficiala.

  0

  • #5

   buna asta

  • #6

   Ar trebui avansat in grad la general de 5 stele pentru implicarea sa daca tot ne batem joc de oamenii care au murit.

   0

 3. #7

  @Verdell: in cazuri exceptionale FB se foloseste ca alternativa a fluxurilor clasice de stiri. Nu e cazul doamnei spion, ea avea ca scop sa-l spele si curete pe General. Pentru noi restul este de folos FB in a tine legatura cu alti oameni si a ne organiza in situatii atipice, cum a fost vineri.

  0

  • #8

   cine plm se mai uita pe vreun flux de stiri, exceptand cele straine consacrate? ca sa il vad pe gigi?

  • #9

   singurele fluxuri de stiri sunt alea pe care ti le baga pe gat tzucarberg. la fel ca botii de twitar si reclamele nesimtite de la google care sustin spammerii si scammerii. plm macar atat bine sa fac pentru mine, sa nu dau crezare marlanilor care n-ar ridica un deget pentru mine daca nu le aduc profit.

   0

 4. #10

  La noi este promovata mizeria. Cateodata am impresia ca nu mai exista nici un fel de umanitate in unii. Fiecare reactioneaza intr-un fel; unii dau vina pe Oprea, altii zic ca din cauza Halloween-ului s-a intamplat aceasta nenorocire, iar cei mai multi se “modeleaza” dupa spusele altora (internet/tv).

  Cu cat esti mai sobolan/tigan/curva/cocalar/scandalagiu/pitipoanca, cu atat ai mai mult succes. Ce s-a intamplat vineri este o tragedie. Nici un imi inchipui ce or simti rudele si prietenii celor decedati. As putea spune ca mi-as dori sa fi fost politicienii in acel club in locul tinerilor, dar asa nu m-as diferentia de turma de oi de pe internet.

  Am studiat in strainate, am cunoscut oameni din diferite parti ale lumii, din diferite culturi, cu diferite moduri de gandire. Am invatat mult. Si totusi m-am intors in Romania. De ce? Pentru ca eu inca mai am sperante la tara asta. Exista si oameni buni, extraordinari chiar. Ma bazez pe acest tip de oameni, care reusesc sa ne faca, noua, tututor, viata mai buna in fiecare zi.

  0

  • #11

   Andrei, mark my words. o sa mori cu speranta. si tie nu o sa iti pese, dar familiei tale ii va pasa

 5. #12

  Am vrut sa plec, m-am oprit in usa, considerand ca nu am epuizat toate posibilitatile si ca poate o sa fie bine. Eram tanar si naiv, acum stiu ca nu se poate schimba nimic.

  0

  • #13

   si eu tot in usa m-am oprit

   0

  • #14

   Aia a fost prima oprire, ca dupa m-am oprit ceva mai sus de tine, unde sunt oua Kinder la orice magazin :)

   0

  • #15

   bă tu vrei să faci caterincă de mine la ora asta…
   mi-ai făcut o poftă de kinder… te bat!

   0

 6. O sa primesc multe ‘dislikeuri’, dar putem considera ca face politica (nu in adevaratul sens): si-a asezat inamicii si aliatii la o masa si nimeni nu prea vrea sa-i faca nimic.

  0

 7. @ alin

  oprea nu a adus minerii in bucuresti si nu a dat ordine ca ceausescu sa fie torpilat. la gheneral e vroba de „cazatura politica” si poate la beciul domnesc. e ca intr-un bildungsroman, in care personajul ajunge in varf si cade. (de vazut filmul barry lyndon).

  0

  • Adevarat, Gaby nu a facut asta, dar din punctul meu de vedere amandoi sunt vinovati de inalta tradare, unu la mineriada, altul pentru ca a fost o tarfa politica si s-a mentinut la putere manipuland.

   Nu cred ca e vorba strict de acest accident, cred ca o sa se adune, sper, putem sa-l consideram vinovat pentru toate guvernele de cacat.

   0

 8. #21

  M am intors in patria mea acum 3 ani. Am zis ca e bine. Am zis ca plec daca Michimaus iese presedinte. Eram cu bagajele la usa. A iesit Johannis si am zis iar ca va fi bine.
  Acum ..tragedia din colectiv…cat de putreda e tara asta. nu avem respect pentru noi insine. nu mai vorbesc de alde astia cu girofare si grade si demnitari. Spaga, descurcareli, mistouri, las ca merge, echilibristica zilnica. De ce? Cred ca acum pretul e prea mare.
  E enough. M am saturat sa mai lupt si sa mai sper. Romania, iar m ai invins.

  Avea dreptate Tutea. Am facut puscarie 13 ani pentru un popor de tampiti.

  Out.

  0

 9. #22

  După toate aceste zile de coșmar, mi-am dat seama că prefer să îmi văd părinții plângând că plec din țară decât plângând la capătul unui sicriu. Țara asta nu mai are nici o șansă să se facă bine. Mi-e silă de tot ce se întâmplă, pur și simplu silă…

  0

 10. #23

  oprea e mimistu de interne ,ce ar fi trebuit sa faca ?

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.